Αν και με εχει στεναχωρησει και προσβαλει προσφατα (με κοροιδεψε,εσπασε πλακα εις βαρος μου και γελαγε μου ειπε οτι δεν βλεπω καλα , με ειπε και Θεοχαρη-αληθεια τι σημαινει αυτο?-) μαζι με τον Παυλαρα που φυσικα εχει μαθει οτι οτι λεει ο τακις ειναι και το σωστο δεδομενο, που μου ειπε και αυτος οτι δεν μπορω να καταλαβω , εγω κακια δεν κρατω και την καλλιτερη γνωμη για το παλληκαρι.
Μακαρι να περασει στις εξετασεις που δινει για gm και ελπιζω καποια στιγμη να τον δω να καθεται στην θεση του τρυφωνα.
Δεν νομιζω οτι παραπλανα κανενα και επισης πιστευω οτι ειναι συνετος και μετριοφρων οσο κανενας αλλος και ναι ο ασυγκρατητος τον τρεμει για αυτο και εχασε το κυπελλο ειχε τον νου του στον τακη !
Και για να κλεισω επισης τον θεωρω ενα παρα πολυ καλο μανατζερ και ευγενενεστατο (να σκεφτητε οτι το παλληκαρι εγραψε στο δελτιο τυπου του ευχαριστηρια για τον προεδρο της ομαδας του) και οτι η θεση που εχει στην κατηγορια του δεν αντιπροσωπευει την αξια του ,οσο για καποια ατυχα αποτελεσματα που ειχε (κατι 40αρες ) τωρα στα πλει-οφ θα παρει το αιμα του πισω και θα σπασει 3 φορες το πλεονεκτημα εδρας που εχουν οι αντιπαλοι του.
Ελπιζω μονο να μην ανεβει στην κατηγορια μου .