BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208929.127 in reply to 208929.125
Date: 2/11/2012 11:19:11 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
V takovém případě je nástupci samozřejmě předám, když si je vyžádá. Celou databázi nemá nikdo jiný k dispozici (možná flumpinka, kdyby se pohrabala v mojem kompu, tak by ji vyštrachala, ale reálně nezná ani heslo na zalogování do mého kompu). Trenéři U21 mají svojí databázi hráčů do 21, ve které jsou samozřejmě i ti, co v U21 neskončí a jedou dál do NT. A možná by něco asi byli schopni dohledat ze starších ročníků U21, což už jsou dnes starší hráči než 21. A v neposlední řadě, kdo se poštrachá v historii fora, tak najde taky jména prakticky všech použitelných hráčů nad 21 let.

This Post:
00
208929.128 in reply to 208929.127
Date: 2/11/2012 11:44:16 AM
Overall Posts Rated:
1111
lukainos:

pises ze rad hrajes defenzivne svoji oblibenou taktiku trpelive muzes popsat jaky hrace na to potrebujes na tuto taktiku? poprosim o rozlozeni skillu u vsech hracu.

slysel si uz o tajnych vlastnostech hracu? jsou tady nake? jestly ano tak ktere a o kterych se diskutuje jestly se diskutuje ...

poprosim rwystyrk odpovez az druhy na obe otazky predem dekuji

This Post:
00
208929.129 in reply to 208929.128
Date: 2/11/2012 11:56:40 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Tato taktika je o otm, že hráči hledají nejlepšího střelce. Takže především potřebuješ skilly co se týkají střelby a přihrávky. Jinak skilly se tu už probírali často a byly by hodně podobné co jsem psal a jelikož vím kdo jsi tak si to můžu dovolit napsat ať si to vyhledáš i když tím ztratím asi pár voličů a zase se tu najdou lidi, že takový přístup by neměl být, ale myslím, ře jsi to udělal schválně.

Myslím, že kdyby nebyly tak se na tu otázku neptáš. Snad v každém online manageru jsou nejaké skryté skilly. Tady se domnívám, že to bude agresivita.

S pozdravem Lukainos

This Post:
00
208929.130 in reply to 208929.129
Date: 2/11/2012 12:17:05 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Já teda nevím, kdo je paulo, ale neodpustím si komentář. Dokážeš neuvěřitelně zazdít dotaz, místo toho, aby si ho využil k získání kladných bodů, což asi tady šlo docela sladno.

Zpátky k jeho otázkám:
1) při patientu je nejdůležitější "vybrat" střelce, tzn. správně odhadnout, přes koho to tým bude hrát. Ideální volba je, když nějaký hráč má JS, JR, nájezdy vyšší než všichni ostatní hráči a je ve formě 9. Ostatní hráči by kromě jiného měli mít zejména vysoké přihrávky, aby se jim dobře hledalo toho střelce.
Edit: Ještě jsem zapomněl na hodně podstatnou věc, že je potřeba vybrat post, kam toho střelce dát a využít tam slabší OD soupeře (za předpokladu osobní obrany).
2) Skrytý atribut, který je jistý, je "sklon k faulům", což asi myslel Lukainos stejně. Nejspíše existují i nějaké další, ale zatím nevím o žádném, který by měl na hru tak významný dopad jako ten zmiňovaný.

Last edited by rwystyrk at 2/11/2012 12:22:51 PM

This Post:
11
208929.131 in reply to 208929.119
Date: 2/11/2012 3:20:57 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
To se dostáváme na hodně tenký led, takže odpovím jen na část otázky.
Dříve myšlenky na NT i byly, nutně ne na český, ale třeba u sousedů na Slovensku. Ale když vidím, co všechno to obnáší, tak rozhodně říkám, že nechci. Zejména ty nervy, když manažeři nespolupracují, s radostí přenechám jiným. (Historky "z natáčení" si nechám pro sebe.)
Naopak doufám, že už konečně vyhrajeme to MS a že pak i na NT poli nastane polevení aktivity jako tomu bylo na klubové úrovni, když vyhrál B3.

From: Maxson
This Post:
00
208929.132 in reply to 208929.131
Date: 2/11/2012 8:23:50 PM
Overall Posts Rated:
7979
Ještě jednou děkuji kandidátům na NT trenéra za odpovědi. Hlas jsem udělil a Lukainos si musí počkat, ještě má podle mě jisté, někdy i dost větší mezery, které je třeba dostudovat. Nebudu se vyjadřovat přímo k odpovědím, ale udělám jednu vyjímku... Důvod uvedu na konci příspěvku :-) Tímto jsem chtěl ukázat ostatním jak by podle mě měly vypadat otázky na kandidáty, bez zbytečných urážek atp. Každý má šanci a právo přihlásit se do voleb, tak proč hned jednat s některými jako s odpadem, to se mi nelíbí! Zároveň jsem chtěl ukázat i manažerovi Lukainos, jak se dozvědět nějaké nové věci o BB, co třeba neví i bez toho, aby kandidoval na post trenéra NT. Nyní již k tomu proč chci udělat jednu malou vyjímku a reagovat na jeden bod dotazů pro Radima, jedná se o bod 24, je to oficiální nabídka! Důvod je jednoduchý, v následujícím půl roce budu mít více volného času a jsem ochoten kousek obětovat NT na BB. Zbytek, když tak doladíme přes BBmail, pokud vyhraješ volby. Pro ostatní čtenáře malá připomínka, že do konce voleb již zbývají pouze cca dva dny, tak hlasujte!!! :-D

P.S. Děkuji Radime za perfektní odpovědi na otázky 16. a 17., konečně někdo kdo napsal, že ideální skilly jsou 20+. Nesnáším, když se někdo zeptá při volbách na nějaké ideální skilly pro určité posty. Odpověď je jednoduchá ideál je mít všechno na 20+!!! :-DDD

Last edited by Maxson at 2/11/2012 8:26:50 PM

From: necom

This Post:
00
208929.133 in reply to 208929.132
Date: 2/12/2012 4:22:44 AM
Overall Posts Rated:
1414
P.S. Děkuji Radime za perfektní odpovědi na otázky 16. a 17., konečně někdo kdo napsal, že ideální skilly jsou 20+. Nesnáším, když se někdo zeptá při volbách na nějaké ideální skilly pro určité posty. Odpověď je jednoduchá ideál je mít všechno na 20+!!! :-DDD

Kolik by asi takový hráč stál? A kolik by měl asi plat???? Ideál myslí všichni v rámci možností a nejlépe rozložené skilli:)

This Post:
00
208929.134 in reply to 208929.132
Date: 2/12/2012 4:31:41 AM
Overall Posts Rated:
4444
Každý kandidát, který se bude ucházet o post managera NT musí mít nějakou koncepci, zkušenosti, odbornost...
Pokud nemá a jeho koncepce je "bába leze na vrbu" nebo-li ono to nějak dopadne, musí počítat s tím, že může i někoho zvednout ze židle. To, že můj post ze začátku diskuze je propírán jako zbytečně útočnej, beru. Avšak reakce dotyčného kandidáta mi ukázala, jak to s tou kandidaturou asi bude. Mnohem ,ale mnohem více je mi sympatičtější přístup yangstera, který tady celou sezonu upozornuje na nadějné hráče na trhu a snaží se potřebné zkušenosti vypátrat na foru a ne při volbách. Už ted má mé sympatie a pravděpodobně i hlas do voleb U21, pokud bude kandidovat.
Jako scouta pro NT bych si dokázal představit Iwenzee, jsou za ním výsledky v poháru a tuhle sezonu přibudou zkušenosti z B3. Zatímco Maxon se během minulé sezony prezentoval taktikou "podlejzání ligy" a neuznáváním dohod, což se podle mě s NT moc neslučuje. Ale to je volba trenéra NT...

This Post:
00
208929.135 in reply to 208929.134
Date: 2/12/2012 4:45:11 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Základní předpoklad pro to, aby někdo mohl dělat skauta je to, že sám projeví zájem. Do tohoto okamžiku jsou jakákoli jména jen čiré spekulace. Nikdy se nebudu nikoho ptát jako první, jestli chce dělat skauta, první impuls musí vyjít z jeho strany. Samozřejmě druhý krok je pak toho, kdo projeví zájem, prověřit, že na to má. A u některých manažerů bych si asi troufl jim svěřit něco zodpovědnějšího bez většího ověřování (třeba tebou 2 zmíněné asi oba).
Pro pozici skauta je nejnutnější ochota (a možnost) věnovat tomu čas a ochota (a schopnost) se učit. Víceméně všichni skauti U21, když se skautingem začínali, tak v klubu za sebou žádnou hvězdnou kariéru neměli.
Maxson patří dlouhodobě v diskuzích okolo NT mezi nejaktivnější a řekl bych, že toho o NT ví nejspíše mnohem více než většina manažerů, kteří za sebou nějaké výsledky mají. V těch věcech, co zmiňuješ, nevidím primárně nějakou souvislost s NT nebo schopností dělat skauta pro NT.

This Post:
00
208929.136 in reply to 208929.135
Date: 2/12/2012 4:54:37 AM
Overall Posts Rated:
4444
Ok, pokud scout zastává "administrativní" činnost tak určitě.
Psal sem:"Jako scouta pro NT bych si dokázal představit Iwenzee,..." Ne, že by měl být:)
Pokud by, ale scout měl fungovat jako asistent trenéra, tak by za ním nějaké výsledky být měly.
Ale samozřejmě, že zájem by měl příjít od potenciálního scouta.

This Post:
00
208929.137 in reply to 208929.136
Date: 2/12/2012 5:07:37 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Oni ti skauti jsou potřeba zatím hlavně potřeba pro ty administrativní činnosti, ty jsou časově nejnáročnější. Něco jako asistent trenéra zatím není úplně potřeba (nebo jsem tu potřebu zatím necítil). Navíc o taktikách apod. se dá diskutovat na externím foru/ve federaci s kýmkoli, kdo má zájem, i když samozřejmě je tam omezení, že komunita nezná skilly hráčů, což by asi jmenovaný asistent mohl.

Advertisement