BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
158766.13 in reply to 158766.8
Date: 10/6/2010 5:08:54 PM
Overall Posts Rated:
740740
daj bre kakav plan trebas da imas...krecemo iz dna...plan je da se borimo u svakom mecu sa tim sto imamo...vizija za moj klub je da treniram nekoliko igraca i da njihovom prodajom posle nekoliko sezona kupujem igrace za ostale pozicije ali to nema veze sa ovim...u repkama je glavna taktika i proucavanje protivnika...a kako ne znam ko ce nam sve biti rival nmg da kazem ni sta je plan...plan je da dobijemo slabije i da se borimo koliko forma dozvoljava sa jacima pa da se malo podignemo iz ove jame...a da sledece sezone izborimo neki vise sesir...posto mi ove sezone ni kao najveci optimisti dalje necemo ici necu nikog u nista da ubedjujem...ko me zna taj zna da li moze da ima u mene poverenja ili ne...ko me ne zna neka pita sta god hoce...

a sta mislis da li je Asirko imao neki plan kad je uzeo A tim, ili su ovi rezultati samo plod puke slucajnosti?

This Post:
00
158766.14 in reply to 158766.10
Date: 10/6/2010 5:14:25 PM
Overall Posts Rated:
740740
I opet kazes da neces da pricas. Kako onda da znamo sta je to sto ce biti tvoje DELO? Mozda to DELO bude da jos vise srozas ovu repku? Onaj prethodni je makar obecavao DELO, ali ga nije sproveo. A tvoje DELO stoji negde u magli i kad budes napustao repku (ako kojim pukim slucajem postanes selektor) uvek mozes da kazes da si ti tvoje DELO sproveo u DELO i da si bas to hteo. Ma koliko visoko ili nisko mi bili.
Isto pitanje i za tebe. Da li mislis da je Asirko imao neki plan za A tim? Ili je samo obecavao DELO?
Ipak su ovo, sto bi ti rekao, PRAVI IZBORI.

From: Jabus
This Post:
00
158766.15 in reply to 158766.14
Date: 10/6/2010 5:18:53 PM
Overall Posts Rated:
9393
no, ima li neki kandidat koji će izneti pravi plan i program rada? da ne ulazim posebno u kampanje dosadašnjih kandidata, koji su se oglasili na forumu, ali to u principu deluje manje-više neozbiljno, ako išta, upravo iz razloga "samo da imam jedan glas"

objektivno, mlada reprezentacija je i bitnija od seniora, jer su svi današnji seniri produkt kvalitetnog rada mlade reprezentacije, tako da bi doza ozbiljnosti ovde imala smisla

This Post:
11
158766.16 in reply to 158766.14
Date: 10/6/2010 5:28:52 PM
Overall Posts Rated:
872872
Reci mi, sta ja treba da kazem da bi ti bio zadovoljan(da ti pomognem,pitanje je retoricko)? Verovatno vecini znace prazna obecenja, ali ja tako ne igram. Citaj izmedju redova, necu iz svakog posta da ti izvlacim sustinu. Ko shvati,glasace za mene i obrnuto. Posto vi SLAVNI menadzeri ne zelite da date svoj maximum za repku, ne spreecavajte one koji to hoce. Mozda ih nema puno, ali za razliku od tebe ja znam ko su... I sto se hvatas ti za Sirka? Koja je poenta njegovog pominjanja? On se nece kandidovati...

This Post:
11
158766.17 in reply to 158766.16
Date: 10/6/2010 5:47:21 PM
Overall Posts Rated:
740740
Reci mi, sta ja treba da kazem da bi ti bio zadovoljan(da ti pomognem,pitanje je retoricko)? Verovatno vecini znace prazna obecenja, ali ja tako ne igram. Citaj izmedju redova, necu iz svakog posta da ti izvlacim sustinu. Ko shvati,glasace za mene i obrnuto. Posto vi SLAVNI menadzeri ne zelite da date svoj maximum za repku, ne spreecavajte one koji to hoce. Mozda ih nema puno, ali za razliku od tebe ja znam ko su... I sto se hvatas ti za Sirka? Koja je poenta njegovog pominjanja? On se nece kandidovati...

Izmedju NE OBECAVAM i NE PRICAM ne postoji nista sto moze da se procita izmedju redova. Ovo "Ko shvati glasace za mene" verovatno mislis na samog sebe, jer tu nema sta da se shvati jer nista nije ni receno. Da li ti znas ko ima kakva zaduzenja za repku od nas "SLAVNIH" menadzera? Posto je odgovor verovatno da ne znas, onda bolje cuti da te ti "SLAVNI" menadzeri ne uzmu na zub. Vidis i ja znam ko je spreman da da maksimum za ovu repku.
Za Sirka se hvatam samo zato sto zelim da cujem od vas da li ste znali sta on zeli da uradi sa reprezentacijom? Da li je imao plan? Da li ga je, i kako, sproveo u delo? I kako se obratio svima prilikom svoje kandidature?
E ako to sve znas, onda razmisli koliko smesan ispadas sa svojom ovakvom kandidaturom. I koliko smesno izgledas u ocima iole ozbiljnih "menadzera" u ovoj igrici.

This Post:
11
158766.18 in reply to 158766.17
Date: 10/6/2010 6:10:07 PM
Overall Posts Rated:
872872
Imas BB mail, ako te stvarno nesto zanima, pitaj. Ako su tvoji postovi(kao i obicno) reklama za SS, onda nemamo sta da picamo. Kandidatura jeste prosta i smesna. Ako prodjem medju pet menadzera,bice opsirnija. Do tada nema razloga za prosipanjem mudrosti. Ja govorim o mladoj repki,a ne o A timu. Ako si citao postove pre proslih izbora, znas sta je sustina moje kandidature(a koliko se secam, raspravljali smo se). Mada ja mislim da ti ni ne razmisljas o onome sto si procitao,vec se uhvatis za jednu sitnicu i nju spominjes tokom cele rasprave. To sto cete da me uzmete na zub, niie nista strasno, tako vi postupate sa konkurencijom i obicno gubite takve bitke. Dumba, ako ste stvarno toliko ucinili i toliko se zalazete za repku, ja bi trebalo da budem potpuno nebitan faktor ovde. Mada ni Sirko nije zeleo da bude vas kandidat,vec je samostalno izasao na izbore, zato sto zna koliko ste pozeljni kao podrska... Imao je i kotur odlicnu prezentaciju i plan, pa sta? Dumba, ne treba ti rasprava samnom. Bolje cete proci ako budete cutali, ovako ce se ljudima otvarati oci. Tama je vasa prednost...

From: Golub

This Post:
11
158766.19 in reply to 158766.15
Date: 10/7/2010 1:15:53 PM
Overall Posts Rated:
427427
no, ima li neki kandidat koji će izneti pravi plan i program rada? da ne ulazim posebno u kampanje dosadašnjih kandidata, koji su se oglasili na forumu, ali to u principu deluje manje-više neozbiljno, ako išta, upravo iz razloga "samo da imam jedan glas"

objektivno, mlada reprezentacija je i bitnija od seniora, jer su svi današnji seniri produkt kvalitetnog rada mlade reprezentacije, tako da bi doza ozbiljnosti ovde imala smisla

e ako neko iznese mnogo dobar plan ja cu da se povucem...al nema nista od toga...moj ti je plan da ako uspem da pobedim (tesko) zavescu diktaturu i slusacu samo Flavijusa i Asirka...drugo nikog...

This Post:
00
158766.20 in reply to 158766.19
Date: 10/7/2010 1:17:09 PM
Overall Posts Rated:
178178

e ako neko iznese mnogo dobar plan ja cu da se povucem...al nema nista od toga...moj ti je plan da ako uspem da pobedim (tesko) zavescu diktaturu i slusacu samo Flavijusa i Asirka...drugo nikog...

A Deku svog? Eeeeeeee

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
158766.21 in reply to 158766.20
Date: 10/7/2010 1:19:01 PM
Overall Posts Rated:
427427
ma nisi ni ti los...ali su flavijus i asirko sto se tice reprezentacija najbolji :P al kad ovaj prvi nece da se kandiduje...samo mogu pomoc da mu trazim :P

This Post:
11
158766.22 in reply to 158766.18
Date: 10/7/2010 1:22:07 PM
Overall Posts Rated:
740740
Imas BB mail, ako te stvarno nesto zanima, pitaj. Ako su tvoji postovi(kao i obicno) reklama za SS, onda nemamo sta da picamo. Kandidatura jeste prosta i smesna.
Ako prodjem medju pet menadzera,bice opsirnija. Do tada nema razloga za prosipanjem mudrosti. Ja govorim o mladoj repki,a ne o A timu. Ako si citao postove pre proslih izbora, znas sta je sustina moje kandidature(a koliko se secam, raspravljali smo se). Mada ja mislim da ti ni ne razmisljas o onome sto si procitao,vec se uhvatis za jednu sitnicu i nju spominjes tokom cele rasprave. To sto cete da me uzmete na zub, niie nista strasno, tako vi postupate sa konkurencijom i obicno gubite takve bitke. Dumba, ako ste stvarno toliko ucinili i toliko se zalazete za repku, ja bi trebalo da budem potpuno nebitan faktor ovde. Mada ni Sirko nije zeleo da bude vas kandidat,vec je samostalno izasao na izbore, zato sto zna koliko ste pozeljni kao podrska... Imao je i kotur odlicnu prezentaciju i plan, pa sta? Dumba, ne treba ti rasprava samnom. Bolje cete proci ako budete cutali, ovako ce se ljudima otvarati oci. Tama je vasa prednost...

za 4 boldovane stvari:
1. ne mogu da verujem da si sam ovo priznao, a hoces da vodis reprezentaciju.
2. kao "aj ljudi glasajte za mene pa ja posle dajem obecanja". to tesko ide na bilo kojim izborima. i sta ces da kazes BB narodu ako recimo budes cetvrti? "zeznuli ste se sto ste ovog izabrali jer ja bi uradio to i to". klasican general posle bitke.
3. ako mislis da je tvoj plan vodjenja reprezentacije u sledece dve sezone SITNICA, onda sam stvarno pogresio
4. o ovome si, pretpostavljam, razgovarao si Sirkom?

This Post:
66
158766.23 in reply to 158766.22
Date: 10/7/2010 1:34:27 PM
Overall Posts Rated:
872872
Prestali lekici da deluju?

Advertisement