óó Bocsánat már félkómásan lefekvés előtt munkától elgyötörten írtam, és kimaradt a mikor rúg a Milan
hazai pályán gólt idén először? Javítottam

A BL-t meg 10 évente 1x megnyerhetitek, a többit hagyjátok csak meg nekünk továbbra is.
A bundáról csak annyit, utólag azért csak kiderül, hogy a liga 3/4-ének a 2. osztból kellett volna felverekednie magát, és a milliomodik helyezettet illeti az a bajnoki cím, amit elvettek tőlünk. Csak ugyebár 1-2 "állami" csapatnak nagyobb ráhatása van a csodás olasz rendszerre, mint a Juvénak. Remélem miután megítéli a bíróság a vaskos kártérítést, és tovább folytatjuk ezt a nagyszerű irányba tartó tudatos csapatépítést majd még boldogabb leszek ebben a témakörben. Nálunk van jövőkép és perspektíva.
Mi lesz amúgy igazak a pletykák, hogy tényleg megépül az öregek otthona a csarnok mellett, hogy gond nélkül át tudjanak jönni a játékosok az edzésre és a meccsre a csarnokba? Úgy hallottam, így könnyebben tudják majd a klubhoz csábítani a korosodó focistákat. Így már az is előfordulhat, hogy Pele is visszatér.