Jam Ci to :) Ostatnio, jak do Ciebie pisałem (przyznaję, że kapkę czasu minęło) przedstawiłeś mi konkretny plan na cały poprzedni sezon, który mi odpowiadał, więc uznałem, że nie będę za często zawracał Ci głowy :)
Co do tego zaś sezonu...Pan Jamroży obecny w mej bazie cały czas jest, a że dostałem ostatnio od Leszka (selekcjonera U21) aktualizację, to nawet skille mam tam dokładnie takie, jak mi napisałeś :) Maili z zapytaniami o plany jeszcze nie zacząłem rozsyłać. Skoro więc piszesz to możemy załatwić to tutaj :)
Rocznik Mateusza względnie wygląda chyba nawet lepiej niż aktualnych 21latków sezon wcześniej...To sprawia, że konkurencja większa i może trzeba szukać innych szans dla kandydatów poprzez szukanie im zadań specjalnych ;) Masz może swobodę przestawiania go na parkiecie i trenowania ewentualnie czegoś podkoszowego?
Bo widzę to tak, że ma w tej chwili sprawną obronę na dystansie i silną pod koszem - bardzo fajny stan wyjściowy do robienia z niego defensywnie nastawionego SFa, przygotowanego specjalnie na "grzeczne" witanie napakowanych rzutowo rywali. Proponowałbym więc przede wszystkim Presję i Obronę pod koszem. Rozrzut, jeśli chodzi o ustawienie na parkiecie spory, stąd pytania o dowolność doboru treningu. Dałoby radę jakoś to przemycić przez Ciebie?
Jest też oczywiście "standardowa" ścieżka -> przeplatanka z Rzutu z wyskoku/Zasięgu rzutu/Obrony na dystansie. To jednak jest najczęściej przyjmowana wersja, która sprawia, że trwa po prostu wyścig i zwycięzcą będzie ten który najmocniej zdoła się napakować...Wielu zaś zbraknie bardzo niewiele :/
Co Ty na to?