peki, si ti neki kontraobavestajac?! ne volis Srbiju i tako to?! :-p nemoj samo ti da savetujes oko taktike - da sam tebe slusao jos bih kuburio u III.10 :-p ne znam da li si gledao moje preostale dve utakmice i "sacekusu" sto se tice odbrambene taktike u poslednjoj :) ako ti nekada zatreba neki savet slobodno pitaj :D :-p
p.s. valjda si skontao da se zjbavam - predpostavljam da je svacija pomoc i misljenje dobrodoslo-makar bilo i pogresno, jer ce tu uvek biti oni iskusniji koji ce iz svega da izvuku zakljucke i ono najbolje. dok je njih i nas dvojica mozemo da savetujemo :D ;)
Ma kaki kontaobavestajac???Ja obooozavam Srbiju!;))
A tebi stvarno cetitam, na odlino takticki odigranom finalu!Naravno pratim te, i mogao bi eto i ti nekad da mi pomognes!Npr ova ekipa sto je dosla iz II lige, ima dobre igrace, a lose rejtinge, pogotovu za odbranu, pa m i nije jasno...:)
p.s. valjda si skontao da se zjbavam - predpostavljam da je svacija pomoc i misljenje dobrodoslo-makar bilo i pogresno, jer ce tu uvek biti oni iskusniji koji ce iz svega da izvuku zakljucke i ono najbolje. dok je njih i nas dvojica mozemo da savetujemo :D ;)
E ovo je istina!Zato cu ja, kao selektor, da insistiram na tome!:))