Ještě jednou děkuji kandidátům na NT trenéra za odpovědi. Hlas jsem udělil a Lukainos si musí počkat, ještě má podle mě jisté, někdy i dost větší mezery, které je třeba dostudovat. Nebudu se vyjadřovat přímo k odpovědím, ale udělám jednu vyjímku... Důvod uvedu na konci příspěvku :-) Tímto jsem chtěl ukázat ostatním jak by podle mě měly vypadat otázky na kandidáty, bez zbytečných urážek atp. Každý má šanci a právo přihlásit se do voleb, tak proč hned jednat s některými jako s odpadem, to se mi nelíbí! Zároveň jsem chtěl ukázat i manažerovi Lukainos, jak se dozvědět nějaké nové věci o BB, co třeba neví i bez toho, aby kandidoval na post trenéra NT. Nyní již k tomu proč chci udělat jednu malou vyjímku a reagovat na jeden bod dotazů pro Radima, jedná se o bod 24, je to oficiální nabídka! Důvod je jednoduchý, v následujícím půl roce budu mít více volného času a jsem ochoten kousek obětovat NT na BB. Zbytek, když tak doladíme přes BBmail, pokud vyhraješ volby. Pro ostatní čtenáře malá připomínka, že do konce voleb již zbývají pouze cca dva dny, tak hlasujte!!! :-D
P.S. Děkuji Radime za perfektní odpovědi na otázky 16. a 17., konečně někdo kdo napsal, že ideální skilly jsou 20+. Nesnáším, když se někdo zeptá při volbách na nějaké ideální skilly pro určité posty. Odpověď je jednoduchá ideál je mít všechno na 20+!!! :-DDD
Last edited by Maxson at 2/11/2012 8:26:50 PM