γειααααα (μια και φεύγω...
http://www.youtube.com/watch?v=WIe-W5wNb9c)
θα ήθελα να πώ δύο κουβέντες μόνο...
1. υποστηρίζω με όλη μου την δύναμη όσα παιδιά πήραν μέρος στο προπονητικό camp που κράτησε αρκετές εβδομάδες, για την διάθεση που έδειξαν και με σιγουριά θα επιτύχουν.
Υποστηρίζω τις υποψηφιότητες του
kouklou( και του σεβάσμιου γκουρού του) και του
tzilardino (βέβαια εδώ είναι ομάδα ατόμων που συμμετείχαν στο καμπ:)
2. θεωρώ ότι στην δική μου θητεία, προσπάθησα να κρατήσω μια ισορροπία...
α)με ενδιέφερε πολύ μια επιτυχημένη πορεία της εθνικής (είχα σαν στόχο να φτάσω και να ξεπεράσω την επιτυχία του Lyga-δεν τα κατάφερα- ) και μάλιστα προκειμένου να το καταφέρω επέλεξα να χρησιμοποιήσω και στρατηγικές εναντίων ισχυρότερων αντιπάλων οι οποίες δίχασαν την ελληνική κοινότητα και δέχτηκα
-σωστά/άδικα- κριτική.
πολλές φορές επικοινώνησα/επίπληξα managers που δεν μας βοήθαγαν με καλές αγ.καταστάσεις γιατί ήθελα να κερδίσουμε στο επόμενο μάτς της εθνικής.
έδωσα λοιπόν μεγάλο βάρος στην προετοιμασία/συντήρηση/κατασκοπία..το αγωνιστικό κομμάτι της U21β) στο επίπεδο ανάπτυξης νέων παικτών για την
εθνική ανδρών θεωρώ ότι δεν πέτυχα. Δεν κατάφερα να εμπνεύσω την δημιουργία νέων φαρμών, με δική μου συμβολή ελάχιστοι παίκτες σώθηκαν που ίσως παίξουν στην εθνική ανδρών κάποια στιγμή, και είχα μέτρια επικοινωνία με τον mamu (και αυτό με δική μου υπαιτιότητα) γιατί ακριβώς οι παίκτες που ίσως να μπορούσαν να απορροφηθούν απο την μεγάλη εθνική(υψηλή προοπτική) αποτελούσαν μειοψηφία στο αγωνιστικό ρόστερ.
ΟΜΩΣ, επικοινώνησα..πολύ..πάρα πολύ με managers....τους έδωσα επιλογές για το αν θα φτιάξουν παίκτες για την εθνική ανδρών ή μικρότερο project για την εθνική νέων...έδωσα επιλογές και κατεύθυνσεις...
αποτέλεσμα: σήμερα περισσότεροι managers ασχολούνται με την προπόνηση παικτών -όχι πάντα επιτυχημένα- αλλα το καλύτερο πολλοί επέλεξαν να ξαναπροπονήσουν νέους παίκτες με διαφορετικό project αυτό της μεγάλης εθνικής.
μετά απο συνομιλίες με ιερά τέρατα του ελληνικού buzzer κατάφερα να αυξήσω την προοπτική όσων θα πέρναγαν στην U21...έτσι πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν απο αιώνιο ταλέντο+ (όχι πάντα :)) και μάλιστα απο σήμερα έχω στείλει μήνυμα ότι θα ασχολούμαστε με προοπτικές superstar+ (εκτός βέβαια εξαιρετικών περιπτώσεων)
δεν νομίζω ότι εδώ υπάρχει χώρος αντιπαράθεσης. οι διαφορετικές απόψεις που εκφράστηκαν νομίζω ότι σε πολλά σημεία ταυτίζονται αλλα νομίζω ότι έχουν δίκιο όσοι επιμένουν να καλούνται στην μικρή εθνική νέων παίκτες που έχουν προοπτικές να συνεχίσουν στην μεγάλη. αυτό βέβαια χωρίς να αδικούμε managers που ήταν άτυχοι στην επιλογή των draft και παρόλα έκανα αξιόλογη δουλειά στην προπόνηση.
Τέλος αν η U21 ΔΕΝ είναι ανταγωνιστική, νομίζω ένας παράγοντας ενδιαφέροντος του παιχνιδιου...ατονεί. χάρηκα πολύ κάποιες μεγάλες νίκες των μικρών μας.