Trener strokoven je v tej spletni igrci najboljši! Zakaj ker višji trenerji skoraj nič boljše ne trenirajo zgubiš pa pravo premoženje s plačami! 48+ pa je pomembnejše od trenerja saj če ni + zgubimo samo z eno tedenskim treningom več kot če imamo boljšega trenerja!
Od 18 leta do 22 leta verjetno od strokovnega trenerja (advanced) do najboljšega trenerja ni več kot 3 skile torej se ob nakupu bolj splača gledat višino igralca ,ki ga treniramo kot pa samo stopnjo trenerja !!! Osebno zagovarjam višji boljši če treniramo za selektorja.
Za osebno rabo pa ker za osebno rabo ne rabimo nujno vse skile pa manjši za branilca (shoting guard)ali pa organizatorja igre :podajalca Podaja da točko ( Point guard) torej majhen igralec hitreje raste v zgornjih skilih Trojke...
Ali pa višji igralec za osebno rabo KC ali C (Center ter krilni center :Center Power foward) za osebno rabo,,,
Krila pa je najbolše okoli 2 metra!
Podvprašanje:
Zdravnik : najslabši ,če paziš na minute blizu 65 minut ni poškodb!
Trener Strokoven advanced
Pr manager najslabši med sezono
Končnica:
V končnici je domača dvorana še močnejša ,ker so v preteklosti tisti ,ki so celo sezono vodili bili oškodovani. Nekateri klubi so poskrbeli ,da so bili 4 potem pa s prišparanim denarjem ( da si 4 na lestvici imaš lahko slabše igralce kot če si prvi)
potem kupili bolše igralce in napredovali Tankanje izraz v uporabi...Torej ,da ne bi bili oškodavani boljši klubi so povečali moč domače dvorane!
Končnica za napredovanje:
Zdravnik najslabi
Trener Strokoven (v to samo jaz verjamem ni nikjer napisano sem pač videl : Najslabši trener ob poškodbi butasto menja to je pač moje opažanje , ki ni nikjer napisano a sem med tekmo to videl)
Pr Manager: Stik za javnost
Doma igra tisti ,ki ima več zmag ali če imata dva kluba isto zmag večjo pozitivno razliko v koših!
Če vidimo ,da bomo igrali doma kupimo national cappel Navijanje občinstva!
Čeprav je namenjen ,da poveča obisk na domačih tekmah pa specializacija navijanje občinstva (na domačih tekmah tuli v mikrofon ime našega kluba poveča moč domače dvorane)
Crowd involent Prepoznavnost je namenjena da zmanjša nasprotniku moč domače dvorane!
Tega kupimo če vidimo ,da bo nasprotnik igral doma ,da omili njegovo moč!
Vseeno pa se najprej pokupi igralce potem pa če so denarne možnosti pokupimo osebje. Napredovanje v drugo ligo je 500 000 ....lp
Last edited by Kk unoion olimpija at 4/30/2015 9:48:04 PM