Και νομιζα οτι μονο οι αρειανοι το γυρνανε στο μπασκετ στα πρωτα 10 λεπτα συζητησης.
Σαν ντρεπεσαι.
Σε λιγο εμεις θα το γυρναμε σε κολυμβηση και ταεκβαντο και σεις σε πινγκ πονγκ και μπιριμπα.
χαχαχα
No money no funny
Οπως επισης,οταν λεμε οτι ειμαστε η μονη ομαδα που τοσα χρονια χτυπαει την 3αδα της Αθηνας,λεμε ψεμματα;Ποια αλλη ομαδα το κανει σταθερα;
Αυτα τα λες βλεπωντας τν αλλοιωμενη επι δεκαετιες βαθμολογια των πρωταθληματων?
Εγω εχω μαθει να βλεπω ποσοσφαιρο το ιδιο και μπασκετ και δεν χρειαζεται να βλεπω βαθμολογιες.
Ξερω ποτε επαιξε μπαλαρα η ΑΕΚ και δεν πηρε τιτλο, ξερω ποτε επαιξε μπαλαρα ο ΠΑΟΚ και δεν πηρε τιτλο, Ξερω ποτε επαιξε μπαλαρα ο ΑΡΗΣ και δεν πηρε τιτλο ,το ιδιο ο ΠΑΟ ο ΟΣΦΠ η ΚΑΒΑΛΑ ο ΗΡΑΚΛΗΣ ο ΒΟΛΟΣ και ολοι οι αλλοι.
Δε τρωω τον παππα της βαθμολογιας.
Ευχαριστηθηκα π.χ την περσυνη μπαλα που αφησαν οι Ευρωπαιοι να παιξουν ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ διοτι ετσι απολαμβανεις το αθλημα ,οπου τα παντα μπορουν να συμβουν ασχετως μπατζετ.
Με κανανε να εχω ενοχες οταν με παιζουν 50αρισια τοσο εντος οσο και εκτος εδρας. Εχω τυψεις και εκει καταλαβαινω οτι ειμαι πραγματικα ρηγμενος και οτι δεν ειναι η εντυπωση μου.
Πιστευω ο καθε υγειως σκεπτομενος φιλαθλος να καταλαβαινει την κατασταση και εχω την πεποιθηση οτι μπορει να ξεχωριζει την εκαστοτε βαθμολογια απο την πραγματικη αποδοση μιας ομαδας.