BuzzerBeater Forums

BB Israel > בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215108.128 in reply to 215108.127
Date: 4/28/2012 5:10:39 PM
Overall Posts Rated:
1818
תודה

This Post:
00
215108.129 in reply to 215108.123
Date: 4/28/2012 5:12:00 PM
Overall Posts Rated:
105105
ולגבי הקבוצות הגדולות (אני בליגת העל אבל עדיין לא מהטופ של הטופ) מבחינת הכנסות יש איזושהי תקרה... וכו'
מה הטיעון כאן? לא ברור לי.
יש לי הרגשה שמדובר שוב בטיעון ש"יש תקרת-שכר". טיעון שעניתי עליו אלוהים יותר כמה פעמים...

אני אתן לך דוגמה מה הטיעון:

תיקח אותי ואת יוסאין בולט

תן לי לנסות לשפר במאה מטר בחצי שנייה ותן לו לנסות לשפר את השיא שלו בחצי שנייה?
מי נראה לך שיצליח?
אולי בולט זאת לא דוגמה טובה כי הבן אדם לא אנושי :) אבל הבנת את הרעיון

הטיעון הוא שככל שאתה עולה ברמה קשה יותר להשתפר, וזה עוד בלי להתייחס לתחרות ולהשרדות בליגת העל שמציבה תנאים אפילו יותר קשים להשתפרות (בלי להזכיר גם שבליגת העל אי אפשר לתת למתאמן צעיר מאוד לשחק אלא במשחקי גביע קלים/במשחקי ידידות)
הנה הסבר למה מה שכתבת אינו רלבנטי (או לא נכון להסתכל בצורה הזו, למקרה ומישהו ייעלב מהמינוח "לא רלבנטי")

אתה משווה יכולות.
אתה (ואני) לא נוכל להתחרות בבולט אף פעם.
אנחנו לא ברמה שלו.
אני גם לא מצפה שמנהל-כדורסל רע יצליח בעקבות חוק תקרת-השכר לנצח כזה שטוב ממנו. זו לא המטרה, וזה לא מה שזה יעשה (שוב - הוכחה ב-נבא וכו').

מנגד, מנהל של אתלטים, או כדורסלנים, עוסק בניהול, וזה מה שהמשחק הזה אמור למדוד.
לזמן אמורה להיות השפעה זניחה.

האם נראה לך סביר שאחרי 8-10 עונות הפרש של עונה לא יהיה משמעותי במשחק?
אם כן, אנחנו שוב חוזרים לנושא של צרפת וכו' שמראות שהוא משמעותי כאן בדיוק בגלל הבעייה האמורה.

האם המשחק צריך להיות מוכרע בכל עונה על סמך נכסים נצברים בלבד?
נשמע לי משעמם למדי, ואגב בפורומים הכלליים בהחלט שמעתי על לא מעט משתמשים שעזבו את המשחק אחרי שהיו בטופ בגלל זה, או לחילופין ירדו ליגות בשביל לחוות לפחות טיפוח שחקני דראפט (למשל) שלא ממש קורה בליגת העל (לפחות של אותן מדינות).

This Post:
00
215108.130 in reply to 215108.129
Date: 4/28/2012 5:17:36 PM
Overall Posts Rated:
274274
בהחלט אני יכול להגיד לך שיש בעיה בגיוון, מבחינתי לפחות
אני לא יכול לקחת מתאמן בן 18 ולאמן אותו בצורה טובה מבלי לפגוע בהישגיות שלי.

מבאס, אבל זה המצב.

יש כאלו שכל אך אוהבים את זה עד שהם משקיעים רק בזה ופוגעים ביכולת שלהם (נגיד יהודה) ויש כאלו שמוכנים לא לאמן כלום והעיקר להגיע לתארים - נגיד סקסס בעונות מסוימות.

אפשר לראות את זה כבעיה ואפשר לראות את זה כאפשרויות שונות להסתכל על המשחק. אגב אפשר גם לשלב ולאמן שחקנים בשלים יותר כמו שרוב קבוצות ליגת העל עושות.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
215108.131 in reply to 215108.125
Date: 4/28/2012 5:24:18 PM
Overall Posts Rated:
105105
צר לי להגיד את זה, אבל זה לא שהדברים שאתה אומר מזעזעים אנשים יותר מידי, היו הצעות יותר מוגזמות . הבעיה היא חד משמעית הסגנון.
אתה בטוח מדי במה שאתה אומר, בהקשר הזה, ולא בוחן את הדוגמאות וההסברים שהבאתי לנושא.
איך ייתכן שהותקפתי ע"י שלושה משתמשים שונים שעוד לא כתבתי מילה לכיוונם.
כאמור - הסיבה, זה נוגע ל-"כיס" שלהם ולכן מכעיס אותם

אני לא חושב שזה יהיה רעיון טוב להשליט תקרת שכר לפי חציון של ההכנסות של הקבוצות
יחד עם זאת, כמו שהיה בעבר וכמו שיהיה בעתיד, אם דבר כזה או דומה יכנס, הקבוצות שיצליחו להתאים את עצמם ישארו בצמרת. הכל זה עיניין של להתאים את עצמך למציאות שמשתנה כל הזמן במשחק הזה.
כלכלית וחוקתית.
אני מניח שברור שאין לי כאן מה להגיד חוץ מ-"נהפוך הוא", כיוון שלא הסברת את הטיעון, אלא רק טענת אותו.

ועדיין הוסיף ואגיד:
1) האם תקרת-שכר גוררת מצב שבו רוב הקבוצות יכולות (בפועל, כי יש להן את האמצעים) להשתמש באותן עלויות שכר? כן.
2) האם השיטה הצליחה לייצר תחרותיות בכל ליגה שנוסתה? כן.
3) האם תקרת-שכר תגרור חוסר ניצול של תקציב של הגדולות ולכן תנציח את המצב? לא, כי כסף לא מנוצל לא משפיע על תחרותיות.
4) האם בעקבות החוק אותן קבוצות חזקות רק יהיו חזקות יותר, כי ייקנו שחקנים שהשכר שלהם נמוך יותר והתפוקה גבוהה יותר? לא רלבנטי - יכולות ורוצות לעשות זאת גם כיום, כאשר בנוסף מחיר אותן שחקנים בשוק גבוה ומייצג ולכן על הקנייה עצמה יפסידו לא מעט כספים, ומכאן עוד דרך לצמצום.
[בפועל, הנ"ל הינו די העתקה מאותו פוסטי סיכום אמורים]

This Post:
00
215108.132 in reply to 215108.121
Date: 4/28/2012 5:25:58 PM
Overall Posts Rated:
105105
לא פיני זה לא עובדה כי ברגע שאתה מציג מספר מקרים בודדים שמראים לך מספר מקרים בודדים אחרים שסותרים את "העובדה" שלך זה לא עובדה

העובדה הכי ברור היא שאתה מסרב לענות על המצב פה בישראל לא אומרים לך לארגנטינה בוא תעבור על המצב פה בארץ אבל אתה ממשיך להתחמק

השקרן התוקפן והמתחמק זה אני מה לעשות כך נולדתי חינוך קלוקל

אם היית התנהל בדו שיח ולא מונולוג שחוזר על עצמו אנשיים היו ממשיכים לענות לך ברצינות
מכיוון שכך המצב אני נותן לטרד הזה עד מחר בלילה ללא תגובות שלי אתה יכול להרגע להגיע לכיוון של דו שיח ולא פיני מראה לכולם כמה הם מפגרים אחרת הוא ננעל

ההתייחסות היחידה לשאלה היתה יש מיקרים אחרים. זו אינה התייחסות לשאלה. זו העלאת שאלה אחרת.
כאמור, לא עברתי על כל 98 המדינות הקיימות.
זה לא מסביר את אי התשובה שלך לשאלה היחידה שנשאלת.

This Post:
00
215108.133 in reply to 215108.130
Date: 4/28/2012 5:27:39 PM
Overall Posts Rated:
105105
בהחלט אני יכול להגיד לך שיש בעיה בגיוון, מבחינתי לפחות
אני לא יכול לקחת מתאמן בן 18 ולאמן אותו בצורה טובה מבלי לפגוע בהישגיות שלי.

מבאס, אבל זה המצב.

יש כאלו שכל אך אוהבים את זה עד שהם משקיעים רק בזה ופוגעים ביכולת שלהם (נגיד יהודה) ויש כאלו שמוכנים לא לאמן כלום והעיקר להגיע לתארים - נגיד סקסס בעונות מסוימות.

אפשר לראות את זה כבעיה ואפשר לראות את זה כאפשרויות שונות להסתכל על המשחק. אגב אפשר גם לשלב ולאמן שחקנים בשלים יותר כמו שרוב קבוצות ליגת העל עושות.
לא רוצה להסיט את הדיון, אז רק אגיד שלטעמי משחק שהופך למצומצם הוא בדיוק זה ולכן מאבד מהרב-גוניות שלו.

This Post:
00
215108.134 in reply to 215108.124
Date: 4/28/2012 5:28:31 PM
Overall Posts Rated:
343343
נכון (והודיתי לך על זה קודם), עד כדי טיפול במישהו שמחזיק טייטל שלך ואינו אתה... שבפועל היה התוקפן והאלים ביותר כאן והיה זה שהחל את כל הבלאגן.

תמשיך להגיד את זה ואולי מישהוא שהוא לא אתה יאמין למה שאתה אומר העובדות מדברות בעד עצמם התוקפנות והאלימות באות ממך אני לא קיללתי אותך ואני לא זה שהתחיל לקרוא לאנשים שקרנים אתה תוקף פה כל אחד שלא מסכים איתך ואתה בטוח שאתה מינימום ממציא את הגלגל

בבקשה אתה מוזמן לשלוח עלי דיווח העובדות הם שאתה לא יודע לדבר ואתה לא יודע להתנהג ואתה לא יודע לנהל דו שיח חד וחלק ולכן אתה מקבל נעילת פוסטים ולכן אתה מקבל באנים מהפורומים ולכן אתה פראנואיד שחושב שכולם רודפים אחריו

העובדות בשטח הם שאתה חוצפן מגלומן ובעל הפרעות של פאראנויה אתה אפילו לא מודע לעצמך ולמה שאתה אומר או איך אתה אומר

אתה מוזמן להמשיך להצתדק מאחורי מה שאתה אומר אבל העובדה הפשוטה היא שאתה טועה ואתה לא מוכן להקשיב להסברים של למה הפיתרון שלך הוא לא הפיתרון לבעיה שכולם מסכימים שקיימת בעיה מסויימת

גם אם תמשיך להגיד שאניתוקפן וגם אם תמשיך להגיד שאני שקרן וגם אם תמשיך להגיד שאני פאשיסט שמנצל את כוחי לרעה ההעובדות הם כאלה כולם אומרים לך שאתה הוא זה עם הבעיה לא רק אני כל אחד ואחד פה אומר לך שיש בעיה בסגנון שלך שיש בעיה במה שאתה מציג ואיך שאתה מציג את זה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
215108.135 in reply to 215108.134
Date: 4/28/2012 5:31:05 PM
Overall Posts Rated:
105105
אתה פראנואיד שחושב שכולם רודפים אחריו

העובדות בשטח הם שאתה חוצפן מגלומן ובעל הפרעות של פאראנויה אתה אפילו לא מודע לעצמך ולמה שאתה אומר או איך אתה אומר
הנה דוגמא להתנהגות לא הולמת. נחש של מי...

This Post:
00
215108.136 in reply to 215108.135
Date: 4/28/2012 5:32:18 PM
Overall Posts Rated:
343343
האמת כואבת

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: TrinZ
This Post:
00
215108.137 in reply to 215108.136
Date: 4/28/2012 5:35:57 PM
Overall Posts Rated:
134134
חברים- מלחמת האגו פה לא תסתיים לעולם- תנו לו לכתוב מה שבא לו ופשוט תפסיקו להתייחס לזה.

הוא ניזון מהתגובות...

This Post:
00
215108.138 in reply to 215108.135
Date: 4/28/2012 5:36:16 PM
Overall Posts Rated:
1818
פיני אתה רציני או צוחק?

אתה לא רואה שכולם נגדך? אפילו אלה שבעד הצעותיך - עדיין נגדך, זה לא מדליק לך נורה אדומה?

Advertisement