jei skaitytum laiskus, tai rastum sanvaiti tau atsiusta dar sezono pradzioje. as jau preita sezona ji radau nes draugo komandoje buvo, liepiau niekam neatiduoti ir treninti treninti ir dar karta treninti. jei netiki parasyk K.hinrich jo savininkui ri pasakys tiesa. galiu paprasyti kad cia parasytu, tik kur tada tu teisuoli desies ? kaltinsi kad leipiau jam taip parasyti ? sio sezono pradzioje jau buvo nerealus tas zaidejas po sezono trenkiu. tau ji rodziau, o kad tu neskaitai nes man antipatija jauti tai cia tavo bedos.nesvarbu kaip mes sutariam, esme rinktines gerove.tavo nuomone apie mane man nesvarbi. o pasiekes esi daugiau nes losi daugiau sezonu. ir pakilai laiku i LBBL kai dar stipriu komandu nebuvo, tai nepersigirk per daug.su tokiais pinigais dabar kiekvienas tiek pasiektu. as tave vadinau dievu ? dievas tik vienas tera ir tikrai netu. taip tave gyriau.tu buvai mano idealas ir is taves nemazai geru pamoku gavau. dekui uz jas. ir dabar tu geriausia komanda turi, todel ir dabar esi geriausias, cia nenugincysi rezultatai kalba uz save, apie komandoje kad tave keisciau rasiau su didelem sypsenom, tai nereikejo rimtai suprasti.Zmones kartais gi ir juokauja. klubiniam turi stipriausias pozicijas. Bet del rinktines nuomone mano aiski. Atejo kazkam laikas pasitraukti. Tu ir preitam sezone su rinktine nepasiekei nieko, tiesiog graziai sukovojai, vieni nusivyle buvo kad nepatekom, bet zinojom kad nedaug truko, tai davem dar sansa. Mane suzavejo preito sezono taktiniai tavo sprendimai. Ir siame sezone laukeme daugiau.Esme kad tu netobuleji ir rinktines zaidimas ne progresuoja o regresuoja...ir priezasciu cia galima daug ieskot, bet kad butu bent kovojama butu bent smagu ziureti LT varzybas o ne aplenkiama tik viena komanda is salies su 9 aktyviais uzeriais...tavo nuomone visos auksciau likusios komandos buvo stipresnes ? tai tada musu rinktine kokio lygio pagal tave ?? Keista...preitam sezone net su betkuo losdami atrodem gerai ir reitinge nerealiai laikemes, tuos pacius graikus man atrodo buvom nusikale. kiek dabar -30-40 buvo kazkur...cia nzn kas kaltas, esme kad mes visi tikrai ne, nes ne mes treneriai o tu..tavo bedos issireikalauti kad treniruotu geriau zaidejus ir skatinti. Dabar net pokalbiu apie rinktine nera, nes niekam nebeidomu po tokio sezono. O tu vis kartoji kad visi stipresni. Kaip kiti per sezona tiek sustiprejo o mes susilpnejom nors musu vos ne 3 kartus padaugejo uzeriu ?