Pritariu :) 2 sezonus visi mano pirkiniai nuostolingi...:)) ir dabar neseniai PF nusipirkau nes lb patiko uz milziniska suma virs 600 k. Speju dejes i rinka kazin ar 400 k gauciau. O dar procentai ,tai isvis...Seniai pirkt ir parduot nebera taktika prasminga. Prisipazinsiu tai buvo nr1 pinigu saltinis su mano pirmaja komanda. Kiti turbut net nezino, kad kazkada buzzeryje isvis nebuvo procentu, visad gaudavai 100 %. Tada ir sukausi ziauriai...per diena nupirkdavau po 10-20 zaideju ir iskart visus i rinka :)) Tada ir buvau tos taktikos pradininkas Lietuvoje. Gal uz tai senieji menedzeriai ir prisimena :) Kai ivede procentus jau pasidare sunkiau, bet kol rinka buvo normali, dar gerai buvo, dabar kritus viskam ir pasikeitus ekonomikai, nemanau, kad tai imanoma. 1 dar tik spragele kur matau galima uzdirbt, tai pirkti pratrenintus jaunius uz kuo pigiau, rinkoje daznai geruliu metosi ir tarkim pakelus tikslingai 4-5 skilus per keleta savaiciu stumti i rinka. Galima net 2x gaut daugiau + tokiu alga menka, tad pelnas dar iseina normalus, bet cia tam reikia sugebejimu numatyti i prieki per kiek laiko koki galima is jo padaryti ir issirinkti tokius jaunius, kurie butu einami, nes visu nesupirksi kiek rinkoje yra, o dazniausia 1 kokia laisva vieta trenkes ir bebuna likusi.