Mi ez a nagy csönd?
Oké, hogy mindenki kiesett (kivéve Albát, habár Ő sem áll túl fényesen), de attól még biztos van valami izgalom vagy érdekes hír.Vagy már mindenki ennyire várja a draftot, hogy meg se mer szólalni? :D
Vagy esetleg az némított el mindenkit, hogy Shaq lehet, hogy újból a Lakersbe igazol McGradyvel egyetemben?Jó ez tényleg megdöbbentő és mellesleg ne is jöjjön Shaq vissza.Nem kell Kobe vs Shaq war 2. rész.McGrady viszont jöhet.Igaz irtó sérülékeny, de Én nagyon bírom a srácot.Az egyik kedvenc játékosom.A padra tökéletes lenne Kobe és Artest mögé.Meg ha jól emlékszem még pár éve olvastam egy nyilatkozatot amiben elmondta, hogy nagy haverok Kobeval és szívesen játszana vele együtt csak sajnos egy poszton vannak így ez nem lehetséges.Na most, hogy McGrady ára leesett a sok sérülése miatt itt a nagy alkalom.Amúgy is kell egy jobb pad, mert Farmar,Vuja,Morrison,Powell (Őt szeretem, de írtó kevés lehetőséget kap) és Mbenga nem megoldás, még talán Vuja maradhat.
Csiripelnek a madarak egy Bynum for Bosh cserét is.Hát nem tudom.Szeretem Bosht, de szerintem Gasollal csak ki oltanák egymást.Bynum viszont hiába jó center és pont kiegészíti Gasolt, folyton lesérül a fontos pillanatokban.Szóval most ezek alapján valaki döntse el mi lenne a jó.
Várom a véleményeket.