Zrezygnuje z gry i poświęcam ponad 2 lata gry(jak nie wiecej) aby reperezntacjia miala managera takiego na jakiego zasługuje. Ja jestem zbyt ambitny aby prowadzić kadrę w taki sposób jak przez ostatni tydzień. Sami pewnie jeteście tym poirytowani. Ja tez, bo to nie tak miało być. Miałem w głowie dziesiątki pomysłów. Sztab był juz skompletowany. Brakowało tylko 2 osób i było by wszystko. Mialem pomysł na nowy konkurs. Mogło byc pieknie ale nie będzie. Moje problemy z netem uspokoja się gdzies tak na początku sierpnia ale to juz zaległości będą tak poważne ze nie będzie co nadrabiać a nasza NT nie może sobie na to pozwolic. Ona musi się rozwijać a przy mnie to nie jest taki pewne.
Za szybko się poddajesz. Miałeś wpadkę na samym początku ale przed Tobą jest jeszcze cała kadencja. Bez przesady ale do tego początku sierpnia dasz radę prowadzić NT o czym świadczy nawet to, że powołałeś kadrę na dzisiejszy mecz z ciekawym opisem poszczególnych graczy. Z tego co widziałem to logujesz się tak więc nie gadaj, że problemy z netem są głównym powodem Twojej dymisji bo przynajmniej ja tak zrozumiałem.A konkursy to mogą poczekać ;)
M4ti nie głosowałem na Ciebie ale jednak to Ty uzyskałeś najwięcej głosów i powinieneś zostać menagerem NT do samego końca kadencji a rozliczymy Cię z wyników dopiero po jej zakończeniu. Niech jeden nieważny mecz towarzyski nie zepsuje Twoich marzeń i ambicji.
Życzę wygranej w dzisiejszym meczu i mam nadzieję, że emocje opadną i dokładnie przemyślisz swoją zbyt pochopną decyzję :)