Φίλε μου το να αφήσει μόνο δύο παίκτες στο roster μπορεί να είναι και κάποιο τρύκ που του πρότεινε ο απερχόμενος προπονητής για να μπερδέψει τους αντιπάλους scouters. Βέβαια αν δεις τα παιχνίδια τους στη σεζόν 10 ο καθένας μπορεί να καταλάβει ποιους θα καλέσει πίσω. Όπως και γω, έτσι και οποιοσδήποτε νέος coach που παίρνει μία δουλεμένη ομάδα όπως εγώ από τον Τυφώνα είναι αδύνατο να βρει 5-6 νέους παικτες επιπέδου Εθνικής. Τώρα αν ο νέος coach της Ελβετίας είναι τόσο "ριζοσπάστης" που να πάρει το roster του προηγούμενου coach που έφτασε την Ελβετία 2η στο κόσμο και το αλλάξει, καλό για τους αντιπάλους της.
Λοιπόν αύριο το βράδυ 21:00 και μετά θα ανακοινώσω τις πρώτες μου σκέψεις για τον αγώνα και περιμένω και τα ευρήματα 2 παιδιών που ήδη τσεκάρουν τους Ελβετούς γενικότερα.
Αυτό όμως που θα ήθελα να ρωτήσω όλους όσους θα μπούνε στο forum αυτό, δηλαδή όσους τους ενδιαφέρει η εθνική, να μου στείλουν pm με τις ξένες γλώσσες που μιλάνε. Ήδη έχω Άγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, αλλά αν πληθύνουμε κι άλλο καλό για μας θα είναι.
The secret of communication lies in defeat...