BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Στοιχηματικές Προβλέψεις

Στοιχηματικές Προβλέψεις

Set priority
Show messages by
This Post:
00
307826.129 in reply to 307826.128
Date: 2/2/2021 2:16:13 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Ευχαριστω φιλε! Επισης συγχαρητηρια για τη προκριση σου!
Εγω δυστυχως καπου εδω αποχαιρεταω...Η κληρωση εστειλε το πρωταθλητη και μαλιστα εκτος εδρας...Θελει και λιγο τυχη για να συνεχισεις...Εσυ απ οτι βλεπω μπορεις το θαυμα των 16!

This Post:
00
307826.130 in reply to 307826.125
Date: 2/2/2021 2:45:58 PM
Overall Posts Rated:
22
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τις απαντησεις σας και με βαλατε στο κλιμα το δικο σας... σχετικα για εμενα, με λενε Αντωνη ειμαι 24 ετων ζω Θεσσαλονικη, Ευοσμο, και σπουδαζω βιοιατρικες επιστημες (πρακτικη στο τμημα τοξικολογιας). Ειμαι ΑΡΗΣ στην ομαδα αιματος και εχω μια συμπαθεια περισσοτερο στο μπασκετ. Ξεκινησα το παιχνιδι απο τις πρωτες σεζον (σεζον 5ή6) αλλα λογω μη κατανοησεις του παιχνιδιου ειχα χασει το ενδιαφερον μου μεσα στο πρωτο ετος. ΑΛΛΑ μετα απο περιπου 11 με 12 χρονια ηθελα να το ξανα δοκιμασω και παρατηρω οτι οντως μπορω να εχω μια ομαδα. Μεσα σε 4 σεζον ανεβηκα κατηγορεια απο 4η σε 3η που πραγματικα δεν το περιμενα. Δεν εχω ομαδα κατηγορειας 3 αλλα παρατηρω οτι κατσα στραβα τα βγαζω περα. Προσπαθω ακομη να σταθω στα ποδια μου και να εχω μια ισορροπημενη ομαδα. Για τις επομενες σεζον στοχευω την παραμονη μου στην κατηγορεια . Εχω καποιες ιδιες , προβληματισμους σχετικα με το παιχνιδι που θα ηθελα μελλοντικα να τα συζητησουμε και να ακουσω τις αποψεις. Διοτι θεωρω το πιο ομορφο σε αυτο το παιχνιδι ειναι να καταλαβεις τον τροπο λειτουργειας του.!!!

This Post:
00
307826.131 in reply to 307826.130
Date: 2/2/2021 3:19:38 PM
Overall Posts Rated:
2626
φιλαρακι καλως ηρθες στο παρεακι μας δν εχω πολλα να πω με καλυψαν τα παιδια ειναι ολοι τους εκπληκτικοι μανατζερ και (απο οτι εχω δει απο εδω μεσα) εκπληκτικα παιδια ειχα χασει κι εγω το ενδιαφερον μ για το παιχνιδι αφου υπηρχε γενικα νεκρα αλλα τρ εχω αρχισει και αναθεωρω παλι χαρη στα παιδια σ οτι αφορα το παιχνιδι οτι απορια εχεις μας ρωτας ειναι (κι εγω μεσα αλλα δν μ αρεσει να περιαυτολογω μν κοιτας που λεει σεζον 39 οτι ξεκινησα παιζω το παιχνιδι απ τη σεζον 10) εμπειροι μανατζερς και θα σε βοηθησουν/με!!αυτα τα ολιγα για αρχη και παλι καλως ορισες!!
Υ.Γ. fearless pigeon - enositi τι κανατε γαμω το μπελας σας στο κυπελλο?? πολλα συγχαρητηρια και σε σας που προχωρησατε ενα σκαλι παραπανω αλλα κι σ αυτους που εφτασαν μεχρι εδω τρ enositi πιστευω κι εγω οτι μπορεις να παρεις λιγο παραπερα εσυ fearless pigeon κριμα να σε κληρωσει με τον περσινο πρωταθλητη οπως ειπες θες και λιγο τυχη αλλα δν πειραζει και παλι πολλα μπραβο που εφτασες μεχρι εδω

From: xristos

This Post:
00
307826.132 in reply to 307826.131
Date: 2/2/2021 7:07:52 PM
Overall Posts Rated:
7979
Antonio από τον ασπρόμαυρο Εύοσμο; πολύ χαίρομαι.. Κ ας είσαι αρειανακι.. Είμαι κ γω γέννημα θρέμμα Ευοσμιωτης.. Όπως είπα η ηλικία μου ξεφεύγει λίγο
. Στα 44,45 κάπου εκεί..
Είμαι από την σαιζόν 3.. Ανέβηκα μέχρι 2η κατηγορία.. Μέσα, σε όλα αυτά τα χρόνια, κ γω είχα χάσει το ενδιαφέρον μου.. Αλλά ξεκίνησα πάλι... Μαζεύουμε λεφτά, προπονουμε παίκτες κ όταν κάνεις την ζάρια σου, δεν ανεβαίνεις.. Το έκανα 2 φορές, τώρα είναι η 3η. Εάν δεν τα καταφέρω, μπορεί πάλι να πέσω κ φτου από την αρχή..
Antonio ότι θέλεις ρώτα, ότι ξέρουμε θα τα πούμε.. Δεν έχει κ πολλά μυστικά το παιχνίδι.. Άλλωστε, κάνουν κ αλλαγές που επηρεάζουν το παιχνίδι, κ δημιουργούν αλλά δεδομένα κ καταστάσεις.. Απλώς ένα πολύ σημαντικό πράγμα είναι το γήπεδο.. Η οικονομία, κ η προπόνηση νεαρών παικτών.
Συγχαρητήρια για τις προκρίσεις. Μέχρι τέλους σας εύχομαι.. Μας συμφέρει..

This Post:
00
307826.133 in reply to 307826.132
Date: 2/3/2021 4:08:41 AM
Overall Posts Rated:
22
Λοιπον επειδη ειναι και για θεματα "στοιχηματος" θεωρω οτι φετος στο Αlll Star θα κερδισουν οι Μεγαλοι 8. μια ακομη προβλεψη, θα ανεβει κατηγορεια ομαδα απο τον μπλε υποΟμιλο με μια σημαντικη πιθανοτητα για την ομαδα PAOK BC 2007 . Το πιστευω διοτι εχει μια πιο συγκροτημενη ομαδα και καλη ποιοτητας παιχτες σε καθε θεση. Σιγουρα θα ειναι Ντερπι για το ποια ομαδα θα ανεβει, που οι λεπτομεριες θα κρινουν τον Νικητη.
Για Υποβισμο ,περα τις 8 θεσεις τον υπομιλων πιστευω οτι θα ειναι ολα τα ατομα του κοκκινου υποομιλου (θεωροντας οτι η ομαδα SPURS OF CS7 θα παραμεινει στην κατηγορεια). Μακαρι να βγω λαθος σε αυτη την προβλεψη.
Αυτες ειναι η δικιες μου προβλεψεις. Και οπως φαινεται υποστηριζω στους Μεγαλους.

Και εδω εχω την πρωτη ερωτηση!!!
Σε μερικους ομιλους παρατηρω οτι ανεβαινουν 2 ομαδες κατηγορια . Εψαξα λιγο το εγχειριδιο αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση. Με δικια μου ερευνα ειναι οτι , οσες ειχαν 22-0 και εχασαν στα πλει-οφ ανεβηκαν κατηγορεια οπως και αυτοες που κερδισαν τα πλει-οφ.
(πχ απο τον ομιλο IV58 και IV54 απο την σεζον 51)
Ισχυει αυτο που αναφερω ή εχει καποιες ακομη λεπτομεριες που με διαφεγουν?

Last edited by AntonioD at 2/3/2021 4:09:40 AM

This Post:
00
307826.134 in reply to 307826.133
Date: 2/3/2021 6:14:08 AM
Overall Posts Rated:
2626
λοιπον οντας κι εσυ παλιος στο παιχνιδι θα χεις δει οτι εχει πεσει πολυ σε θεμα μανατζερ καποτε στην ελλαδα ειχε πολλους ενεργους και η 5η κατηγορια ηταν ολη ενεργη με μανατζερ τρ σπανια θα βρεις 4η κατηγορια με ολες τις ομαδες ενεργες αυτο τι σημαινει?? οτι πολλοι το παρατανε το παιχνιδι και απο τις πανω κατηγοριες και γινονται μποτακια πραγμα που σημαινει οτι ανεβαινουν οι πρωταθλητες αλλα κι οσοι εχουν καλο ρεκορ (συνηθως 22-0 η 21-1) και με μεγαλες διαφορες στους ποντους(που βαζουν και που τρωνε) οσο ανεβαινεις κατηγοριες βεβαια αυτο δυσκολευει γτ λιγοστευουν και οι ομιλοι πχ υπαρχουν 64 κατηογριες IV και μονο 16 III και μετα μονο 4 II που σημαινει οτι οσο ανεβαινεις κατηγοριες αμα δν βγεις πρωταθλητης δυσκολευει η ανοδος με ρεκορ....δν ξερω αν βοηθησα αν θελει καποιος να προσθεσει κατι πολυ ευχαριστως οπως επισης αν εχεις παλι απορια ρωτα μπορει να μν εγινα κατανοητος ειναι λογικο!!

This Post:
22
307826.135 in reply to 307826.134
Date: 2/3/2021 6:44:37 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Σωστα τα ειπες φιλε! Απλα να προσθεσω και το 2ο λογο για τον οποιο καποιος μπορει ν ανεβει μονο με το ρεκορ του και οχι επειδη πηρε το πρωταθλημα...

Ο πρωτος λογος λοιπον ειναι οντως μια ομαδα απο τις πανω κατηγοριες να παρατησει το παιχνιδι και να γινει μποτακι.

Ο δευτερος ειναι επειδη πλεον αλλαξαν το συστημα υποβιβασμου και πεφτουν περισσοτερες ομαδες απ οτι οι πρωταθλητες που ανεβαινουν. Και εξηγουμαι :

Ας παρουμε το παραδειγμα Α1 και κατηγορια ΙΙ. Καποτε απο την Α1 πεφταν 4 (οι 2 τελευταιοι και 2 ακομα απο τους 6ους 7ους). Αρα 4 συνολικα...Ποσοι ανεβαινουν απο ΙΙ? 4! Αρα μετρημενα τα κουκια...

Πλεον ποσοι πεφτουν απο Α1 ? 5 !! (αφου η 5η θεση δεν εξασφαλιζει παραμονη οπως καποτε...). Και ποσοι ανεβαινουν?? Ακομα 4 (οι 4 πρωταθλητες) ?? Αρα πως θα γεμισουμε τη 5η θεση στην Α1? Με την ομαδα απο τη ΙΙ με το καλυτερο ρεκορ σε νικες-ηττες (και σε περιπτωση ισοβαθμιας διαφορας ποντων).

Αρα λοιπον υπαρχει ενας απο τη ΙΙ που θ ανεβει στην Α1 ακομα κ αν δε πηρε το πρωταθλημα!!!

Υπαρχει επισης και μια υποπεριπτωση. Η ομαδα με το καλυτερο ρεκορ να πηρε και το πρωταθλημα στον ομιλο της. Σ αυτη τη περιπτωση εννοειται αυτη ανεβαινει ως πρωταθλητρια και ψαχνουμε την ομαδα με το καλυτερο ρεκορ που δε πηρε ομως πρωταθλημα για να ανεβει ως 5η στην Α1.

Αν θελαμε να δουμε το ιδιο αναμεσα σε ΙΙ και ΙΙΙ εχουμε το εξης :

Απο ΙΙ πεφτουν 5 * 4 = 20

Απο ΙΙΙ ανεβαινουν 16 (οι πρωταθλητες)

Ποσοι μας λειπουν? 4!!!
Αρα τα 4 καλυτερα ρεκορ απο τη ΙΙΙ που δε πηραν πρωταθλημα θ ανεβουν...

Ουφφφφφ...αυτα %} :? (whew)

Φυσικα σε ολα αυτα υπολογιζουμε και τα μποτακια που ειπε ο φιλος Green.

This Post:
00
307826.136 in reply to 307826.135
Date: 2/3/2021 8:40:29 AM
Overall Posts Rated:
2626
ααα μπραβο το ξεχασα αυτο ωστοσο νομιζα οτι το ηξερε οντας παλιος ο φιλος αλλα καλα εκανες που το ανεφερες

Advertisement