BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 HR

U21 HR

Set priority
Show messages by
From: canci

This Post:
44
320337.129 in reply to 320337.128
Date: 1/8/2025 7:29:49 AM
Akul Atina
III.4
Overall Posts Rated:
565565
Second Team:
MVV
Podrzav ekipa!

Nismo se culi neko vrijeme ali idemo sad to ispravit. Nova sezona je vec u ounom jeku. Prvo vasim obiteljima i vama zelim sve najbolje a onda i da na buzzeru budemo jos bolji.

Nova sezona je krenula a nasa nova generacija je odigrala dvije lrijateljske i jednu sluzbenu utakmicu. Sto se tice same generacije, ona je losija nego prosle sezone ali ima potencijala. To ce ovisiti najvise o menadzerima koji ih trebaju trenirat i drzat im formu. Tako da molim sve da budu sto aktivniji oko toga kako bi ostvarili ciljeve.

Ove sezone zelimo ostat top 20 na listi a ako to nije moguce top 25 ce bit zadovoljavajuc. Sto se tice utjesnog turnira, cilj je bar 2 runda pa dalje kako bude. U ovoj nazovimo ga grupnoj fazi, ocekujem 7-1 a potpiso bi i 6-2. Po rankingu smo 3 od ovih koji nastupaju na utjesnom turniru. Kako ce turnir odmicat, iskristalizirat ce se neko favoriti pa cemo tad vise znat mozemo li ocekivat i nesto vise od 2,3 runde.

Prvu prijateljsku smo odigrali protiv Ukrajine i to smo ostvarili pobjedu od 135-129. Ukrajina je dobro poslozena momcad a bili su s nama na ep prosle sez. 23 su bili na rankingu pa mi je drago da i sa slabijo generacijom nego prije, pobjedujemo reprezentacije visoko na listi. Druga prijateljska protiv Rusije. Igrom slucaja se tako poklopilo. 125-119 za nas. Rusija je u nekom srednjem domu ali naginje na gornji dom. Reko bi ekipa ko Ukrajina a mlzda cak i mrvu jaca trenutno. U obje tekme dominirali su Nalis i Jakupec te Skalec kao pomoc. Ta trojka ce bit nositelji ove generacije. Skaleca ste upoznali prosle sezone jer je odigrao jako dobru rolu u sjajnoj i jednod od jacih nasih generacija. Tu je jos trebao bit katalenic ali nazalost prodan je u strani klub gdje nece bit adekvatno treniran. Razumio bi da menadzer ima druge mlade igrace pa nema mjesta onda okej ali da treniras nesto deseto a katalaenic medu najmladima to ne kuzim. Zakidas sebe a i reprezentaciju na kraju krajeva. Bojim se da cemo ga izgubit kroz par tjedana a trebao je bit nositelj uz skaleca. Ovak smo kratki a bit cemo jos kraci.

Prva sluzbena na utjesnom je bila u gostima kod Juzne Koreje. Jasno je svima bilo da smo veliki favoriti ali ta utakmica je pokazala da smo dosta ranjivi. Pogodili su nam tempo i fokus sto je moja krivica i srecom nisi igrali veci trud jer bi nas onda vjv i dobili. Vec tu smo vidjeli da 3 4 igraca imaju problema s formom i zato me forma najvise brine. Prosle sezone su su skoro svi menadzeri imali sportskog psihologa ali ove sezone nazalost nije tako a ce bit cupavo. Pobjedili smo 106-97. Prva cet 26-21 za nas pa iatim rezultatom gubimo drugu. Na kraju trece gubimo 3 i srecom pa su nasi upalilili mlaznjake pa zadnju dobivamo 35-23 i ostvarujemo pobjedu. Opet najbolji kaupec s 35p tr nalis s 17. Skalec 20 skokova. Prezivjeli smo i sada se nadam da cemo se dic.

Iduce igramo protiv Slovenije s kojom igramo skoro svake sezone. Pretprosle su nas izbacili iz utjesnog a prosle smo prakticki mi njih izbacili s ep. Ova generacija im je daleko od najbolje ali nije za bacit. Reko bi da je 50 50 a mi jos i doma igramo. Vidim da imaju problema sa formom pa se nadam da se nece u petak puno poboljsat. Od nasih protivnika mislim da su oni najjaci protivnik. Uz njih jos igramo s Ceskom(G), Moldavija(D),Gana(G),Ekvador(D),Engleska(G),Finska(D).
Moldaviju,Ganu,Ekvador ne bi trebalo bit problema a ostali su zeznuti. Trenutno mislim da smo malo bolji od ostalih ali bkt ce treninga do tih utakmica pa se nikad ne zna.

Sretno nam da ostvarimo zacrtano a menadzerima zelim da rade na treningu i drze formu sto je moguce bolje. Time ne pomazete samo reprezentaciji nego i klubu kroz rezutat i ono najbitnije za sve, financije

From: Bibi1011

This Post:
00
320337.130 in reply to 320337.129
Date: 1/13/2025 1:48:25 PM
BC Bobcat
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
195195
Second Team:
KK Ventilator
Imaš tuć za post.Budemo mi rasli kroz sezonu,bez brige....

From: canci

This Post:
00
320337.131 in reply to 320337.130
Date: 1/25/2025 4:11:42 PM
Akul Atina
III.4
Overall Posts Rated:
565565
Second Team:
MVV
Pozdrav zajednico!

Iza nas su dvije utakmice i to pobjeda protiv Slovenije te poraz od Ceske.
Hrvatska - Slovenija 79-67
Ceska - Hrvatska 95-86

Prvo Slovenija. Znamo sta je Slovenija trenutno u u21 svijetu ali ova generacija im nije toliko jaka kao prijasnje no opet je to bila tekma 50-50. Srecom po nas igrali smo doma uz isti trud pa se moze rec da smo kontrolirali cijelu utakmicu i zasluzeno dobili. Zanimljivo da smo mi i Slovenci koristili istu taktiku za napad i obranu gdje smo se mi bolje snasli. Prva cet 21-15 za nas dok je druga +4 za nas i na odmor idemo s 10 prednosti. Slovenija bolje otvara trecu ali opet mi to pobjedujemo s 1 poenom. Cetvrta je isto odradivanje posla i na kraju je +12 za nas. Pod kosem smo napadacki bili puno jaci a i u obrani bolji. Kod nas nalis 23p a katalenic 11 skoko. Nema se tu sta posebno za dodat nego da je ostvarena bitna pobjeda.

A sad na cesku. Nakon slovenije mi je laknulo ali onda kako se blizila tekma bilo je jasno da ce bit sve samo ne lagano. Nakon petka odmah sam vidio da su nam 3 igraca malo van forme a ceska je dobro odradila taj trening i usla s boljom formom. Nama se ozlijedio jos i juraga i eto ga na. Ceska je napravila jako dobru ekipu koja moze pomutit racune i ovima u vrhu. Krenulo je s -5 na kraju prve cet dok drugu dobijamo s jednim poenom. Trecu gubimo s 1 i to je jos uvijek tu i vjerovao sam da bi se mogli vratiti. No cetvrta je stalno na strani ceske te je konacni rezultat -9. U statistici kad gledamo razlika je najveca u osobnama gdje smo ih imali 8 vise. Ostalo je sve tu negdje tako da ovaj put nije otislo na nasu stranu. Kod nas skalec 22p i 16 skokova.

Omjer nam je 2-1 gdje nisam ocekivao poraz od ceske ali zasluzili su jer su dobra ekipa i u tom trenutku su jednostavno bili bolji. Sad nam slijedi moldavija koja je 71. na ljestvici ali ove godine imaju dobru generaciju s par dobrih igraca. Sreca da im je forma losija nego proslu tekmu a i igramo doma i tu ne vidim kako bi nas Moldavci mogli iznenadit. Nakon njih 2 lakse tekme i onda Engleska u gostima koja ce bit jako zeznuta. Nadam s da ce tad forma bit na nivou a i da ce mnogi igraci napredovat.
Polako se dizu skilovi ali moze to jos i jace i bolje. Treba nam dobar plasman u prvom krugu da bi u nokautu probali proci tu drugu rundu od prije dvije sezone.

Cujemo se