BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εθνική [Συζήτηση]

Εθνική [Συζήτηση]

Set priority
Show messages by
This Post:
00
9263.127 in reply to 9263.126
Date: 1/16/2009 8:59:42 AM
Overall Posts Rated:
3535
file GM ayto akrivos ithela na sou po sto allo nima pou anoikses me tous scouter.oti ayto den einai douleia tou enos kai monodikou GM pou exei na asxolithei me 100 alla pio simantika pragmata.giati esi exeis tin thelisi na tous freis tous scouter alla den kseroume an tous xreiazonte oi proponites.tis elpidon eipe emesa oti den thelei sigkekrimenous kai proteimaei oloi mazi.o aytokratoras agnoeite(elpizoume oloi na einai kala)
opote ante kai tous frikame ti na tous kanoume?

This Post:
00
9263.128 in reply to 9263.127
Date: 1/16/2009 9:31:23 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Φιλε aytokratora μια χαρη γραψε ενα μηνυμα τουλαχιστον οτι εισαι καλα πανω απ ολα , απο εκει κ περα ολα τα αλλα θα τα οργανωσουμε.

This Post:
00
9263.130 in reply to 9263.129
Date: 1/16/2009 10:11:31 AM
Overall Posts Rated:
3535
file niko epeidi den thelo na pareksigitho me kanenan apo edo mesa kai thelo na milame oloi me olous kai pano apo ola na pername kala na ksekathariso kati.POTE den eipa oti NC einai adiaforei gia tin poreia tvn ethnikon i oti den palefoun gia to kalitero.
eipa omos oti einai adiaforei gia tin elliniki koinotita.pote den mas enimerosate gia to ti ginete.px gia tin elpidon pou eisai esi exeis erotithei (oxi apo mena) se pia fasi ton prokrimatikon eimaste,an perasoume pou pame kai ti exei parakato kai pote den diavasa apantisi(an kano lathos zito prokatavolika signomi)
An pas se alla forums tha deis tos NC meta apo kathe agona na anoigoun neo topic gia ton epomeno agona kai na sizitane me oli tin koinotita.einai ena kainourgio paixnidi kai nomizo oti oli exoume na mathoume pragmata apo allous.aloi perissotera aloi ligotera.
ayto itan to parapono mou kai mono.pouthena den exo krini ergo NC me vasi ta agonistika apotelesmata.antitheta panta se olous tous agones egrafa sygxaritiria kai eyxes gia to kalitero.

den exoume na xorisoume tipota.to exo ksanapei kai to ksana leo.

vasilis

This Post:
00
9263.132 in reply to 9263.131
Date: 1/16/2009 11:38:42 AM
Overall Posts Rated:
7070
Λοιπον να πω και εγω με τη σειρα μου οτι μου πηρε αρκετο καιρο να συνελθω απο την ηττα αποκλεισμο με εναν ποντο απο τη βουλγαρια.Δυστυχως οπως ειχα πει θα κριθουμε εκ του αποτελεσματος,επομενως αποτυχαμε.Οταν το αποτελεσμα μιας προσπαθειας αρκετων εβδομαδων κρινεται στον ενα ποντο οσο να ναι σε ποναει πιο πολυ.Αυτη η βουλγαρια πηρε 2 ντερμπι στο ποντο δηλαδη ελεος...Τεσπα ας κοιταξουμε μπροστα.Αναφορικα παντως να πω οτι οταν ειχα στειλει μηνυμα να προπονησουν game shape οι χρηστες που εχουν παικτες στη Εθνικη οι πιο πολλοι με εγρψαν(αναμενομενο και λογικο ειδικα οταν προκειται για ξενους)ενω ειχα και καποιους που τα "πηραν".Αν επρεπε να υποθεσω τι πηγε στραβα θα ελεγα μονο οτι δεν ειχα πληροτητα στη θεση του PG και ειδικα με πεσμενο game shape σε αυτη τη θεση δε κανουμε τιποτα.
Εχω διαβασει το φορουμ εδω και καιρο αλλα περιμενα προτου απαντησω.
Στο θεμα των σκαουτερς.Σκαουτερ μπορει να γινει ο οποιοσδηποτε.Δεν ειναι απαραιτητα 3-4 ατομα.Οποιος σταμπαρει καποιον παικτη μου στελνει μηνυμα και τον κοιταω.Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι βρισκεται σε μια φαση που ειναι συγκεκριμενοι οι παικτες που εχουν ξεχωρισει και κανουν για την εθνικη.Οι υπολοιποι για να τους φτασουν θελουν συστηματικη προπονηση και ισως να προπονουνται μονο σε μια θεση,δεδομενου οτι οι παικτες της Εθνικης και αυτοι προπονουνται συστηματικα.Ειναι αρκετα απιθανο να ξεπεταχτει δηλαδη καποιος παικτης χωρις να τον εχει δει προτα η U21.
Στο θεμα των ταλεντων πρεπει καλως η κακως καποιοι χρηστες που εχουν αγαπη για την εθνικη να αρχισουν να προπονουν 18αρηδες σε μια μονο θεση.Σε αλλες χωρες υπαρχουν πολλες ομαδες σε μικροτερες κατηγοριες που κανουν αυτο ακριβως το πραμα και λειτουργουν ετσι σαν φυτωρια.Προσωπικα εγω προπονω μονο τη θεση του PG η οποια ηταν και ειναι το αδυναμο μας σημειο.

Το τι να προπονησετε ειναι πολυ απλο.

PG:ΑΜΥΝΑ-ΠΑΣΑ αν ειναι μονο αυτα μεχρι το 20 δε με χαλαει καθολου.Μετα καθε τι καλο ειναι δηλαδη σουτ κτλ.
SG:JUMP SHOT-JUMP RANGE να ειναι ισα πανω κατω.PASSING μετα και λιγο REBOUND ναι καλα ακουσατε.
SF:Να ειναι ισσοροπημενος ρε παιδια σε εσωτερικη εξωτερικη αμυνα και αντιστοιχα εσωτερικο και εξωτερικο σουτ.Αλλιως βαζουμε εναν SG η εναν PF να κανει τη δουλεια αναλογα με το παιχνιδι.Και παλι REBOUND.
PF:Τα βασικα εσωτερικα skills του center και μετα εξωτερικη αμυνα και πασα.
C:Μονο τα βασικα του skills και την πασα μετα.

Ιδανικο σεναριο θα ηταν να αγοραστουν οι τωρινοι παικτες της Εθνικης απο Ελληνες χρηστες και να τους προπονουν σε μια μονο θεση ξαναλεω.Ετσι θα φτασουμε τις υπολοιπες Εθνικες.Μη ξεχνατε οτι πεσαμε σε δυσκολο ομιλο και αυτο γιατι η προηγουμενη καταταξη μας ηταν πολυ χαμηλη.Ενδεικτικα ειμασταν πιο κατω και απο την Αγγλια η οποια εχει 500 χρηστες και ο καλυτερος της παικτης ειναι ο δικος μου Gary Adams συμφωνα με τον coach τους.

Αυτα απο μενα μετα την απογοητευση του αποκλεισμου.

Last edited by autokratoras at 1/16/2009 11:47:39 AM

From: G.P

This Post:
00
9263.134 in reply to 9263.123
Date: 1/16/2009 2:29:55 PM
Peristeri Lakers
II.3
Overall Posts Rated:
3939
kala ta les...apo stamina omws poso tous 8es peripou..?giati den proponoun kai polloi......

This Post:
00
9263.137 in reply to 9263.136
Date: 1/19/2009 1:40:15 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Πολλα συνχαρητηρια στην Εθνικη για την νικη στο φιλικο αυτα τα γατακια κ στο ταβλι να παιζουμε πρεπει να τα νικας.Καλη συνεχεια...

Advertisement