Banan, ja Cię proszęęęęęę
(
I na poważnie - bardzo proszę, abym musiał to napisać ostatni raz... bardzo proszę nie wkładać mi w usta słów, których nie wypowiedziałem, ani przypisywać teorii, których nie mam:(
A więc ten ostatni raz... w żadnym miejscu nie pisałem, że nie będę trenować również pod LI i że nie będę korzystać z tej taktyki. Bardzo proszę w razie wątpliwości zobaczyć wszystkie mecze mojego zespołu i przejrzeć taktyki - czesto stosuję LI - jeśli pasuje do rywala. Nie gram jednak w ciemno zawsze tej taktyki, a jedno z bardziej satysfakcjonujących mnie zwycięstw osiągnąłem nad lepszym rywalem zaskakując go motion - jak sam powiedział po meczu nie miał po prostu zawodników, którzy zatrzymaliby mnie na obwodzie i dzięki tej przewadze wygrałem.
Nie chcę tak jak już pisałem trenować na przykład wszystkich 10 zawodników na jednej pozycji w dokładnie taki sam sposób. Uważam, że wtedy połowa z nich mi się nie przyda. Zamiast 10 centrów dokładnie takich samych pod LI chciałbym na przykład czterech standardowych, dwóch z blokami, dwóch pod obwodowe i dwóch z absolutnym topem jeśli chodzi o zbiórki. Czy to rewolucja to ocenią oczywiście wyborcy... pozwólcie mi jako kandydatowi mieć swoje zdanie i móc je tu wypowiedzieć. Jeśli nie zgadzacie się z tą koncepcją, to przecież rozwiązaniem jest albo kandydowanie, albo wybór innego kandydata. Moim celem było tu przedstawienie kilku rozwiązań alternatywnych - moim zdaniem dobrych... i tylko tyle:) Nie mam parcia na wybór i pewnie wycofam się ostatecznie z udziału w walce, bo nie o to mi chodziło.
A co do scoutingu to oczywiście masz rację.
Pozdro:)
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)