BuzzerBeater Forums

Poland - III.10 > sezon 9 - pogadanki

sezon 9 - pogadanki

Set priority
Show messages by
This Post:
00
95894.128 in reply to 95894.127
Date: 7/5/2009 6:56:25 PM
Overall Posts Rated:
11
zdenerwoało to mnie troszke jedynie to,ze po raz "kolejny" musze pisac ta wiadomosc....Tak wiec kolego trzykrotne wyswietlenie mojej ostatniej wiadomosci jest wynikiem tego,ze niestety moja gra w \bb obecnie ogranicza sie do ustawienia skladu na dany mecz w danym porcie.W ciagu 7 dni jestem w 4 innych krajach i mój kontakt z internetem ogranicza sie do kafejek, badz tego na co pozwalaja darmowo poszczególne miasta.Jak widac obecnie nawet wystawiając rezerwy na ostatnią kwarte wystarczy to na Bielikowo ,szkoda,ze nie mam okazji na pełno sezonową rywalizację bo byłoby ciekawie.Mam nadzieje ,ze sie wzmocnisz wkrotce bowiem nie jestes jedynym ktory ma na koncie około 3 baniek, a kiedys w koncu trzeba by awansować ....
Pozdrawiam i mam nadzieje ze tym razem piekno Budapesztu sprawi ,że przeczytasz to tylko jeden raz.....

Message deleted
From: theon

This Post:
00
95894.130 in reply to 95894.129
Date: 7/6/2009 4:18:47 AM
Overall Posts Rated:
00
Dawno się nie odzywałem ale śledzę Wasze zmagania na bieżąco.
Jedno jest PEWNE jeśli się już zdecyduje na obopólne TiE to choć by nie wiem co trzeba się tego trzymać - zawsze można się od razu nie zgodzić.

Odnośnie tego, że sprzedałeś Andrzejewskiego to uważam, że nie wzmacniając drużyny popełniasz błąd. Kiepskim pomysłem było by zakupienie "mutanta" ale spokojnie możesz sobie pozwolić na zakup jednego z pensją ok 35k albo dwóch po 25k. Możesz mi wierzyć ale już w drugiej lidze widać jak bardzo potrzebny jest WYRÓWNANY skład a nie silna piątka a reszta po 5k.

pozdrawiam

Message deleted
This Post:
00
95894.132 in reply to 95894.131
Date: 7/7/2009 9:52:53 AM
Overall Posts Rated:
11
Jak tylko mam okazje to czasem zarywam nawet nocki zeby posiedziec na BB,ale niekiedy nie mam dostepu przez kilka dni.korzystam z kazdej okazji ktora sie nadarza na to zeby troche zarobic.
Zamknijmy juz temat ostatniej kolejki,ja rowniez chcialem jedynie przedstawic swoja wersje.Dzis kolejny mecz i na tym trzeba sie skupic.

Message deleted

This Post:
00
95894.134 in reply to 95894.133
Date: 7/8/2009 3:53:32 AM
Overall Posts Rated:
00
Rany Aimar jak to zrobiłeś, że masz tylko 5 ent ? Nie grasz TiE czy co ?
Jak zobaczyłem wczoraj ten Twój nowy zakup to się za głowę złapałem - kolejny C ?
Powiem tak : PG/SG + PF/C samemu sobie można wytrenować dokładnie tak jaką się ma wizję drużyny (u mnie Ryznar i Soroko nadal wysoko w klasyfikacji strzelców a Resseguier z dużą przewagą prowadzi w zbiórkach) .
Jednak SF wytrenować jest bardzo ciężko i dlatego jest to jedyna pozycja którą należy po prostu kupić za duże pieniądze.
Oczywiście to tylko moja opinia ale patrząc na Twój skład to nie masz jakiegoś niezłego SF a jest to pozycja niesamowicie zwiększająca statystyki w praktycznie każdym elemencie gry.
Niestety nie mam kasy tak jak Ty miałeś jednakże w moim przekonaniu najlepiej byś zrobił kupując porządnego SF z pensją ok 40 - 50k i za resztę młodzież do treningu pod koszem (bo to jak pisałeś lubisz najbardziej). Może wymień pozostałego mutanta na jakąś tańszą wersję np 30k i potrenuj pod koszem ?
Od razu chciałbym podkreślić, że są to tylko moje spostrzeżenia po kilku meczach w 2 lidze. U mnie jest tylko PKK lions, który ma lepszych mutantów od Twojego a i tak nie jednego a bodajże 3ch. Gwiazdy reszty to zawodnicy zarabiający ok 40 - 50k a są takie drużyny co i takich nie mają (np ja) Jednakże najlepiej gra qbasport, który ma chyba 10 graczy WYRÓWNANYCH . Nie ma takiego jak ugryźć po prostu a Lions przegrywa mimo, że ma np IS i ID na poziomie lepszym niż większość w PLK dlatego, że każdy wie jak zagra a RnG potrafi zdziałać cuda.

Last edited by theon at 7/8/2009 4:15:50 AM

Message deleted
From: zaymon

This Post:
00
95894.136 in reply to 95894.135
Date: 7/8/2009 7:20:05 AM
Overall Posts Rated:
22
niech mi ktoś powie jak mogłem przegrac swój mecz bo po raz pierwszy nie wiem......

This Post:
00
95894.137 in reply to 95894.135
Date: 7/8/2009 7:27:20 AM
Overall Posts Rated:
00
Nie przesadzaj Aimar bardzo dobrego zawodnika to Ty masz jednego i jednego dobrego. Reszta to niestety rezerwy. Ja mam dwóch dobrych i rezerwy. Oczywiście patrzę na Twój zespół w kontekście 2 ligi.
Zupełnie nie przykładał bym wagi do zwycięstw w tym sezonie u siebie. Jest to tak niesamowicie przegięte i ma byc poprawione od meczu gwiazd więc niedługo. Popatrz na mnie wygrałem dopiero jeden mecz na wyjeździe a za to u siebie wszystko grając TiE - to o czymś świadczy ale nie o sile mojej drużyny a o przegiętym bonusie własnej hali.
Od razu zapytam w jaki sposób będziesz trenował tego SF ? Sam właśnie tak robię i teraz Kaldvee pobiera lekcje ID i IS na przemian do końca sezonu a potem pojedziemy treningi obwodowe. Kto wie a może Soroko i Ryznar jakoś skorzystają ? Z tego co się dowiedziałem to istotne są kozłowanie i podania a ludzie tego niedoceniają

This Post:
00
95894.138 in reply to 95894.137
Date: 7/8/2009 10:07:20 AM
Overall Posts Rated:
66
Ja mam w zespole gracza o ktorego selekcjoner reprezentacji sie dobija caly czas i meczy mnie o: ID, OD, zbiorki.. chca z niego SF'a zrobic ;p a ja im mowie figa z makiem :)

Advertisement