Tek sad vidim ovaj veliki post :)))))
Ma ti si tekmu po meni izgubio najvise radi Patienta, i to je to. Vanjska linija ti je i dalje preslaba i to je isto jedan od razloga poraza... Moj centar sa obzirom na formu je odigrao odlicno, inace ima 16 obranu i unutarnji sut a skok sut 8, pa nije tolko los igrac ;) Vjerovatno njemu vise pase motion nego sto patient pase onom tvom balvanu :) Daleko od toga da sam zadovoljan sa svojim unutarnjim, glavni problem su im fauli i ti fauli me ubijaju u pojam vec jako dugo. U ovoj tekmi nisam imao taj problem al cesto mi se to desi i onda sam lud. Beasley i ovaj lik ih skupe miljon svaku tekmu a najgore sta protivnici NIKAD ne skupe 6, ma ni 4 :) Tako da mi taj dio oko engine-a uopce nije jasan. Da ne kazem da Beasley ima unutarnji sut za par veci od drugog crnca, al to ocito ne provocira faule :)
Što se tiče vanjske linije i rezerva, Nicoli je zvjer, masu bolji od bilo kojeg tvog vanjskog, mislim da je odigrao puno vecu ulogu tu nego sto se čini... Polovanec je solidan u svemu al i u jebenoj formi, a ona zamjena koji je zabio najvise koševa, on me iznenadio makar je on onako solidan igrač.
E sad, uz sve to nikako nisam očekivao pobjedu jerbo sam mislio da ćeš me više možda nadskakat il preko rezervnog PF-a da će Ines me uništit... A i jedna zamjena je bio totalni kreten al trener je odlučio da ga uopće ne stavlja u igru... Šta da ti kažem, ove 2 tekme nikako nisi imao sreće, sa onim crunchom i ozljedom pa ova tekmakoju si isto trebao dobit :)