BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
265728.129 in reply to 265728.123
Date: 1/6/2015 7:40:54 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλά ρε παιδιά είστε σοβαροί; Για εσάς τους GMs λέω που σήμερα "εξαντλήσατε" την αυστηρότητά σας και "βγάλατε τα μαστίγια" για να πείτε ότι κάτι κάνατε κιόλας!!! Είστε σοβαροί; Έβρισα κάποιον Μάνατζερ του παιχνιδιού; Ποια ακριβώς λέξη σας πείραξε;

Προσωπικά ναι προσπαθώ να είμαι σοβαρός χωρίς βέβαια να το πετυχαίνω πάντα

Δεν εξαντλήσαμε σήμερα την αυστηροτητά μας. Προσωπική μου γνώμη μάλιστα είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Νίκος έχουμε δείξει σχετική ανοχή στο θέμα που προέκυψε. Οι ''επιθέσεις'' σε άλλους χρήστες και ειδικά με χαρακτηρισμούς απαγορεύονται ρητά από τους κανονισμούς.

Η γνώμη του καθενός μας φυσικά δεν πρέπει να λογοκρίνεται αλλά και ούτε και να περιορίζεται. Αλλά νομίζω είναι αυτονόητο ότι η κάθε μία γνώμη δεν θα πρέπει να συνοδεύεται και από 2-3 μπινελίκια ή βρισίδια.

Υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα ακόμη και νήμα στο δημόσιο!!! Δεν πειράχτηκε το νήμα αυτό αν και ήταν super καυστικό. Το να μην βρίζουμε ή γράφουμε επιθετικά δεν είναι μόνο μία εύλογη απαίτηση καλής συνήπαρξης στα forum αλλά και ζητούμενο των κανόνων του παιχνιδιού που έχουμε όλοι αποδεχθεί.

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ γράφει ένα ποστ στο πιο πολυσύχναστο φόρουμ του ελληνικού ΒΒ και δηλώνει ευθαρσώς ότι τη "βρίσκει" να παίζει με τον κόπο και την υπομονή κάποιων χρηστών. Δηλώνει ότι βρίσκει κίνητρο να επηρεάζει τους υποβιβασμούς της κατηγορίας και ότι "έχει ενδιαφέρον" να βάζει στο στόχαστρο κάποιες ομάδες...

Αν μη τι άλλο ο άνθρωπος αποτελεί δυσφήμιση για το γκέιμ. Έχει τεράστια διαφορά η επιλογή της ήττας από το να γράφονται στο δημόσιο φόρουμ αυτά τα πράγματα.

Αν εγώ σαν νέος χρήστης περιηγηθώ στο γκέιμ και διαβάσω αυτά τα εγωπαθή και κακεντρεχή σχόλια, το επόμενο πράγμα που θα κάνω είναι το λογκ άουτ!!!

Και ρωτάς κιόλας αγαπητέ GM, "τι μπορείς να κάνεις;"...

Εκπροσωπείς τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το σάιτ ναι ή όχι;

Θα έπρεπε:

1. να ζητήσεις από το χρήστη να σβήσει τα μηνύματα
2. να δείξει μεταμέλεια και να ζητήσει έγγραφη συγνώμη στο φόρουμ
3. σε διαφορετική περίπτωση να απευθυνθείς στους αρμόδιους και με μεταφρασμένα τα μηνύματά του, να ζητήσεις την παραδειγματική τιμωρία του η οποία θα ήταν λογικά η αποβολή του από το παιχνίδι!!!

Και δηλώνω εδώ δημόσια ότι αν δεν προβείτε εσείς άμεσα σε αυτές τις ενέργειες και τα συγκεκριμένα μηνύματα συνεχίσουν να υπάρχουν, τότε θα προβώ εγώ στις καταγγελίες που περιγράφω στο βήμα 3, αλλά θα συμπληρώσω και το γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται υπό την ανοχή σας!!!
Ειλικρινά λυπάμαι που θεωρείς ότι εγώ και ο Νίκος δείχνουμε ανοχή σε παραβίαση κανονισμών, σοβαρή κατηγορία και άδικη κατά την αποψή μου αλλά φυσικά σεβαστή η άποψή σου.
Απλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο ρόλος μας εδώ (των GM) δεν είναι να ελέγχουμε την ποιότητα αυτών που γράφονται ή την σημασία τους αλλά απλά να εφαρμόζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και κατανοούμε τους κανονισμούς. Για το αν το κάνουμε πάντα σωστά δεν είμαι βέβαιος, για το αν προσπαθούμε να το κάνουμε σωστά , ακόμη και με προσωπικό κόστος, είμαι σχετικά βέβαιος.

Όπως και να έχει το πράγμα όποιος χρήστης θεωρεί ότι έχει παραβιαστεί κανονισμός θα πρέπει να προχωρά σε επίσημη καταγγελία τόσο εναντίον άλλων χρηστών και φυσικά εναντίον των GM του παιχνιδιού

Υ.Γ. : Έχετε διαβάσει ποτέ κάποια από τα κείμενα που γράφονται στο νήμα της Α1 με τα Power Rankings; Σε αυτά δε βλέπετε προσωπικούς χαρακτηρισμούς; Δε σας είδα να σβήσατε όμως κανένα...
Αντιλαμβάνομαι τα power ranking ως ένα είδος καυστικού χιούμορ ή και σαρκασμού. Τα όρια εδώ είναι πάντα λίγο ρευστά, όμως μπορώ να σου πω ότι ποτέ δεν έλαβα κάποιο παράπονο από τους ίδιους τους ''θιγμένους'' (χρήστες που δέχτηκαν τον σαρκασμό)
Πάντως εάν κάποιος χρήστης είχε εκφράσει την ενοχλησή του θα τον λάμβανα πολύ σοβαρά υπόψιν.

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
265728.130 in reply to 265728.127
Date: 1/6/2015 7:43:58 PM
Overall Posts Rated:
8787
Για να το κάνω αυτό θα πρέπει να παραβαίνουν τους κανόνες.Όποιο έπεσε στην αντίληψη μας το κάναμε.Αν υπάρχει κάποιο άλλο που νομίζεις ότι δεν έχει σβηστεί και θα έπρεπε σε παρακαλώ να το θέσεις σε μας να το δούμε (είτε μέσω αναφοράς είτε με BB-Mail).

Και σου τονίζω ξανά, δε θεωρείς τα συγκεκριμένα μηνύματα, μια τεράστια δυσφήμιση για το γκέιμ; Δεν είναι δουλειά σου να προασπίσεις τα συμφέροντα του παιχνιδιού;

Προσωπικά δεν το διάβασα ακόμα αλλά ας μα κάνει μια καταγγελία κάποιος που θίγεται ή στο σημείο που υπάρχει παράβαση και εμείς θα το εξετάσουμε.

Για το δικό μου ποστ έγινε καταγγελία ή έτυχε και το διάβασες; Αν έγινε το πρώτο ΟΚ, αλλά αν έγινε το δεύτερο τότε μπορείς να μου πεις με βάση ποια κριτήρια επιλέγεις ποια ποστ θα διαβάσεις;

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι όλοι μας εδώ μέσα τσαντιζόμαστε όταν μας ακουμπάνε έστω και αν αυτό είναι ένα απλό άγγιγμα.Θα μπορούσες όμορφα και ωραία να γράψεις το πόστ σου χωρίς να παραβείς τους κανόνες και κανένας δεν θα στο έσβηνε.Επέλεξες να το κάνεις διαφορετικά θέτοντας σε κίνδυνο το ποστ να διαγραφεί.

Δεν τσαντίστηκα ειλικρινά... Απλά δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο έβρισα, που παραβίασα τους κανόνες και τι το μεμπτό είχε το ποστ μου. Ειλικρινά στο λέω, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο να παίξω μαζί σου!!! Απλά δεν κατάλαβα το λόγο που διαγράφηκε το ποστ μου... (στο πμ που μου στάλθηκε, αναφερόταν μια λέξη στο τέλος που παρέπεμπε σε ύβρη... Το "αποτέτοια" εννοούσατε; Γιατί αυτό ήταν προς το τέλος...)

Last edited by Mitsos-31- at 1/6/2015 7:48:19 PM

From: str77
This Post:
00
265728.131 in reply to 265728.128
Date: 1/6/2015 7:48:16 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Ανοιγω το ΒΒ να διαβασω το φορουμ να δω τι εχετε να πειτε για τα play off κ με λυπη βλεπω πως μονο ο σαριθιν ασχοληθηκεμε το παιχνιδι του. Δεν εχω ορεξη να σχολιασω. Δυστηχως αυτο που εγινε χαλασε το κλιμα.

Μια κουβεντα θα πω μονο, η χαλαρη σημερα σου εδωσε ενα ποντο παραπανω για να κανεις το διπλο που χρειαζεσαι. Φοβομουν παρα πολυ το σημερινο ματς λογω καταστασεων

This Post:
11
265728.132 in reply to 265728.131
Date: 1/6/2015 8:22:18 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Το κλίμα δεν φτιάχνει από μόνο του,....χρειάζεται τα σχολιά μας

This Post:
00
265728.133 in reply to 265728.132
Date: 1/6/2015 8:38:10 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Πολυ σωστος!!! Με εψησες κ θα κανω το σχολιακι αλλα το αφηνω για αυριο

This Post:
00
265728.134 in reply to 265728.133
Date: 1/6/2015 8:40:57 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Αύριο το λοιπόν,...μια χαρά

This Post:
22
265728.135 in reply to 265728.79
Date: 1/6/2015 8:48:34 PM
Overall Posts Rated:
10001000
η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα γιατί γνωρίζω ότι θα είναι πάντα καλοπροαίρετη!

Πήρε διαστάσεις αυτή η ιστορία και δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα προσπαθήσω μέσα από αυτό το μήνυμα να απαντήσω και σε εσένα και σε άλλα ποστς άλλων χρηστών που διαφωνώ. Σχετικά με εσένα όμως, ακριβώς επειδή είσαι φίλος μου, θα είμαι αυστηρός πολύ.

α) έχεις μπει σε ένα λάθος μονοπάτι εδώ και λίγες εβδομάδες και σκέφτεσαι πως κατεβαίνουν απέναντι στους ανταγωνιστές σου και πως απέναντί σου. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι και κάποιοι ευννοούνται και κάποιοι όχι. Ο μαμού και ο θεός με τα ψέματα από ένα σημείο και μετά βγήκαν πρώτοι και με εμένα πχ μου βγήκε η πίστη για να κάνω απλώς μια νίκη παραπάνω από ότι στην παρθενική μου σεζόν στην Α1 που είχα φτάσει και τελικό κυπέλλου τότε, αλλά με πολύ χειρότερο ρόστερ από το φετινό μου.

β) λόγω του παραπάνω είχα επιχειρήσει να ξεκινήσω στις 28/12/2014 μια μίνι μετρησούλα να δούμε τι λένε οι αριθμοί. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν ασχολήθηκα ξανά και δεν το προχώρησα και έχω μέινει μόνο με τη δική μου και τη δική σου ομάδα, αλλά μιας και υπάρχει ας ρίξουμε μια ματιά.

(http://prntscr.com/5pe3qc)

στη στήλη Α είναι οι αγώνες, στην Β ο αριθμός κάτω κάτω στο boxscore του κάθε αγώνα από το σάιτ (http://beta.buzzer-manager.com) για την ομάδα μας, και στη στήλη Γ για τον αντίπαλό μας. Χαμηλά έξω από κουτάκια έχω συγκεντρωτικό και μέσο όρο. Δεν έχω διάμεσο καθόλου, αλλά ούτε και μέση απόδοση αντιπάλου μιας και δεν τους έχω περάσει.

(http://prntscr.com/5pe5bd)

εδώ είναι τα δικά μου παρέα με 3 ματς κυπέλλου (ναι με έτσουξε ο αποκλεισμός στο κύπελλο πολύ εξού και ατ εξέλ )
Όπως βλέπεις, δεν υπάρχει καμιά τρομακτική διαφορά στο πόσο μας έχουν κοντράρει εμάς τους δύο. Εσύ 9-13 όμως κι εγώ 16-6. Απλά γιατί βγάζει η ομάδα μου παραπάνω πράγματα στο παρκέ από τη δική σου.

Επομένως πρέπει να δεις το δάσος και να ξεχάσεις το δέντρο. Το δάσος είναι πως θα βελτιωθείς κι άλλο για να φτάσεις στην κορυφή!

γ) Τα πάντα ρει!!!

Σε 12 μέρες θα είμαστε στη σεζόν 30 και η σεζόν 29 θα ανήκει στο παρελθόν ακόμα ξαι για τον πρωταθλητή! Πρακτικά να ξέρεις τώρα, κάθε εμπόδιο για καλό. Έστω ότι μένεις. Δϋσκολή η σεζόν 30 πολύ γιατί θα σου λείπει το μπόνους ανόδου. Δες τι πέρασα πέρσι. Παραλίγο 8ος. Με τρελό σερί σε μαντέματα σώθηκα. Αν πέσεις από την Α1 του χρόνου, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α2. Αν πέσεις φέτος και ανεβείς στα καπάκια, τη σεζόν 31 θα είσαι στην Α1. Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι, όχι το μοναδικό. Αλλά ευχάριστο σε περίπτωση που υποβιβαστείς. Θετική σκέψη, και κάθε εμπόδιο για καλό.

δ) Απόλυτη βεβαιότητα ότι υπήρξε προσυννενόηση για το ματς Δον-Μάτσας δεν μπορεί να υπάρξει.

ι) Πολλοί έμειναν στο εύστοχο διπλομάντεμα στο λόου ποστ. Πέρσι είχε πιάσει εμένα ο Δον σε run n gun, που είχα να το παίξω από την εποχή του Νώε σε αγώνα πρωταθλήματος και είχα μείνει άναυδος.

ιι) ο Μάτσας χτυπάει μόνο ένα ματς την εβδομάδα, όποιο νομίζει ότι έχει παραπάνω ελπίδες ή όποιο θέλει στην τελική τελική.

Είναι πολύ πιθανό να αποφάσισε να άφησε το συγκεκριμένο γιατί έπαιζε με το φιλαράκι του. Και παίζει όντως να είχε σκέψεις για 5ος και να μην γνώριζε τον κανονισμό περί μισθών.

Τα ερωτήματα, πιο πολύ έχουν με περασμένες σεζόν και όχι με φέτος, και όχι με εσένα. Αν ήσουν εσύ, δεν θα άφηνε το μεταξύ σας στο ΄Β γύρο ο Μάτσας.

ε) Στη ζωή υπάρχουν καλοί και κακοί λογισμοί.

Την ψυχή μας οι κακοί λογισμοί δεν την βοηθούν. Τουναντίον μάλιστα. Αυτός είναι ο λόγος που σου έγραψα το δ. Είναι κρίμα ανήμερα των Θεοφανείων να κάθεσαι να χαλιέσαι για το τι έκανε ή δεν έκανε κάποιος άλλος που δεν σου είναι ούτε φίλος ούτε και συγγενής στο φινάλε φινάλε.

στ) το τι έγινε στο εν λόγω ματς είναι παντελώς αδιάφορο για το που πρέπει να φτάσει η ομάδα σου στο μέλλον.

ζ) στη ζωή υπάρχουν πειρασμοί. Πόσοι παντρεμένοι από εμάς θα αντιστεκόμασταν σε μια Kim Basinger στα νιάτα της πχ

Last edited by stelaios at 1/6/2015 8:48:58 PM

This Post:
11
265728.136 in reply to 265728.129
Date: 1/6/2015 8:50:36 PM
Overall Posts Rated:
8787
Θα σταματήσω εδώ λοιπόν και δε θα ασχοληθώ περισσότερο, γιατί τείνω να γίνω γραφικός και δε θέλω κάτι τέτοιο.

Δεν είχα σκοπό να προσβάλω εσάς και τη δουλειά σας. Ο λόγος που τα έβαλα μαζί σας είναι αφενός γιατί μου λέτε ότι ήμουν εριστικός και έβρισα άλλον μάνατζερ, πράγμα που δεν έκανα. Ομολογώ ότι τον προσέβαλα αλλά ποτέ δεν έγραψα κάποια βρισιά ή μπινελίκι. Μίλησα κόσμια αλλά δεν έβρισκα πιο τίμια λόγια... Αφετέρου το ΒΒ το αγαπάω. Παίζω τις μισές σεζόν απ ότι εσείς αλλά το πονάω το ίδιο. Τέτοια δυσφήμιση δεν την ανέχομαι!!! Ήδη έχει φύγει κόσμος και αυτό φαίνεται από την πληρότητα των κατηγοριών. Κάποτε οι V κατηγορίες ήταν γεμάτες ενεργούς χρήστες. Πλέον ούτε οι IV δε γεμίζουν... Δε μας παίρνει να χάνουμε χρήστες επειδή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη μικρότητα και την κυνικότητα εγωπαθών ανθρώπων...

Σας παρακαλώ θερμά να λήξουμε εδώ το θέμα. Πείστε τον χρήστη να διαγράψει τα ποστ που ντροπιάζουν το γκέιμ και πλήττουν το κύρος του. Είναι το καλύτερο για όλους...

Σε διαφορετική περίπτωση όμως θα ψάξω αλλού το δίκιο μου. Και τότε ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Καλό σας βράδυ...

This Post:
00
265728.137 in reply to 265728.79
Date: 1/6/2015 9:13:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
επομένως η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα γιατί γνωρίζω ότι θα είναι πάντα καλοπροαίρετη!

έχει πάει 4 το πρωί. Μπορώ να σου γράψω πολλά ακόμα. Η ουσία σχετικά με το ηθικό κομμάτι είναι ότι εφόσον ο καθένας έχει τη ψυχή του χωριστά, μας είναι αδιάφορο αν υπήρξε όντως προσυννενόηση ή όχι στο άλλο ματς. Σχετικά με το την διασκέδαση, ξέχασέ το γιατί μας έλειψε τρελά ο σοφός γέροντας και εμάς και εσένα, ενώ σχετικά με το αγωνιστικό αφενός δεν έχει τελειώσει η χρονιά και αφετέρου κάθε εμπόδιο για καλό. Κάνα δυο ακόμα σχόλια αύριο σε πμ αν βρω χρόνο.

@ όλους
πολύ περιληπτικά

α) ΟΧΙ στην γενίκευση και κυρίως μην ξεχνάμε το πειστήριο της αθωότητας μέχρις αποδείξεως του εναντίου

β) ΟΧΙ στις μονοκοντηλιές. Αν κάποιος έκανε μια στραβή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε τίποτα καλό τόσα χρόνια ή δεν θα ξανακάνει.

γ) ΟΧΙ στην αποδοχή φημών ως αληθινά γεγονότα. Ο καθένας στην πικρία του, μπορεί και να οφείλεται σε προσωπικές σχέσεις, ίσως αραδιάσει και αρκετές αρλούμπες ή έστω προσωπικές υποθέσεις. Ας μην καταπίνουμε αμάσητα σενάρια χωρίς να γνωρίζουμε.

Ρεζουμέ

Είναι λογικό και ανθρώπινο να εκφράζουμε τη λύπη μας και τα παράπονά μας και είναι προσωπικό θέμα του καθενός το πόσο έντονα θα εκφραστεί και το αν θα παραμένει συνεπής με πιθανούς κανονισμούς ή όχι. Αλλά πρωτού το χοντρύνουμε εντελώς και πρωτού κάνουμε τους δικαστές, αν δεν είμαστε 100% σίγουροι, αφείλουμε να σιγουρευτούμε, κι αν είμαστε σίγουροι, ίσως πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Χριστός ήρθε στη γη για τους αμαρτωλούς και όχι για τους αναμάρτητους. Και μιας και είχαμε Άγιες Μέρες τις τελευταίες 2 εβδομάδες, ενδεχομένως και να αξίζει να κρατήσουμε περισσότερο από όλα αυτό το τελευταίο.

From: stelaios

This Post:
00
265728.138 in reply to 265728.133
Date: 1/6/2015 9:16:07 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Πολυ σωστος!!! Με εψησες κ θα κανω το σχολιακι αλλα το αφηνω για αυριο

κάνε και για τα άλλα ματσάκια Νικόλα. έτσι να γουστάρουμε όλοι λιγάκι κι άμα μπορέσω θα γράψω κι εγώ.

Advertisement