Problem je sto "oni" ne smeju nista drasticno da menjaju jer moze da se napravi veliki haos. Ono sto bi trebalo, je da te privatne lige malo bolje koriste za eksperimentisanje. Doduse ne mogu posluziti za ovo, ali mogu za ono sto mene tisti. Meni se izuzetno ne svidja ova oskudica taktikom. Igras pod kos i na konju si. Jer time dobijas skok + sigurne poene + manje izgubljenih lopti u odnosu na ostale taktike. Ja tako peglam celu sezonu. p i b drze kontrolu sa asistencijama, krilo mi je ustvari krilni centar sa dobar spoljnom odb i dva centra na kc i c. To je prejednostavno!
Meni je zao sto nema vise mozganja i "promasaja" taktika jer ukoliko odigras losu taktiku - veca sansa da ce losiji tim ,ukoliko pogodi taktiku, da iznenadi. Recimo ona taktika izolazija spolja koliko sam ja negde davnooo citao nije izolacija za spoljne igrace, to je igra na centra koji uzma suteve sa distance jer je malo centara koji imaju spoljnu odb na nekom nivou kod centara. To je tip igraca kao, lupam, Rasko Katic. Izvuce se na 5 metara i sut, centri to ne mogu braniti. Ali problem je sto taktike izolacije, kao i 4 zona + 1 covek, niko ZAPRAVO ne poznaje. Nit se zna kakve su to taktike nit sta rade, pre svega jer se baguju a i koliko znam nikada nisu dobro objasnjene.
Last edited by Lale at 4/10/2013 6:33:28 PM