Labai mano nuomone sutampa su tavo situ postu.Nx ta U-21 reikalinga ir jos pasiekimai.Pirma kart ja susidomejau,kai mano Marcisauskas ten netycia atsirado.Nieks net neperspejo tada,tiesiog viena diena pamaciau veliavele prie savo zaidejo jau prsidejus rinktiniu sezonui ir supratau,kad cia nebe skautinimas savo draugu ir pazistamu zaideju.Aukselis berods tada uz vairo buvo.Dabar jau metes zaidima.
Aplamai prie rinktiniu vairo pabuve,atsikanda to zaidimo per akis.Ispradziu issukis,idomu sugaist daug laiko,o veliau rutina ir visokiu paslemeku nepasitenkinimas ir bandymas zodziais irodyt,kad gali geriau.Vienintelis UcanUwill panoro vel trenint rinktine,todel manau jis butu tikrai geras treneris,turi patirties,ismano visa ta virtuve,ir jei darsyk kandidatuoja,reiskias nenusibodo.Bet is esmes U-21 toks laikinas dalykas-NT jau visai kitas lygis.Ten branduolys nusistovejes ir siai dienai man jinai daug svarbesne.Nu zinoma prideda tai,kad mano PJV ten.Nu bet jei ir butu ismestas,imciau trenint nauja zaideja,tai treninciau tik NT,minimaliai kreipdamas demesi ko reik U-21.Nu bent dabar man taip atrodo.
Kita vertus,be geru jauniu,nebus ir geru NT zaideju.Skirtumas tik tas,kad NT trenkemis visada gali pasivyt praleistas trenkes tarkim del buvusios 4+ traumos,o vat U-21 tai jau zymus treniruociu praradimas.Todel ten maziau zavesio,nes kisasi Randomas,NT tiesiog savininku ir treneriu sumanumas.