BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת עד גיל 21 - הגרלת בתים

נבחרת עד גיל 21 - הגרלת בתים

Set priority
Show messages by
This Post:
00
117888.13 in reply to 117888.12
Date: 11/5/2009 6:06:07 PM
Overall Posts Rated:
114114
וזו ההודעה השנייה שלי:

עוד עדכונים בקטנה על מה שנעשה כרגע בנבחרת:
אני רוצה להודות לסקאוט שפרש
Damnation
על העבודה שעשה עד היום ולקבל בברכה רשמית שני סקאוטים חדשים ומשקיענים עומר ותומר שמצטרפים לגילעד שממשיך לקדם את הנבחרת ויעבוד גם איתי , לעדכן שאני בונה בעזרתם הגדולה מאגר שחקנים - דבר שלצערנו לא קיים באופן מסודר עד היום ומאוד חסר לי. לא קיבלתי מיהודה אפילו שם/מספר של שחקן אחד ולסקאוטים בעיקר יש פוטנציאלים צעירים יותר 18-19 שלא יכולים עדיין להשתלב.טוען שלא קיימת רשימת שחקנים כלל. לכן אספנו כמה שמות ותכונות, הם שולחים לי מה שכבר קיים, נשלחו לי מעוד כמה מאמנים כבר תכונות שחקנים ובנוסף יצרתי מודעה אוטומטית שתגיע על שחקנים מרף משכורות מסוים לכל גיל כך שבשאיפה ישלחו בהמשך הרבה שחקנים שייכנסו לקובץ מאגר השחקנים שימשיך גם למאמן העתידי.יש כמה תותחים אבל יש גם לא מעט חסרונות בסגל הקיים שאני מאוד מקווה שנוכל לשלב בו עם הזמן עוד שחקנים אם נאתר כאלה .
באחד הימים הקרובים מובטחת סקירה קטנה על הנבחרת שלנו שתכירו קצת יותר טוב, מייד כשיהיה לי זמן לזה זה יגיע
ביום שבת יתפרסם סקאוטינג על פורטוגל לקראת המשחק של יום שני
אני מזמין כל מי שרוצה לתרום לנו כל מידע עליהם לנסות ולתרום את שלו כבר עכשיו, כמובן שיהיה כדאי מאוד גם לצפות במשחק ביום שני שיהיה הראשון של הנבחרת בשלב השני של אליפות אירופה מול נבחרת פורטוגל ולהצטרף לצ'ט במהלך המשחק .

Last edited by LA-dov bear at 11/6/2009 1:23:13 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...