O daaaa... Ozzy je boljeg raspolozenja zato sto ga ovaj smarac Dumbababko nije smarao 3 dana na forumu! I evo sad opet pocinjeNazalost necu vise igrati CT protiv tebe. Od ove sezone na tebi dizem entuzijazam i spremam se za ozbiljnije protivnike... jbg ja tvog ni jednog igraca ne znam. Ipak su to anonimusi na ovim prostorima ;)
pa kad si upao u tu smesnu levu grupu. da si kod nas vec bi pakovao kofere za expresni povratak u drugu ligu :))))
evo pustio sam te tri dana da se odmoris (ne svojom voljom, vec voljom bana) i sad idemo dalje.bice da cika nije bas lepo osisao pa si morao da ides na doradjivanje kod jarleya. jel ti potkreso sa strane ili otpozadi? verovatno chika nije imao masinicu pa je ostavio krajeve da vire.pazi kako igras dalje, sledece sisanje ide na nularicu. a zabe su mnooooogoooo ruzne kad su celave))i jos nesto da te pitam, tj da konstatujem. pa ti si covece 19-i po rejtingu u zemlji. ej bre 19-i. ajde ima nas 15 boljih od tebe u prvoj ligi. a ona 3? to mora da je ovih par botova iz IV lige. jer ni oni nemaju reprezentativce kao ti. samo sto oni ne kukaju.:))))))