BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 3.0

U21 3.0 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216048.129 in reply to 216048.128
Date: 7/16/2012 11:57:18 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
Poraz...naravno direktni rezultat trgaone protiv Poljaka...ENT nam je ionako u banani i još je Gruzijac ostavio 21 godišnjake unutra, pa ja nisam ništ mjenjao da reza bude čim manja...a i ovako bez ENT-a smo bili relativno blizu...no to je sad manje bitno...

Uglavnom 21 godišnjaci izlaze van, a počinjem prozivku 20 godišnjaka...

Još sam ostao dužan analizu protekle sezone...možda sutra navečer to konačno zdrobim...mada se nema kaj novog reči po tom pitanju...

This Post:
00
216048.130 in reply to 216048.129
Date: 7/20/2012 3:51:35 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
Trening...ovaj kombinirani sastav mlade repke je izbacio 12 zelenih...

Mali planovi za iduću sezonu...moram vas odmah pripremiti da ne dođe do prevelikih očekivanja...

Startamo s desetak 21 godišnjka i 3-4 20 godišnjaka...ide nam slabija generacija, zbog nekih bizarnih ozljeda i nepredviđenih situacija, te mislim da je najbolje da ju iskoristimo za pripremanje iduće generacije...naravno, dat ću sve od sebe da izvučemo maximum iz igrača koje imamo na raspolaganju, ali bit će teško, to vam odmah mora biti jasno, jer pravog centra nemamo, standardno smo kratki u skoku i svi igrači imaju bar po jedan ozbiljni manjak...

Krajina, Bihač, Torkonjak i Đoko su pokazali da je jako bitno početi najperspektivnije igrače pripremati na vrijeme...a ovo prijevremeno ispadanje je samo potvrdilo da treba planirati još više unaprijed nego što smo to dosad radili tako da ću 20 godišnjake ja preuzeti već na samom početku sezone...

Najbolji centar s početka sezone je osakačen s ozljedama, ne moram napominjati da više nije najbolji...najbolji play se upravo oporavio od ozljede, on je još uvijek na vrhu, ali za dlaku...krilima fale krila...nemamo nijednog all-round igrača u cijeloj generaciji...masa igrača je trenirana na više pozicija...

Možemo biti sretni ako uspijemo izboriti knock-out fazu...

Ali dobra vijest je da generacija koja dolazi nakon te ima puno potencijala, i tu ne mislim dopustiti da nešto pođe u krivom smjeru...bar koliko je u mojim rukama...

This Post:
00
216048.131 in reply to 216048.130
Date: 7/24/2012 4:36:22 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
England U21 vs. Hrvatska U21 95 - 109

Ovako, na prvi pogled djeluje sasvim ok rezultat, no nama su igrali Krajina, Bihač i Rosanda u startnoj postavi pa je tu bila debela prevaga...njih sam ostavio unutra jer sam vidio da i protivnici imaju dva 21 godišnjaka unutra pa sam očekivao da će im ti igrači igrati u utakmici...

I mislim da nam je ENT bio mrvicu bolji...u zadnji čas sam skužio da je njihov izbornik nešto mjenjao u ekipi, pa pretpostavljam da su si do kraja srozali taj ENT...naš je bio na 2...

Od novih igrača Karavida je impresionirao na SF s 21k i 8s...sad ostaje da vidimo hoće li vlasnik poslušati i opaliti par treninga unutarnjeg šuta kako bi nam mogao bez problema igrati na SF...ako neće onda će se kao bek-šuter s dobrim sekundarcima utopiti u prosjeku, što bi bila velika šteta...
Rudan je sasvim solidno odigrao s klupe i uvalio 16k za 14 minuta...Grbeša je solidno odradio poziciju playa sa 14k i 7a...

21 godišnjaci idu van iz momčadi možda već danas i oni više sigurno neće igrat bez obzira na protivnika...isto tako idu van i oni 20 godišnjaci kojima će forma biti ispod 8 nakon treninga u petak...

Radim na toj analizi prošle sezone da konačno to riješim s grbače...moralo bi biti gore danas...

This Post:
11
216048.132 in reply to 216048.131
Date: 7/24/2012 7:00:03 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
Evo ga opet smo došli na podvlačenje crte pred kraj sezone…malo ranije nego što smo navikli, no takva nam je sudba…
Ono kaj je trebala biti najbolja generacija U21 repke se na kraju pokazala najtragičnijom…toliko potencijala i mogućnosti i na kraju magla…Slovaci su se kockali s trgaonom i pogodili u sridu, ali ono kaj najviše bolji je debakl u zadnjoj tekmi protiv Poljske…ne vjerujem da smo toliko lošiji od Poljaka da ih ne možemo dobiti ni našom trgaonom na njihovu laganicu…a tu sam i ja malo experimentirao totalno skrativši minutažu zamjenama zbog lošije forme nekih, ali sumnjam da je to utjecalo na konačni ishod…
Ostaje jedino da sanjamo kaj smo moglo napraviti da smo kojim čudom mogli koristiti problematične igrače u top formi bar u ključnim utakmicama...
Ne znam za vas, ali ja sam totalno izgubio vjeru u game engine…jednostavno je sve nekako izgubilo smisao…

No, dosta je bilo kuknjave, ide nova sezona i prelazimo na slijedeću generaciju…odmah vas moram upozoriti da očekivanja svedete na nulu…tako vas nešto i možda pozitivno iznenadi…
Nove rezolucije su slijedeće…ko ne pazi na formu i ne sluša naputke za trening neće vidjet repku…dakle konačni sastav repke se neće znati sve do reseta ENT-a iduće sezone…i jedino kaj mogu garantirati je to da 21 godišnjaci koji se neće držati te dvije osnovne stvari, forma & trening, neće biti 100% sigurni na to da će igrati u repci…

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 7/24/2012 7:01:20 AM

This Post:
22
216048.133 in reply to 216048.132
Date: 7/24/2012 11:22:44 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
Sezona 19 - bekovi

Jakov Ferić (21156240) PG

Od početka pozvan kao back-up na playu…nije se puno naigrao…

Napredak od poziva u momčad: 6
Prednosti: obrana, dodavanja, forma
Nedostaci: šut

Osobni dosezi:
Ut:3
Min:20
Pts:7
Reb:3
As:8
Stl:2
Blk:0
Rtg:13

Prijedlog za daljnji trening: Vanjsku obranu svakako dignuti za još bar +1, isto tako i dodavanja +1, i onda natrag na šuteve koliko ide…

Jasmin Bihač (21155844) PG/SG/SF

Igrač za sve vanjske pozicije…vrlo izgledan kandidat za staru repku…pokriven na svim skilovima…i kaj je najbitnije moguće ga je specijalizirati za bilo koju od vanjskih pozicija…jedan od najsvestranijih bekova svih vremena koji su igrali u mladoj repci...

Prednosti: vanjska obrana, dodavanja, forma
Nedostaci: unutarnja obrana

Osobni dosezi:
Ut:7
Min:45
Pts:19
Reb:6
Stl:1
Blk:2
Rtg:14

Prijedlog za daljnji trening: Vanjsku obranu dizati prema 19, isto tako i dodavanja, i onda na šuteve koliko ide…pogotovo pripaziti da dobije bar još 1-2 skila unutarnjeg šuta…

Đino Đoko (21156468) PG

Morao je biti jedan od glavnih nositelja ove reprezentacije, što je najavljivao skilovima i treningom, ali prečesto smo ga gledali kako se muči s formom da bi ostavio dublji trag, što je stvarno šteta jer nije ništ slabiji od Torkonjaka...

Prednosti: vanjska obrana, dodavanja
Nedostaci: forma

Osobni dosezi:
Ut:5
Min:17
Pts:6
Reb:2
As:4
Rtg:14,5

Raditi što više na šutevima…

Mak Torkonjak (21156642) PG

Prvi play repke…konstantno na visini zadatka…uvijek u dobroj formi…također jedan od najboljih playeva ikad u mladoj repci...

Napredak od poziva u momčad: 7
Prednosti: vanjska obrana, dodavanja, forma
Nedostaci: unutarnji šut

Osobni dosezi:
Min:38
Pts:23
Reb:5
Stl:3
Blk:1
Rtg:14

I on može do stare repke…obrana na 19, dodavanja prema 18 i ostalo na šuteve…

Artemis Stipančić (21157027) PG/SG/SF

Još jedan svestran igrač, malo slabija kopija Bihača, teško će do stare repke poradi potencijala, no svejedno jedan od najkorisnijih i najrazvijenijih igrača te generacije…
Vjerujem da bi svatko volio imati takvog igrača u momčadi…

Prednosti: vanjska obrana, dodavanja, svestranost
Nedostaci: -

Osobni dosezi:
Ut:6
Min:24
Pts:16
Reb:6

Ja bi ga još bar sezonu razvijao u unutarnjim skilovima, i onda na šuteve do plafona…

Pavao Luković (21159064) SG

Otkriven 5 do 12 u Kini…odmah je preuzeo poziciju startnog beka-šutera…i kad je u formi najbolje rješenje za tu poziciju…

Napredak od poziva u momčad: 5
Prednosti: vanjska obrana, šut, sekundarci
Nedostaci: skok

Osobni dosezi:
Ut:5
Pts:24
Reb:3
As:5

Može još progutat dosta treninga, neće u staru ali može biti jako koristan igrač…malo obrane, dodavanja i puno šuta…

Ljudevit Varda (21155779) SG

U početku je morao biti prva opcija na SG, ali nakon što je pronađen Luković pada u drugi plan…

Napredak od poziva u momčad: 5
Prednosti: vanjska obrana, šut, skok
Nedostaci: unutarnji šut

Osobni dosezi:
Ut:3
Min:29
Pts:9
Reb:5
As:3
Stl:0
Rtg:13,5

Prijedlog za daljnji trening: Vanjsku obranu svakako dignuti za još bar +1, isto tako i dodavanja +1, i onda natrag na šuteve koliko ide…probat mu ugurat bar jedan unutarnji šut…

Milivoj Paštar (21157455) SG

Back-up na SG poziciji…

Napredak od poziva u momčad: 9
Prednosti: vanjska obrana, šut
Nedostaci:

Osobni dosezi:
Ut:2
Min:16
Pts:8
Reb:0
As:1
Rtg:12

Prijedlog za daljnji trening: Što više drilat na 1na1 za krila, i dodat malo dodavanja i obrane…

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 7/24/2012 11:25:43 AM

This Post:
00
216048.134 in reply to 216048.133
Date: 7/25/2012 9:19:10 AM
BC Bobcat
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
195195
Second Team:
KK Ventilator
Sezonu si odradio kao i sve dosada za čistu desetku.Ako ćeš se kandidirati na idućim izborima imaš moj glas,bilo za mladu bilo za staru repku.Sretno!

This Post:
00
216048.135 in reply to 216048.134
Date: 7/28/2012 8:31:10 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
Sezona 20 - krila i centri

Milorad Sekulić (21157048) SF/PF

Od prošle sezone ga pokušavamo osposobiti za SF poziciju, i ironično je da je konačno digao tu vanjsku obranu na 10 takman taj tjedan kad smo ispali iz daljnjeg natjecanja…

Napredak od poziva u momčad: 2
Prednosti: obrana, šut
Nedostaci: sporo napredovanje

Osobni dosezi:
Min:48
Reb:10
As:2
Rtg:13.5

Prijedlog za daljnji trening: Sad kad su obrane riješene šteta je stati na pola puta do vrhunskog niskog krila…što više šuteva, 1na1 za krila, dometa…

Krsto Tratnjak (21155973) PF/C

Back-up na unutarnjim pozicijama…

Napredak od poziva u momčad: 3
Prednosti: unutarnji skilovi
Nedostaci: domet

Osobni dosezi:
Min:33
Pts:21
Reb:11
Rtg:14.5

Prijedlog za daljnji trening: preslab je u vanjskoj obrani i dometu da bi dogurao do repke na PF poziciji, pa je možda najbolje drilat ga dalje kao čistog centra…i tu i tamo malo pridodat koji trening skok-šuta ili 1na1 za krila…

Klaudio Rosanda (21158471) PF

Krilni centar koji bi mogao dogurati do stare repke jednog dana…s vanjskim skilovima je u rangu Sekulića, jedino mu fali malo vanjske obrane…jako dobar šuter…

Prednosti: svestran igrač
Nedostaci: vanjska obrana

Osobni dosezi:
Min:38
Pts:31
Reb:15
Blk:3
Rtg:14.5

Prijedlog za daljnji trening: Poradit na vanjskim skilovima do kraja sezone, probat malo pokrpat tu vanjsku obranu, pa mrvicu dodavanja i onda iduće sezone drilat po unutarnjima do besvijesti…uz pokoji trening skok-šuta i 1na1 za krila…

Goran Miletić ((21156487)) C

Ostaje veliko pitanje kaj se moglo napraviti da su Miletić i Ognjanović bili u pravoj formi u pravo vrijeme. Momak ima potencijala, ali previše ima rupa u sekundarcima da bi dogurao do stare repke, ali ako upadne u pravi režim treninga još ništa nije isključeno ili nedaj bože kasno…kasno je od njega raditi neko krilo, no strogo ga specijalizirati za centra je dobrodošla opcija…
S lošom formom minutažu je dobivao na kapaljku…

Nedostaci: sekundarci, skoro pa ih nema

Osobni dosezi:
Ut:4
Min:4
Pts:4
Reb:4
As:0
Rtg:0

Prijedlog za daljnji trening: Stavit ga malo na 1na1 za krila…tek toliko da bar makne taj ulaz s nikakav, a bilo bi dobro i par tjedana ga ostaviti na tome…sigurno mu neće smetat…pa onda malo skok-šuta, nek se nađe, a ostalo po primarnim skilovima do neba…
Bilo bi dobro da mu se i dodavanja maknu s nikakav…

Dragan Ognjanović (21156496) C

Za razliku od Miletića Ognjanović je prodajom sredinom sezone dospio u sposobne ruke te je zato prema kraju uspio dignut formu na podnošljivi nivo…nažalost prekasno…
Opet možemo kukat i plakat jer takva tri centra visokog potencijala i hebenih skilova na hrpi, s backupom od tri vrhunska playa ćemo imati, ono, vjerojatno nikad…

Nedostaci: dodavanja, vanjska obrana

Osobni dosezi:
Reb:17
As:0
Rtg:16,5

Prijedlog za daljnji trening: Obavezno maknut nikakav s dodavanja, i što više raditi po sekundarcima…ako ništa drugo bar 1na1 za krila i skok-šut…

This Post:
11
216048.136 in reply to 216048.135
Date: 7/28/2012 8:32:08 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
I šećer na kraju...

Oliver Krajina (21157482) C

Alfa i omega ove reprezentacije…najbolji mladi centar svih vremena…ako nastavi napredovati tim tempom mislim da ćemo ga za sezonu-dvije gledati u staroj repci…a možda nas i ranije iznenadi…
Momak može sve osim pucati trice…a kao centru mu to previše ni ne fali…skače, zabija, asistira, blokira, krade i plaši suparničke igrače…svakako jedan od za budućnost…

Napredak od poziva u momčad: 10
Prednosti: unutarnji skilovi, napredak
Nedostaci: domet

Osobni dosezi:
Pts:24
Reb:20
Blk:3
Rtg:16

Prijedlog za daljnji trening: Peglati vanjske skilove kroz 1na1 za krila i skok-šut bar do kraja sezone…trebalo bi taj skok-šut nagurati bar do 9-10, a ostalo kaj se stigne…i onda se baciti na unutarnje skilove pa do stare repke ne stajat s njima…
Jedini problem u tom svemu će biti plata, ali momak je vrijedan toga…

This Post:
66
216048.137 in reply to 216048.136
Date: 7/28/2012 8:50:58 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
I još jedna misao za kraj...treba se jednostavno pomiriti s tim da je kvalitetan rad samo temelj za prolaz dalje...bez prave forme u pravom trenutku nema kruha...
Ako igrači nisu u sposobnim rukama isto je ko da ih nemam na raspolaganju...te stoga je bitno slijediti moje naputke po pitanju treninga i minutaže...ako nešto nije jasno treba pitati...nema glupih pitanja, samo glupi odgovori...

Jednostavno nema te potrebe ili isprike da forma igraču padne ispod dobar (7)...samim time se nanosi šteta kako reprezentaciji tako i vlastitoj momčadi, besmisleno je imati u posjedu kvalitetnog i vjerojatno skupog igrača a ne koristiti njegov maksimum...igrač s formom 9 ima bar za 50% bolju izvedbu nego onaj s formom 7, a o nižoj formi da ne pričam...

Vi koji ovo čitate ionako to sve znate...ali ponekad sam jednostavno frustriran postupcima nekih vlasnika...nisam ni ja savršen, daleko od toga...ja sam vjerovao da možemo dobiti Slovačku bez obzira na njihovu trgaonu, i isto tako sam vjerovao da s našom trgaonom možemo razbiti Poljake na njihovu laganicu...

Joj kak sam bil u zabludi...i s tom činjenicom mislim da sam u istoj mjeri kriv za podbačaj ko i oni koji su veči dio sezone drobili s formom...jbg. činjenica je da sam bolji organizator i logističar nego taktičar...

Žao mi je...i to jako...jer pitanje kad ćemo opet imati ovakvu ekipu na okupu...

This Post:
00
216048.138 in reply to 216048.137
Date: 7/30/2012 3:37:43 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
Hrvatska vs. Luxembourg 103 - 90

Ovo je prošlo lakše od očekivanog...ne mislim s tim da je Luxembourg nešto posebno, nego sam mislio da će nam onaj njihov centar nanijeti više štete...dobro za nas da su se odlučili za Patient...
Evo par junaka današnje tekme...te igrače ćemo često gledati iduće sezone...bar kako trenutno stoje stvari...

Davor Karavida pokazuje da bi stvarno mogao biti pravo rješenje za SF poziciju...26k, 4s, 3as, 3uk...doduše vlasnik nije oduševljen s mojom molbom da trenira unutarnji šut, i još ga nije počeo trenirati, tako da vjerojatno neće nikad ispuniti svoj potencijal na toj poziciji...no boljeg od njega trenutno nemamo...

Ernest Muhar...17k, 4s, 2a...će najvjerojatnije postati BOT uskoro...jer se vlasnik nije logirao od 6. mjeseca, ali je momak u redovitom treningu tako da redovito napreduje...bum ga najavil na vrijeme...jako je dobar za 19 godišnjaka, čak štoviše skoro u rangu 20 godišnjaka...imam još jednog takvog s boljim potencijalom...no vlasnik se ne javlje a baš i ne pazi na formu pa ga ni neću zvati dok se ne javi...

Jovan Nastasić je danas odigrao jako dobro...17k, 1s, 6a, 2uk...vodi se mrtva trka za drugog playa repke između njega i Grbeše...Nastasić je trenutno u boljoj formi pa je startao tekmu...

Tonko Lepur...13k, 2s, 2a...bi nam morao biti prvi play iduće sezone...trenutno je u procesu oporavka od ozljede, pa je forma dosad bila li-la, no već bi ga idući tjedan mogli vidjeti na startnoj poziciji...

Ronald Alaburić...8k, 12s, 1a...konačno je digao formu da može debitirat za repku...samo je star potencijal, i to je prvi takav otkad sam ja na čelu repke, ali s obzirom na trenutnu situaciju s centrima (ozljedio se i Kesak) prisiljen sam ga zvati jer je daleko najbolji skakač od svih koje imam na raspolaganju...a ukoliko uspije progutati još bar jedan ili dva bitna skila možemo računat na njega do sredine sezone...sumnjam da bu ga netko prestigao u skilovima prije toga...

This Post:
00
216048.139 in reply to 216048.138
Date: 8/5/2012 10:08:45 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48044804
Kak stvari trenutno stoje sutra bi mogli imati 9 spašavanja...a mislim da će ih idući tjedan isto biti dosta...no idemo redom...

Dalibor Trdić ((26904933)) MVP, 18, SG
Aljoša Polanec ((26928129)) MVP, 18, PF
Vladislav Šupina ((26928131)) PaS, 18, C
Dario Radizlović ((27022039)) PaS, 18, SG
Ernest Muhar ((24121560)) PaS, 19, C
Antonio Travaš ((26897468)) PaS, 19, PF
Kristo Mihovil ((26905669)) MVP, 19, PG
Tvrtko Rogomentić ((24121955)) SUP, 20, PG
David Rosić ((26861839)) HoF, 20, PG

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 8/5/2012 12:10:25 PM

Advertisement