φιλε Βασιλη εχεις ανοιξει πολυ μεγαλο θεμα τωρα
Αυτήν την στιγμή όμως πηγαίνω σε ένα φροντιστήριο στο οποίο έχουμε έναν παρα πολυ έμπειρο καθηγητή..
ποσο καλος ειναι αυτος ο καθηγητης??
γιατι δεν ειναι στο δημοσιο τομεα??
Αυτός λοιπόν μας κανει μαθηματικά και ανισότητες συγκεκριμένα ( αυτές τις μέρες) που δεν έχουν σχέση με το σχολείο!
εγω αν ημουν στο τμημα σας..ηδη θα ειχα 35 απουσιες :O
θέλω να δείξω ότι το αν περάσουμε στον επόμενο γύρο θα οφείλεται στον κύριο αυτο και οχι στο σχολείο, στο οποίο δυστυχώς μάθημα δεν γίνεται!
εαν το σχολειο ειχε ΣΤΟΧΟ να βολεψει ολους τους μαθητες εκει που επιθυμουσαν ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ τους τοτε απο την 1η Γυμνασιου μεχρι την 3η Λυκειου τα παιδια θα μαθαιναν την υλη των πανελληνιων..ειδικα στο θεωτικο κλαδο (που τον γνωριζω και καλυτερα) ..αν ενα παιδι διαβαζει τις ιδιες μεταφρασεις αντε 2 χρονια οχι περισσοτερο στην 3η λυκειου θα πετουσε..το θεμα ειναι οτι το σχολειο δεν το νοιαζει αν περασεις η δεν περασεις..αν κερδισεις τον διαγωνισμο η οχι..θελουν να σε βγαλουν πολιτη παπαγαλο (γιατι θα φτασει και η χρονια που θα παπαγαλισεις τα θεματα) ..με ιδεες και αποψεις ιδιες με τα θεματα των εκθεσεων σου..
Ανωριμα παιδάκια που γελάνε κοροϊδεύουν και "σκάνε" πολυ πλάκα.Αυτη είναι η καθημερινότητα μας στο σχολείο!
τωρα νταξει αυτο το λες για κακο??... ποσο εβγαλες το γυμνασιο? :O εσυ πρεπει να εισαι πολυ καλος..
φιλε αμα εισαι ωριμος απο την πρωτη γυμνασιου τοτε θα σου εδιναν και το δικαιωμα ψηφου..ομως δεν το κανουν,σωστα?
εκμεταλευσου το οσο δεν εχεις υποχρεωσεις..ειναι ωραιο να εισαι ανωριμος..και αυτο στο λεω σαν να εκπροσωπω τα αλλα παιδακια γιατι και εγω τετοιος ημουν..να σου φερω παραδειγματα?
φιλε κατεβαιναμε τις σκαλες του σχολειο με ελκιθρο..
ειχαμε χτυσει σπιτακι μεσα στο σχολειο με ξυλα,κανονικα και καμια ωρα δεν πηγαιναμε στο μαθημα και καθομασταν εκει για χαρτια..
εχω παααααρα πολλεεεες τετοιες ιστοριεεες να σου πω..και αυτα ειναι που μενουν..εκμεταλευσου το οσο εισαι μικρος..εγω καμια φορα καθομουν με την κοπελα μου στο μαθημα (η οποια ηταν και η πρωτη μαθητρια) αλλα δεν μπορεις να κανεις μαθημα αν καθεσαι με την κοπελα σου..
Απορώ δηλαδη με αυτους που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνονται φροντιστήρια!
κοιτα χωρις τα φροντιστηρια δεν μπορεις να κανεις τιποτα..η παιδεια στην χωρα μας ειναι χαμηλη..ειναι γνωστο αυτο..ομως για αυτο ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ τα παιδια..αλλο να ειστε 25 παιδια στην ταξη και αλλο 5..
ενα μονο επιχειριμα σου δεινω..θα μπορουσα να σου δωσω αλλα 10..
Τι πρέπει δηλαδη να κάνουμε για να μας δώσουν λίγη χαρά ανακοινώνοντας τα ονόματα μας για το ότι καταφέραμε κάτι??
ας πηγαινες να κερασεις τους καθηγητες και θα σου ελεγα εγω αν θα το ανακοινωναν..
φιλε και εμενα μου αρεσει η δημοσοιοτητα..εγω θυμαμαι πρωτη λυκειου εχασα στην 8αδα σε Βαλκανικους αγωνες,αγωνιζομουν με τα χρωματα της εθνικης μας ομαδας και το κυριοτερο??οι αγωνες εγιναν στην ιδια μου την πολη..ενω ολη την εβδομαδα η ομοσπονδια μου δικαιολογουσε απουσιες στο σχολειο..και φυσικα δεν ανακοινωθηκε κατι απο τους καθηγητες..αυτο το κανουν ομως για αλλο σκοπο..οχι για να μην σου δωσουν την χαρα..αν θελεις να ακουστεις φαε καμια αποβολη,βγαις προεδρος στο 15μελες σου..
Αυτα όλα τα είπα γιατι ήταν το απωθημένο μου τοσον καιρο και ουσιαστικα ένιωθα και εγω μια απάθεια ( όπως και το σχολείο μου) για την επιτυχία μου αυτή!! Ευτυχώς που κάποιος αναγνωρίζει μια τέτοια επιτυχία και εκφράζεται με τόσο καλα λόγια!! Σας ευχαριστώ όλους πολυ!
και τελειωσες την συζητηση εκει που ηθελα να καταλειξω..
φιλε εγραφα πανελληνιες και πηγαινα σπιτι να δω την προπονηση..
εδω μεσα θα βρεις το καφυγειο σου..
ενα αψυχο παιχνιδι σου προσφερει πραγματα που δεν σου τα προσφερει η πραγματικοτητα σου..τραγικο??