ma Bille on se pojavio dok je jos SFRJ bila na BB-u
jbg, to je problem sa treniranjem centara :(tesko je izdrzavati i jednog takvog a ti ih imas nekoliko koliko vidim :/Jbg, ostavi samo dvojicu, prodaj ostale igrace ... i skupljaj kintu pa onda kad nakupis, kupi opet dobre igrace i prodjes u ligu I pa posle opet vidi sta ces :)
ili cu da bankrotiram ili osvajam BBB kroz 2-3 sezone ;-)
ili cu da bankrotiram ili osvajam BBB kroz 2-3 sezone ;-)bolje bankrotiraj. lakse je :)
Dal ima mozda neko 2-3 miliona i da mu nisu nesto potrebni, pa ako je voljan da mi pozajmi, evo obecavam da cu da mu vratim sa kamatom, kad se i ako se ikad plasiram u prvu ligu, posto ne vidim nacin kako da dodjem do kesa, uvek mi je tipican neto prihod negativan :-)
Ako nekog zanima neki od mojih centara neka mi se javi preko bb maila da mu pustim skilove, da znate da necu nijednog da prodam ispod cene, pre cu da bankrotiram, jer nisu svi i nije sve na prodaju
Dal ima mozda neko 2-3 miliona i da mu nisu nesto potrebni, pa ako je voljan da mi pozajmi, evo obecavam da cu da mu vratim sa kamatom, kad se i ako se ikad plasiram u prvu ligu, posto ne vidim nacin kako da dodjem do kesa, uvek mi je tipican neto prihod negativan :-)Ovo boldovano ti je dobra preporuka za trazenje pozajmice! :P
Ako nekog zanima neki od mojih centara neka mi se javi preko bb maila da mu pustim skilove, da znate da necu nijednog da prodam ispod cene, pre cu da bankrotiram, jer nisu svi i nije sve na prodajuAko mislis da su im realne cene one koje si stavljao, onda se slobodno pozdravi sa tim da ces ih bilo kome prodati. Moj ti je savet da se prilagodis tržištu pre nego što iz inata bankrotiraš.