BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.27 > 23. Sezon

23. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237132.128 in reply to 237132.127
Date: 4/30/2013 3:41:37 PM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
Aynen öyle. Ortalamamuın 8-9 civarı olduğunu düşünürsek farkın sebebi bu. İlk yarıda durdurmayı başardım ama ikinci yarı 70 sayı yemek yoktu hesapta.

Payten formsuz muydu yoksa ben beklediğimden iyi mi savundum?

This Post:
00
237132.129 in reply to 237132.128
Date: 4/30/2013 5:11:18 PM
Overall Posts Rated:
5555
kondisyonu çok düşük ondan olmalı yorulduğu bölümde attı herhalde ve savunmanın etkisi de vardır ister istemez

From: yavuz22
This Post:
00
237132.130 in reply to 237132.11
Date: 5/5/2013 6:25:09 PM
Overall Posts Rated:
22
Oyundan koptum sanılmasın diye bi ses vereyim dedim :)

This Post:
00
237132.131 in reply to 237132.130
Date: 5/12/2013 6:01:30 AM
Overall Posts Rated:
1818
Oyundan koptum sanılmasın diye bi ses vereyim dedim :)

Ben de ses vermiş olayım. Çok fazla ilgilenemedik son haftalarda oyunla. Burada Orlando şampiyon gibi görünüyor. GRKM de atılım yapmış sonunda. Seneye inşallah full sezon aramızda olur.

Benim de fikstürüme baktığımız zaman kkm de yer bulacağım kesin gibi :-) Yalnız bişi soracam... oyunda format değişikliği mi oldu. Son zamanlarda, son güne kaldığında taktik değiştiremeden çıkıyorum maçlara. Neyse ki sonuçlar değişmeyecek, nede olsa rakipler benden çok daha iyi. Umarım kümede kalıp gelecek sezon daha bir yer edinebilirim kendime.

This Post:
00
237132.132 in reply to 237132.128
Date: 5/14/2013 11:13:57 AM
Overall Posts Rated:
00
Merhabalar azcık geç oldu ama bende aranıza an itibari ile yavaş yavaş katılacağım:) bu arada filtrekahve hocama selamlar analizlerini zevkle okuyoruz panthers teknik ekibi olarak.:)

Last edited by ersoyerdogan at 5/14/2013 11:16:04 AM

This Post:
00
237132.133 in reply to 237132.132
Date: 5/19/2013 6:28:48 AM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
Foruma hoşgeldin. Bu ara biraz durgun buralar ama play-off'lar geliyor, yine bir hareketlilik olur. Yeni mesajlarını bekliyoruz...

This Post:
00
237132.134 in reply to 237132.133
Date: 5/19/2013 7:02:11 AM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
Bir süredir işlerin yoğunluğundan maç yorumlarına ara vermek zorunda kalmıştım. Kaldığımız yerden devam edelim, önce doğu konferansı...

@Noc Lupas - @KhaledBinValeed (83 - 118): Khaled bin Valeed zorlanmadan konferansın ilk sırasını aldı. Son iki maçı benimle ve MKE ile ama her ikisini kaybetse bile averajla yine yukarıda kalmayı başaracak. Şimdiden tebrikler. Noc Lupas ise doğuda Grkm'in çıkışı ve Galatasaray B.C.'nin düşüşüyle iyice karışan play-off son sırası için şansını devam ettiriyor. Son maçlarda pres taktiğiyle rakiplerini ortalamalarının üstünde top kaybına zorlayan Noc Lupas, Khaled karşısında aynı taktiği devam ettirse de aradaki güç farkı galip tarafın Khaled olmasını sağladı. Maçta her iki takım 97'şer şut buldu, ama Khaled rakibinden 21 fazla isabet bularak farklı kazanmayı başardı. Burada Khaled'in son haftalarda transfer ettiği uzunu Kian Chong'a da bir parantez açmak gerek. Yıldız oyuncu 19 dakikada 18 sayı 11 ribaund üreterek özellikle bana ve MKE'ye boşuna uğraşmayın mesajı da vermiş oldu. Sahi, o 17'lik not nedir öyle!..

@MKE ORHANGAZİ - @Filtre Kahve (92 - 108): Sezon başından bu yana sıkıntı yaşadığım formları düzeltince takım da kendine geldi. Konferans ikinciliği için mücadele ettiğim MKE karşısında bu galibiyet oldukça önemliydi. Yeni transferim Juan Camba rakip uzunları durdurma konusundaki başarısını her maç biraz daha gösteriyor. Khaled'in başarılı uzunları Gonzalez ve Chong'a karşı nasıl oynayacağını merakla bekliyorum. Maça gelirsek MKE'de son haftaların etkili ismi Örnolfur Beitisson'un erken faul problemine girip 24 dakika oyunda kalabilmesi işime yaramadı dersem yalan olur. 8'i hücum 18 ribaund toplayan Beitisson bu alanda beni zorlasa da, son beş maçında 20 sayı ortalamayla oynayan oyuncunun bana karşı 1/7 isabetle 2 sayıda kalması kritikti. Her ne kadar dört numarada oynayan Ormar Kask'ı durdurmakta zorlansam da onlar da 13/20 isabetle 39 sayı 5 rb ve 7 asist üreten Edrin'i durduramayınca maçı kazanmayı başardım. Maçta MKE 17 hücum ribaund'u ile benden 18 fazla şut şansı buldu. Neyseki yaptığım 11 top çalma ve 16 blok dengelememi sağladı. İlk beş başlattığım Yetiş'in geçen hafta, onun yerine başlattığım Zygmunt'un ise henüz 3. dakikada sakatlanması maçta zaman zaman sıkıntı yaşattı. Sakatlıklar sonrası bu yorumları yazmadan önce iki numarada oynatmak için, takım geleneklerinin aksine 30 yaşında bir oyuncu transferi yapmak zorunda kaldım. Bakalım takıma neler sağlayacak...

@Galatasaray B.C - @yerdeniz büyücüleri (111 - 115): Haftanın sürprizi yerdeniz büyücülerinden geldi. Son haftalara girerken play-off potasında rahat bir konumda bulunan Galatasaray B.C, eğer takımı toparlayamazsa kümede kalma maçı bile oynayabilir. Bu hafta Grkm'le sahasında oynayacak. Takımı yeniden toplayan Grkm beni ve Khaled'i yenmeyi başarmıştı. Bu maçtan da galibiyetle ayrılırsa play-off ilk turda Khaled - Grkm maçı izleyebiliriz, şaşırmayın. Maça baktığımızda ise Galatasaray'da Tomas'ın 44 sayısı ile Tarkan Samru'nun 29 sayı 26 ribaund'luk performansları etkileyici. Ancak rakibi durdurma konusunda aynı başarıyı göstermemişler. Yerdeniz'de üç isim 25 sayı üstünde atarak takımlarına galibiyeti getirmiş.

@Anatolian panthers - @GrkM #7 (60 - 99): Grkm, takımla ilgilenmeye başlayınca galibiyetler de peşpeşe geldi. 39 sayı farkla kazanan takım artık play-off'a yalnızca bir galibiyet uzakta. Rakibinden 23 fazla ribaund alan Grkm, Anatolian'da sadece ligin sayı kralı Kevin Thiriet çaba gösterince rahat kazandı. Konferansta hem play-off hem de 5.lik için müthiş bir mücadele var. Grkm gerek fikstür gerekse form düzeyiyle play-off için bir adım önde gibi.

This Post:
00
237132.135 in reply to 237132.134
Date: 5/19/2013 7:37:07 AM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
Gelelim batı konferansına. Burada Orlando Magic yenilgisiz liderliğini sürdürüyor. Eğer son hafta deplasmanda karşılaşacağı Atakan'ı da geçmeyi başarırsa sezonu yenilgisiz tamamlamayı başaracak. Play-off'a kalanlar ise netleşmiş durumda. Son maçların sıralamada değişikliğe yol açacağını düşünmüyorum. Asıl mücade 5. lik için, şu an üç takım aynı galibiyet yüzdeleriyle kümede kalma maçı oynamamak için uğraşıyor.

@ORLANDO MAGİC - @Galatasaray. (110 - 91): İlk iki çeyreği rahat geçip 26 sayılık fark oluşturan Orlando, üçüncü çeyrekte rakibinin geri dönüp farkı 8'e indirmesine engel olamasa da son çeyrekte kontrolü yeniden ele alıp 19 sayı farkla kazanmayı başardı. Galatasaray.'ın iki başarılı ismi Poznekas ve Dombek haricindekileri düşük şut yüzdesinde tutan Orlando'da oyun kurucu Yen Sean'in 4/14'lük 3'lük isabet oranını saymazsak kötü atan oyuncu pek yok gibiydi. Yen Sean 3'lüklerde zorlansa da 28 sayıyla takımın en skoreri olmayı başardı. Üçüncü çeyrekteki geri dönüş ve serbest atış çizgisinde Galatasaray.'ın 19-12'lik üstünlüğünü Orlando'nun maça rahat çıkmasına bağlıyorum. Her iki takımın da Bereke BT ve Atakan'la maçı var. Sonuçlar ne olursa olsun sıralama değişmeyecektir.

@ATAKAN - @Bereke BT (126 - 112): Çok yiyebilirim ama her zaman daha fazlasını atarım mantığıyla oynayan Atakan, 112 sayı yediği maçta 126 sayı atarak galip geldi. Atılan 126 sayı, aynı zamanda Atakan'ın ligin en skorer takımı olmasını da sağlamış durumda. Bereke BT'de pivot Pargo'nun 34 sayı 20 ribaund'luk performansı kesinlikle etkileyici. ŞG Emire 30, OK Doğruel de 25 sayıyla Pargo'ya destek verse de, Atakan'da biri kenardan gelen dört oyuncunun 20 sayıdan fazla atması kazananın Atakan olmasını sağlamış. Bu haftaki Atakan - Galatasaray maçı, bir anlamda play-off provası şeklinde geçecek. Maça bu gözle de bakmak mümkün.

@xİstanBuLLsx - @yeni şehir spor kulübü (98 - 83): Sezon başlarında yalnızca Fazekas'ın eline bakan xİstanBuLLsx'in takımı geliştirip bu seviyeye getirmesi gerçekten takdire değer. Geçen sezonun sonlarına doğru Bereke BT, bu sezon ise xİstanBuLLsx ve Grkm, bir takım nasıl ayağa kaldırılır dersi veriyor adeta. 43 dakika oyunda kalan Biazzi, attığı 39 sayıyla bu sezondaki sayı rekorunu kırarken, sayı krallığında ikinci sırada bulunan Fazekas da 19 sayı ile kendisine destek verdi. 5 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Yeni Şehir, ilk çeyreği önde geçmeyi de başararak acaba dedirtse de devamını getiremedi. Bu skorla xİstanBuLLsx, play-off'a girmeyi garantilerken, Yeni Şehir'in bu hafta oynayacağı Pau Gençlik maçı, sıralamadaki yeri için oldukça kritik bir hâl aldı.

@Pau Genclik spor - @Realmadridgs (85 - 70): Ligin galibiyeti olmayan tek takımı Realmadridgs, önümüzdeki sezon için takımı yapılandırmaya şimdiden başlayabilir. Pau karşısında da etkili bir oyun ortaya koyamayan takımın özellikle top kaybını azaltma konusunda kendini geliştirmesi gerek. Maçta tam 29 top kaybı yaparak rakibine 19 fazla şut imkanı tanıdı. Bu ikramı geri çevirmeyen Pau'nun iki uzunu Restat ve Dis de toplamda 34 sayı 28 ribaund ile oynayarak konferans beşinciliği için takımlarının iddiasını sürdürdü.

This Post:
00
237132.136 in reply to 237132.135
Date: 5/28/2013 12:49:00 PM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
Haydaa, Orlando elendi! Play-off'larda hiçbir maçın şakaya gelmeyeceğinin kanıtı olmuş maç...

Detaylı yorumlar daha sonra...

This Post:
00
237132.137 in reply to 237132.136
Date: 5/28/2013 12:53:50 PM
Overall Posts Rated:
5555
aslında playoff normalden dolayı elendiğimi düşünmüyorum son çeyrekteki oyundan dolayı sanırım elenmemin sebebi maça, ''faul probleminde kenara al'' tercihini kullanmam oldu.Bakacak olursak kerim maçta 28 dakika gibi az bir süre aldı cesar payten sadece 16 dakika oynadı ren yen sean sadece 21 dakika oynadı ve de bunun nedeni maçın başında 2 şer faul almaları oldu.Bir nevi oyun motorunun kurbanı oldum ilk çeyrek takım 7 faul yapınca.İstanbulls'a başarılar dilerim... İnşallah ya sen ya istanbulls çıkar hakeden çıksın. Neyse çok önemli değil çıkmak için hala şansım var en azından

From: capali

This Post:
00
237132.138 in reply to 237132.137
Date: 5/28/2013 12:57:03 PM
Overall Posts Rated:
13351335
Namağlup lider... Senin için çok kötü oldu. istanbulls seni geçse bile şampiyon olamaz bence. Ama sen çıksaydın yüksek ihtimal çıkacaktın. İnş bot temizleme ile çıkarsın yoksa bu güzelim sezonu boşa geçirmiş olacaksın. Artık hak ediyorsun 3. ligi. Keşke kenara al demeseydin. Bundan sonra hiç demezsin büyük ihtimal.

Advertisement