BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXII

Kérdés és csevegő XXII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
248444.127 in reply to 248444.126
Date: 10/5/2013 8:28:51 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Valószínűleg az lehet a probléma, hogy 2854-szer már k..ra nem érdekel senkit a dolog, akkor sem, ha 2854-szer igazad van... Ezekkel a tirádákkal csak azt éred el, hogy tényleg hülyének néznek. És sajnos nem vagy képes felfogni, hogy nem feltétlenül azért, amit mondasz...

This Post:
11
248444.128 in reply to 248444.126
Date: 10/5/2013 8:29:44 AM
Overall Posts Rated:
310310
No akkor lássuk szép sorban: te hoztad fel, hogy mennyi volt a fizuja, nem én. Majd ha én hivatkozom ilyesmire, akkor számonkérheted, hogy honnan vettem, bizonyítsam, stb. Amíg viszont te dobálózol ekkora fizetésekkel, légyszíves mutass bizonyítékot, vagy különben megint azt kell hinnem (nem esik nehezemre, ha rólad van szó), hogy megint blöfföltél (megint enyhe megfogalmazás, én tudok ám rá jobbat).
És hogy hol a zászló a neve mellől? Talán még nem hívták be, nem gondolod? Ott lesz az, ne félj. A legtöbb országban közel sem teljes a keret. Ha viszont szerinted annyira rossz játékos, akkor hogy játszott 27 tétmérkőzésen? Az minimum 3 szezon, akárhogy is nézzük.

Lehülyéztek egyszer? Ó, te szegény lélek. Százszor lehülyéztél már mindenkit és most egyszer valaki visszaadta, amit te szoktál csinálni. Ez valóban borzasztó. Ha esetleg elfogadsz egy tanácsot: na ezért kell a kultúrált stílus, ami szerinted nem fontos. Ha te nem hülyézel le senkit, akkor majd joggal kéred ki magadnak. Addig viszont tűrd szó nélkül, hiszen pont te mutattad ezt a példát.

Az elméleti síkon bemutatott példás bekezdést sajnos nem értem, pedig többször is elolvastam. Most akkor te kiedzettél ilyet, vagy nem? Létező, valós játékos skilljeit másoltad be, vagy sem? Egyébként továbbgombolyítva a gondolatod fonalát, akkor ugyebár neked sem kéne beleszólni más centeredzésébe, legalábbis amíg te ki nem edzel egy legalább ugyanolyat, ugye?

Én nem a te edzésedet tagadtam amúgy meg. Annyit mondtam, hogy ki lehet hozni Györgyből többet, mint amit te mondtál. Ezt is könnyű lenne amúgy megérteni, ha elfogadnál egy dolgot (tudom, úgysem fogod): attól, hogy te nem tudtad kiedzeni, nem jelenti azt, hogy más sem fogja tudni. Én anno elmondtam Lovászról és Verebesről is, hogy felesleges bajlódni velük. Ráadásul rosszul is edzetted őket.
Az a baj, hogy te nem bírod elfogadni, hogy nem feltétlenül az a legjobb edzés, amit te csinálsz. El sem bírod képzelni, hogy más jobban edz, vagy jobban fejlődik a játékosa. Etalonként kezeled a saját edzésedet, mintha annál jobbat nem is lehetne csinálni, holott te még életedben nem edzettél még normális potú, normális magasságú, normális indulókkal rendelkező játékost. Vagy alacsony potosat edzettél (Torgyán), vagy rossz magasságút (Lovász), vagy olyan alacsony indulókkal rendelkezőt, mibe más bele sem kezdett volna (Verebes). Kíváncsian várom, mikor veszel egy 4-5ezres fizetéssel induló szupersztárt, vagy MVP-t, akinek a magassága is rendben van és meddig fogod edzeni. Hozhatsz te itt nyugodtan "elméleti példákat", csak tudod, mifelénk úgy szokás, hogy ha valamibe beleszólok, hogy rosszul csinálják, akkor odaállok és megmutatom, hogy én jobban is tudom. Vagy csendben maradok.

Érdekes, hogy az ismertségi köröd egyből megért, de szerintem ha itt naponta ötször bizonygatod az igazad és mégsincs egy ember sem egy év alatt, aki egyetértene, akkor nem gondolom, hogy velünk lenne a baj. Egyszerűen blődséget mondasz. Eddig kb 25 ember mondta el, hogy nincs igazad. Hányan mondták is mondták, hogy igazad van? Mert nekem egy sem ugrik be...

A kötözködést meg magadnak köszönheted. Megmondtam, hogy engem nem érdekel, hogy te mennyire hiszel az igazadban, de ha valótlanságot mondasz, vagy sértegetsz másokat, akkor arra válaszolni fogok. Egyébként érdekes, hogy ezt érzed, én pont ugyanígy vagyok. Az elmúlt pár hónapban nem tudtam úgy írni a fórumra, hogy te meg ne jelentél volna az ellenkezőjét harsogva, teljesen mindegy, hogy mi volt a téma, válogatott esélyes játékos "kibeszélése", draftoltam eladása, vagy éppen Forma-1. Felőlem nyugodtan folytathatod, csak akkor majd ne lepődj meg, ha ugyanazt kapod vissza (csak jelzem, eddig még türelmes voltam, de ez nem tart ám a végtelenségig).

Last edited by LA-Charlie50 at 10/5/2013 8:35:36 AM

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.129 in reply to 248444.127
Date: 10/5/2013 9:49:19 AM
Overall Posts Rated:
350350
nem vagy képes felfogni, hogy nem feltétlenül azért, amit mondasz...

Már hogyne lennék képes felfogni, minden épeszű ember képes rá. Az nem képes, akinek 2854-szer is el kell ismételni,mert 2853-szorra sem érti meg....Bocs, akinek nem inge ne vegye magára...

This Post:
00
248444.130 in reply to 248444.129
Date: 10/5/2013 10:24:17 AM
Overall Posts Rated:
310310
És arra nem gondoltál, hogy értettük az első 2853 alkalommal is, csak nem értünk egyet? Mondjuk, ehhez előbb el kéne fogadnod azt, hogy nem a tiéd az abszolút igazság...

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.131 in reply to 248444.128
Date: 10/5/2013 10:27:43 AM
Overall Posts Rated:
350350
Ha azt mondom, hogy kb 17-17-15 volt skillileg, akkor meg abba kötnél bele. Fölösleges a fizetésén ugrálnod, amíg mindenbe belekötsz, amit állítok. Mondhatnám a szemszínét,abba is belekötnél..
Pont ivko állítását igazolja, amit én is mondok. Ez a gyerek nem egy 1. soros ember, mert van nála jobb . Ő csak egy közepesen multis monster. Épp ezért nincs MÉG behívva. Mellőzhető ember.

Pont, hogy nem egyszer történt már. kulturált stílusban nem értitek, amit mondok az a baj.... Ha meg csak felhúztok, akkor jogosan küldök el mindenkit a... szóval oda.

Mit nem értesz az elméleti síkon? Az nem valódi, hanem képzeletszüleménye, azt nem lehet kiedzeni csak, ha van hozzá
7-7-7-7-7-7 körüli kezdővel ember. olyan meg 4-5 évente jön..

Itt és most kijelentem, ha tudtok nekem mutatni egy 226 centis legendát
tempó 6-7, dtáv 5-6
kv 5+ technika 6
lvez 6+ passz 6+
2p 7 bv 7
pattanó 6+ blokk 6+

Azt megveszem és kiedzem az NT-nek

Hogyan lehetne kihozni Györgyből többet? megmondtam, hogy kb 35-36 heted lesz mire alapvető bd skilljeit kipofozzák a kért szintre vagyis 13 bv,(mert benti támadás ellen lett tervezve és kinti támadásra van kihegyezve ergo tempós, dtávos) kb 10-es kv (3-ról indul!), mert az alapból kell kb 11-es pattanó, mert a benti ellen az is kell. A kv-ra mondtam 3-as szintről 12 hetet, a pattanóra 10-et, a bv-re 14 körül, mert csak 193 centis
14+12+10=36 hét a 42-ből és nem edztél neki se tempót, se egyebet (pl dtáv).
És te ezen nekiálltál vitatkozni. Hát érdekes........

Blődség az, ha levezetek egy KONKRÉT edzéstervet? Na, ne ennyire nem gondoltam volna rólad, hogy........ be se fejezem inkább

Nem sértegetek senkit sem, pont, hogy engem hülyéznek le.
Mondd meg melyik hajdani u21 center edzéstervét tegyem ide a fórumra? Kinek a konkrét edzését vezessem le?
Ezért kell valakit lehülyézni? Érdekes arcok vannak itt, az szent.. akik tizedannyit se tettek a közösségért,mint pl én

This Post:
00
248444.132 in reply to 248444.131
Date: 10/5/2013 10:53:29 AM
Overall Posts Rated:
310310
Ha tényleg konkrétan tudod, hogy annyi volt, abba nem kötök bele. Csakhogy nem tudod. És bemondásra már nem hiszem el neked, mert az utóbbi hat hétben kb 10-szer bizonyosodott be, hogy blöffölsz, túlzol, nevezd ahogy akarod. A fizetésnél sem abba kötök bele, hogy te mondod, hanem abba hogy hülyeség, amit mondasz.

Jogosan küldesz el, aham. Ne haragudj, de nekem nem te szabod meg, hogy milyen hangnemet engedek meg magammal szemben. "Számolni sem tudsz", "Hülyék vagytok mind", stb. Ha za ismeretségi köröd ezt a stílust tolerálja, sőt semmi bajuk vele, az sem engem minősít.

Elméleti példa: értettem én, csak azt akartam, hogy leírd, nehogy később letagadhasd. Tehát azzal bizonygatod megint az igazad, hogy leírsz egy nem létező játékost. Kijelented, hogy ezt lehet belőle kihozni és pont. Tudom, nem érted, mi a baj ezzel, úgyhogy nem is magyraázom tovább, szerintem mindenki más érti. Aki szerint ez tök normális, az meg majd úgyis melléd áll.

A kijelentéssel meg vigyázz a 226 centis legendáról, nehogy jövőre találjak neked egyet, mert vérciki lesz, hogy nem fogod tudni megvenni.

György témát ejthetnénk már, de ha érdekel, pl úgy ahogy Czagalát és Nádasdyt (Nádasdynál jelezném 10 hét alatt lépett 7 szint kv-t 19 évesen) edzettem, SG/SF kombónak. De ezt is hiába mondom, mert egyből jössz a 196 centis centereddel, meg a 203 centis nem tudom, middel. Úgysem fogadod el, hogy nem csak egyféleképpen lehet edzeni, az olyan apróságokat meg figyelmen kívül hagyod, hogy minél alacsonyabb egy skill, annál gyorsabban fejlődik, továbbá a keresztedzést sem számolod bele.

Már ne is haragudj, de az, hogy beírod 2 mondatban, hogy ez ennyi hét, az annyi hét, az nem konkrét edzésterv. Még tervnek is kevés.

Ha már így rákérdeztél, Lakatos edzéstervét betehetnéd, elrettentő példának pont jó lesz. Titkot sem sértesz vele, mert ugye eltarthatatlanság miatt visszavonult. De akár Aczél Dani edzésterve is jöhetne, az tényleg érdekelne, úgyis mindenki látta már a jelenlegi skilljeit az átadón.

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.133 in reply to 248444.132
Date: 10/5/2013 11:22:58 AM
Overall Posts Rated:
350350
öregem, előbb írtam már, hogy tippelek meg te is azt teszed! De ha mindketten azt tesszük miért kötsz belém? Tudod igazolni a pontos értékét? Na ugye, ha meg nem, akkor ne köss belém, hogy én pl 17-os számot bökök te meg csak 16-ot..

Nem félek, ilyet nem fognak találni.

Ezt nem hiszem el.. már abba is belekötsz hány szótagot, mondatot vagy bekezdést írjak? :D
Leírhatom Solohov módján 3 1000 oldalas kötetben is.. Elolvasnád? Elolvasná itt bárki is?
Kérem tegye fel a kezét, aki ezt igényli... Naugye...Akkor kérlek ne lovagolj a mondatszám témán.

Mondtam, hogy NEMCSAK az én fiam edzését láttam, hanem számos más u21-est IS. cca 300 magyart.. (ne köss bele ismét)
Abból akadt pár törpenövésű, akinek a bv 1 szezonban 3-4 szintet bírt lépni.
Matekóra
7-ről indul a fiad bv-je, adj hozzá 13 hétnyi bv edzést és leszz cca 11-es szintű, de az még kevés ha mákod van a kv edzés is visz rajta +1-2-őt így már megvan a kívánt bv 13. DE ehhez ráment 1 szezonod.
És kb ugyanez lesz a kv-val is ld Polgár fiam (191 cm) példáját. +pattanó.. Mikor edzel neki tempót?

Oké, előhalászom Lakatost

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/5/2013 11:25:23 AM

This Post:
00
248444.134 in reply to 248444.133
Date: 10/5/2013 11:39:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
Skilleket valóban nem fogok tudni, de a fizuját vissza lehet ám keresni. Közelében sem lesz az általad említett 170k-nak.

Jah, hogy ilyet nem fognak találni. Hát akkor aztán nagyon komoly felajánlás volt, ha már előre tudod, hogy ilyet nem fognak találni. Inkább azt írd le, milyet edzenél, ami létezik is. Én meg majd szólok, ha elérhető és megveheted. Vagy írd azt, hogy te soha nem fogsz erre költeni, de ne azt, hogy megvennél egy olyan játékost, aki nem is létezik. Ilyet nem nehéz mondani, én pl 20 millát adnék egy 18 éves, minden idők legjobbja, 12-12-10 centerért. Na most nagy király vagyok, hogy ekkorát mondtam?

Nema mondatok számán lovaglok, hanem azon, hogy CSUPA NAGYBETŰVEL LEÍROD, hogy a "konkrét edzésterved". Két mondat mióta konkrét edzésterv? Én vezetem minden játékosom fejlődését, terveket csinálok több variációban (ha így fejlődik, ha úgy fejlődik) és mondhatom, A4-es oldalak vannak tele egy-egy játékossal, te meg két mondatra ráfogod, hogy az konkrét edzésterv.

Matekórával meg ne gyere, múltkor is beletört a bicskád a számolgatásba. Elhiszem, hogy sok u21-est láttál, de én meg már azt szeretném végre egyszer látni, hogy meg is csinálod, amiről beszélsz. Olyan vagy, mint az a szakmai tanár, aki 30 éve tanítja a dolgot, de még életében nem dolgozott a szakmájában.

Aczél Danit is előhalászhatod, mert ő tényleg jól sikerült és nagy titkot sem árulsz el, kb mindenki látta most a skilljeit

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.135 in reply to 248444.134
Date: 10/5/2013 12:10:17 PM
Overall Posts Rated:
350350
Hogy milyet edzenék fel NT-re?

Legyen

Tempó 10-12 dtáv mindegy (jó ha 5+-os)
kv 7+ tecnika 9-11
lvez 11 passz min 8+
2p 18-19 bv 17
pattanó 16-17 blokk 9+

Persze ehhez jó kezdő skill is kell Minden szar Lakatos-fékléből nem lehet ilyet csinálni...
A 215+-os emberek 95-96%-a béna (1-4) kieggel születik

Hány u21-est edzzek még fel? szted eddig mi a rákot csináltam? 4 db u21-es emberem volt

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/5/2013 12:13:51 PM

This Post:
00
248444.136 in reply to 248444.135
Date: 10/5/2013 12:29:16 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nemnem
Úgy értem, milyen indulókkal. Segítek majd keresni neked egyet jövőre.

Az u21-eseidről leírtam már a véleményem. A centerek meg sem közelítették a 20 éves Czédlit, akit annyira fikázol. Verebest inkább nem is említeném.

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.137 in reply to 248444.136
Date: 10/5/2013 12:31:31 PM
Overall Posts Rated:
350350
ok, megmutatom Aczél Dani kezdőjét, ha erre vágysz...

Advertisement