підіб"ємо маленькі підсумки 1го сезону Проекту.за цей час всі без винятку гравці отримали від 5 до 14 апів, що є хорошим результатом. всі менеджери проекту вже зробили вагомий внесок, щоби ми влучно вистрелили в 43 сезоні нашими 21-річками. ну і так як подібних проектів, думаю, ще в нас буде, то назвемо це все "проектом 43", - "чтоб никто не догадался")
за 40 сезон якщо не помилюсь, то гравці проекту отримали наступну кількість апів:
Makar Byshovets (
14)
Volodymyr Dobroscok (
13)
Olexiy Chichikov (
12)
Volodymyr Dikhtiar (
12)
Oleg Kushnir (
11)
Mark Sviderskiy (
11)
Vadym Tutichenko (
10)
Konstantyn Rogovets (
9)
Evgen Goloshtanko (
9)
Sergiy Nepiypivo (
8)
Olexandr Kandaurov (
7)
Arkadiy Bliznyuk (
6)
Semen Scherbatchov (
5)
Boryslav Zatonskiy (
5)
якщо ж помилився в чомусь, то не гнівайтесь дуже) добре, voyko ? )
наші юнаки на рік стали старшими, їм прийдеться платити трішки більшу зарплату, але і відповідно вони вже стали краще грати, влучніше попадати та надійніше захищатись. дуже надіюсь, що підвищення своїх вмінь наші 19-річки будуть здобувати не в повільнішому темпі.
всім дякуємо за сезон!!!
скоріше за все, як і оголошувалось на початку минулого сезону, на трансфер виставляться двоє гравців з проекту : Volodymyr Dobroscok і Oleg Kushnir, які за сезон отримали 13 і 11 апів відповідно (в основному це ОнО і БвП). Доброскока планую вернути собі в команду, а от на рахунок Кушніра, то дуже було б добре, якби знайшовся бажаючий для трені йому Внєшки, в першу чергу.
також, якщо знайдеться бажаючий, то на трансфер виставиться і Голоштанко -
(282410.505).
а далі...далі проект продовжуватиметься. я буду залюбки кожного тижня отримувати ваші повідомлення з апами гравців, а як не отримуватиму, то проситиму це робити ) буду також просити тренити уже тренити те, що більше буде потрібно для конкретної позиції. в будь-якому випадку, надіюсь, до згоди ми дійдемо.
хочу також зв"язатись з іншими менеджерами, які також минулого сезону тренували потенційних тоді ще 18-річних гравців. можливо наша база трішки поповниться.
щепро це я думав з самого початку минулого сезону, але от тільки тепер "рожу": гравцями даного проекту в 43-му сезоні ми маємо грати у Втішному турнірі. але от було б краще, якби ми в 42-му вийшли на Чемпіонат світу і вже там би загриміли даними гравцями проекту. це, на мою думку, було б ще крутіше.
звичайно, щоби вийти на ЧС, нам треба мати високий рівень гравців теперішнього 20-річного віку, підтягувати їх максимально цього сезону.
більше того, деякі менеджери протягом попереднього сезону вже висилали мені навички і апи своїх тоді ще 19-річних гравців. це наш латвійський друг і товариш Вертол, який в латвійській та утопічній своїх командах тренить наших трьох гравців; це менеджери BC Fobos, Правий Сектор, WarIsOver, Statika. правда, іноді і я сам їх просив скидати)
так от, якщо менеджер Нашої молодіжки не заперечує (хоча я знаю, що нє :) ), хочеться зробити ще і так званий "проект 42", який буде діяти тільки цей сезон, в якому будуть приймати участь менеджери, які тренять 20-річних наших гравців і які бажають, щоби в наступному сезоні їх гравці були в складі ю-21. я в свою чергу, щонеділі буду збирати інформацію по їх апах і робити ще одну табличку.
вроді, надовго у відрядження не збираюсь, забухувати надовго не буду, тому буду постійно на зв"язку. в найближчий час постараюсь проаналізувати всіх 20-річок, зв"язатись ще з деякими менеджерами і все в нас буде добре!
Last edited by Nemos at 1/4/2018 1:36:16 PM