... i ONE :))) A co do posta to tak czytam i nie wierzę... Prawie jak w PZPN czy innych burd....znaczy bałaganach... Ludzie, to tylko gra. Wiem, że część z Was wkręciła się mocno w BB już nie tylko jako w grę, zaczyna to przypominać prawdziwe społeczeństwo, i fajnie, ale bez przesady. Mysza miał projekt, który po części pewnie wypalił, a jego rezultaty zobaczymy za 2-3 sezony w U-21. I chwała mu za to. Ale to nie oznacza, że trzeba teraz sobie skakać do oczu, bo ten zarezerwował, a ten na złość bidnął... Zawsze znajdzie się ktoś, kto bidnie tylko na złość, ale większość po prostu chce mieć dobrych zawodników w klubie i dlatego licytuje. i pewnie większość z tych lidzi nie czyta regularnie forum i nie zna projektu Myszy. Ja sam po części zgłosiłem się do projektu, ale nie chcąć komuś zaleźć za skórę odpuściłem sobie wyszukiwanie Polaka pod mój trening, a potem wertowanie forum czy ktoś go tam przypadkiem nie zarezerwował. Więc potrenuję sobie Fina :))) Ale nie mam do nikogo pretensji, każdy robi jak uważa, bo to GRA!!! Tylko i aż gra, którą każdy polubił. Więc szanujmy się nawzajem i grajmy o jak najlepsze pozycje tak w lidze jak i w reprze. I o to, żeby za kilka sezonów nikt nie mówił, że przestał grać, bo ten czy inny mu zarzucił to czy tamto...
Amen.
Pozdro
Artur