Brate nebitno ko koga gotivi.. Zna dosta ljudi kako si ti brzo napravio takav tim.. Prijavio si se mozda, al ostali su ti transferi.. Sto uopste nije ok.. Meni su ubili tim pre zbog jednog transfera.. Ne kukam.. Vas par ste se probili na takav nacin i onda popujete.. Nije mi jasno kako mozes uopste da odgovaras Jekyllu.. Nisam ovde kompatabilan da govorim sta je za ban a sta nije, ali na tvom mestu bi me bila sramoa da se oglasavam sada..
Brate sta ti je???Evo otisao sam u svoje transvere(sto mozes i ti), i nasao oba nepropisna, prvi, datum 07.07.2009 Milan Milijas prodat timu RnR za
19k, i drugi transver 20.07.2009 Peteris Vagalis za
59k!To je
ukupno 78k!Oces odma da ti ih poklonim?!?!Meni ne trabaju ozbiljno!!!
Fora je u tome sto sam se ja skapirao sta sam uradio kasnije, ta mi je bilo zao da mi oduzmu tim koji sam pazljivo gradio dva meseca...A to je puno...
Sve ostalo je najcistije!Samo sto me je eto, samo u pocetku "htelo" sa prodajom igraca za veliku sumu...Valjda pocetnicjka sreca...I vi mi sad zbog toga zavidite...To je cista ljubomora, i ne bi trebalo da mozete vi mene pogledati u oci bez stida, a ne ja vas!!!!Ja neam razloga da me bude sramota...Ako hoces ja ti odma dajem 78k, ali najozboljnije!Probio sam se cistom pocetnickom srecom!!!
Ja znam jednog druga u komsluku, kojem je oprosten transver od 1 000 002$...I jos par transvercica...E zbog toga sam ja bio besan!!!