No akkor lássuk szép sorban: te hoztad fel, hogy mennyi volt a fizuja, nem én. Majd ha én hivatkozom ilyesmire, akkor számonkérheted, hogy honnan vettem, bizonyítsam, stb. Amíg viszont te dobálózol ekkora fizetésekkel, légyszíves mutass bizonyítékot, vagy különben megint azt kell hinnem (nem esik nehezemre, ha rólad van szó), hogy megint blöfföltél (megint enyhe megfogalmazás, én tudok ám rá jobbat).
És hogy hol a zászló a neve mellől? Talán még nem hívták be, nem gondolod? Ott lesz az, ne félj. A legtöbb országban közel sem teljes a keret. Ha viszont szerinted annyira rossz játékos, akkor hogy játszott 27 tétmérkőzésen? Az minimum 3 szezon, akárhogy is nézzük.
Lehülyéztek egyszer? Ó, te szegény lélek. Százszor lehülyéztél már mindenkit és most egyszer valaki visszaadta, amit te szoktál csinálni. Ez valóban borzasztó. Ha esetleg elfogadsz egy tanácsot: na ezért kell a kultúrált stílus, ami szerinted nem fontos. Ha te nem hülyézel le senkit, akkor majd joggal kéred ki magadnak. Addig viszont tűrd szó nélkül, hiszen pont te mutattad ezt a példát.
Az elméleti síkon bemutatott példás bekezdést sajnos nem értem, pedig többször is elolvastam. Most akkor te kiedzettél ilyet, vagy nem? Létező, valós játékos skilljeit másoltad be, vagy sem? Egyébként továbbgombolyítva a gondolatod fonalát, akkor ugyebár neked sem kéne beleszólni más centeredzésébe, legalábbis amíg te ki nem edzel egy legalább ugyanolyat, ugye?
Én nem a te edzésedet tagadtam amúgy meg. Annyit mondtam, hogy ki lehet hozni Györgyből többet, mint amit te mondtál. Ezt is könnyű lenne amúgy megérteni, ha elfogadnál egy dolgot (tudom, úgysem fogod): attól, hogy te nem tudtad kiedzeni, nem jelenti azt, hogy más sem fogja tudni. Én anno elmondtam Lovászról és Verebesről is, hogy felesleges bajlódni velük. Ráadásul rosszul is edzetted őket.
Az a baj, hogy te nem bírod elfogadni, hogy nem feltétlenül az a legjobb edzés, amit te csinálsz. El sem bírod képzelni, hogy más jobban edz, vagy jobban fejlődik a játékosa. Etalonként kezeled a saját edzésedet, mintha annál jobbat nem is lehetne csinálni, holott te még életedben nem edzettél még normális potú, normális magasságú, normális indulókkal rendelkező játékost. Vagy alacsony potosat edzettél (Torgyán), vagy rossz magasságút (Lovász), vagy olyan alacsony indulókkal rendelkezőt, mibe más bele sem kezdett volna (Verebes). Kíváncsian várom, mikor veszel egy 4-5ezres fizetéssel induló szupersztárt, vagy MVP-t, akinek a magassága is rendben van és meddig fogod edzeni. Hozhatsz te itt nyugodtan "elméleti példákat", csak tudod, mifelénk úgy szokás, hogy ha valamibe beleszólok, hogy rosszul csinálják, akkor odaállok és megmutatom, hogy én jobban is tudom. Vagy csendben maradok.
Érdekes, hogy az ismertségi köröd egyből megért, de szerintem ha itt naponta ötször bizonygatod az igazad és mégsincs egy ember sem egy év alatt, aki egyetértene, akkor nem gondolom, hogy velünk lenne a baj. Egyszerűen blődséget mondasz. Eddig kb 25 ember mondta el, hogy nincs igazad. Hányan mondták is mondták, hogy igazad van? Mert nekem egy sem ugrik be...
A kötözködést meg magadnak köszönheted. Megmondtam, hogy engem nem érdekel, hogy te mennyire hiszel az igazadban, de ha valótlanságot mondasz, vagy sértegetsz másokat, akkor arra válaszolni fogok. Egyébként érdekes, hogy ezt érzed, én pont ugyanígy vagyok. Az elmúlt pár hónapban nem tudtam úgy írni a fórumra, hogy te meg ne jelentél volna az ellenkezőjét harsogva, teljesen mindegy, hogy mi volt a téma, válogatott esélyes játékos "kibeszélése", draftoltam eladása, vagy éppen Forma-1. Felőlem nyugodtan folytathatod, csak akkor majd ne lepődj meg, ha ugyanazt kapod vissza (csak jelzem, eddig még türelmes voltam, de ez nem tart ám a végtelenségig).
Last edited by LA-Charlie50 at 10/5/2013 8:35:36 AM
Don't feed the troll