Ko cia varai ant zmoniu. Pasiziurek i mano ekipos istorija. As iskritau is IV lygos i V. Bet tu per tiek sezu kiek as sugebek pakilti i II lyga ir as tau medali pazadu nupirksiu :D Snekos snekomis, bet kristi i V lyga mano atveju buvo apskaiciuota ir 100 % pelningiau nei likti Iv lygoje dugne. Gincykis kiek nori, bet asd esu teisus.Per 5 sezonus atsiduriau II lygoje. Tiksliau per 4.5. Susikuriau ekipa 14 sezone ir buvau su 0-6 ar kiek ten dugne :D Daug pasirinkimo yra gavus 300 k surinkti visa ekipa ir imti skinti pergales ir pasivyti 7 vieta bent jau ir po to pereinamasias laimeti ? :)) Sunku lb, aisku imanoma, bet is kur pelna tada daryti ? Is kur treneri nusipirkti bent V lvl ? Is kur jaunius nusipirkti ? Is kur viska paimti ? 10 sezonu jei nori losti, kol iki III lygos pakilsi, tai tavo patarimu klausyti reiktu :)) Dar 5 sezu prireiks kol iki II lygos :)) Turbut tu visiems pataryneji ir arena pirmiausia pult issiplest kaip Mjo padare :))
Zinoma is dalies dar ir tai leido man sugroti situo ginklu, kad tai buvo paskutinis sezas, kai nebuvo ivestas algos minimumas :)))