Varbūt daži jau būs ievērojuši, bet tie kas nav, WhT komandā ir pavisam jauns spēlētājs
(10973965), kurš turpmākās sezonas būs komandas līderis. Ronalds uz Latviju devās taisnā ceļā no Bolīvijas. Benefelda rēķinā ir arī divi Rumānijas IV un III līgas čempiontituli kā arī piedalījies Austrālijas kausa finālā.
Pāris komentāri no Ronalda : Sākumā biju nikns, ka man jāspēlē tikai III līgas klubā, taču, kad uzzināju, ka jāspēlē Latvijā es samierinājos. Beidzot būšu mājās. Protams nebūs vairs spēlēšana tik augstā līmenī kā Bolīvijas virslīgā, bet ir mērķis tur nokļūt ar šo komandu šeit Latvijā.
Komandas menedžeris par Ronaldu : Godīgi sakot šis viss ir viena liela nejaušība, bet kā saka, nejaušību nav. Bieži negadās, ka ar vienu bidu var nopirkt tik labu spēlētāju, bet brīnumi notiek, vēl pie tam Ronalds tika nopirkts uz pusi lētāk nekā viņa tirgus cena. Protams tagad vajadzēs pārkārtot sākotnējos plānus par nākošo sezonu un pagaidām nav ne jausmas kāda izskatīsies komanda sezonas sākumā.
Ir arī labā ziņa, Ronalds noteikti palīdzēs cīņā pret Mavericks#41 draudzības spēlē, kuru komandas vadība uzskata par vienu no svarīgākajām sezonā un zaudēt nav ieteicams.
Arī situācija ar Pavilonu drīz atrisināsies, ja viņu neviens nenopirks rīt, tad Agris paliks komandā uz nākošo sezonu, protams viņam nāksies piestrādāt pie piezīmju problēmām.
Fredijs Vilburs par situāciju komandā : Gaisotne komandā ir saspringta, kluba vadība pagaidām dara nesaprotamas lietas, vispirms saka, ka nākošsezon cīnīsies par palikšanu līgā, bet tagad nopērk gandrīz izlases rezerves līmeņa centru, kas neliecina, ka komanda grib tikai cīņu par palikšanu līgā. Nav saprotama arī mana loma komandā, jo pirms kāda laika man solīja, ka būšu pamatsastāvā, bet tagad ar Ronaldu un iespējamo Pavilona palikšanu neko nezinu, pilnīgs haoss, neviens neko nezin, kas un kā būs.
Tā par jaunākajiem notikumiem White Tiger komandā stāsta komandas varenie.