Καλή χρονιά παίδες. Buzzerμπιτικά πάντως μόνο καλά δεν ξεκίνησε. Εκτός από τις ασίστ στους αντιπάλους, εμένα μου εμφανίζει βασικό έναν αναπληρωματικό, αλλά στην περιγραφή φαίνεται να παίζει κανονικά ο βασικός.
Για να φτάνει πάντως σε σημείο ο... κολλημένος με το buzzer Μετεωρίτης να είναι με το... ενάμιση πόδι εκτός, αλλά και άλλα παιδιά να εμφανίζονται τόσο ξενερωμένα, σημαίνει ότι με το συμπάθιο γαμήθηκε ο Δίας!
Δεν μπορεί να γνωρίζεις τι θα επακολουθήσει και το αποτέλεσμα που παρουσιάζεις να είναι αυτό.
Δεν μπορείς να παρουσιάζεις αυτή την εικόνα και να γράφεις ότι θα το διορθώσεις μέσα στο χρόνο, αλλά για αυτή τη χρονιά αυτό είναι.
Δεν μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια που να κοιμάται αυτός που κάνει τη μετάδοση.
Δεν μπορεί να δηλώνεις πριν λίγες ημέρες την ετοιμότητά σου για την αλλαγή και τα σχέδια σου για το μέλλον ως υπεύθυνος του παιχνιδιού, γιατί ή έχεις μεσάνυχτα ή κοροϊδεύεις τον κόσμο ο οποίος έχει παραμείνει στο παιχνίδι.
Εκτίμησή μου ότι εάν σε ένα μήνα δεν έχει αλλάξει η κατάσταση, τον επόμενο, το φράγμα των χρηστών ίσως πέσει από τα 10.000 και στο τέλος της χρονιάς θα περιμένουν 4-5k τις αλλαγές (μέχρι να απογοητευτούν και αυτοί) και σίγουρα πολλοί εξ αυτών δε θα ασχολούνται όπως πριν.