Niewiem czy było takie pytanie
1.Ale czy przyszły trener u-21 ma zamiar dalej współpracować z obecnymi scautami?
2.Jeśli tak to co zrobi wtedy jak scaut zbociał i została utracona baza zawodników?
1. Bardzo bym chciał pracować z wszystkimi Polakami, którym bliska sercu jest kadra. Każda chęć pomocy jest cenna. Problemem jaki widzę jest brak mojej osobistej znajomości z obecnymi scautami:( Bardzo chciałem przybyć na Zjazd, ale z uwagi na fakt, że ciągle po kontuzji mam wielkie trudności z chodzeniem, będzie mi trudno:( Mam nadzieję jednak, że wspólnie udałoby nam się stworzyć niezwykle dynamiczny zespół, który zapałem zarażałby tych jeszcze nie zarażonych
)
2. Takim sytuacjom ma właśnie zapobiec stworzenie na forum lub zewnętrznej stronie miejsca, w którym obowiązkiem skautów by było umieszczanie i aktualizowanie bazy. Wiem, że to "tylko" gra, ale mam nadzieję, że uda nam się umówić na tak, aby co tydzień aktualne dane się pojawiały. Aktywizując tych co szkolą i chcą, aby ich zawodnik kiedyś zagrać w kadrze, chciałbym doprowadzić do tego, aby menadżerowi ci sami wprowadzali takie dane. Znacznie ułatwiłoby to zadanie skautom. Rozwiązaniem jest też prowadzenie bazy danego rocznika i pozycji przez dwie osoby. Nie wiem tylko, czy aż tylu chętnych byśmy znaleźli do pracy.
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)