Κατά ένα παράξενο τρόπο, αυτή τη σαιζόν φαίνεται ότι εμένα δεν με μισεί κανένας
Και εμένα μου φάνηκε αρκετά παράξενο αυτό και σκεφτόμουνα να το ρωτήσω στο φόρουμ γιατί δεν πολυστέκει...Γιατί δηλαδή εμείς όπως και ο Μπαρτσελιώσια να έχουν 2 άτομα που μας μισούν (όπως αν δεν κάνω λάθος και ο Villagkouras)..Αισθανόμαστε μειονεκτηκά...!
Nόμιζα ότι με σαμποτάρει το παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να σαμποτάρει ταυτόχρονα και άλλες ομάδες οπότε και δεν έκανα τελικά την ερώτηση...!
Πρεμιέρα μαζί λοιπόν...! Ελπίζω να μην έχουμε πάλι παρατράγουδα...! :-)
Ps: Έχω ένα θεματάκι για την σεζόν αυτή...Αντιλαμβάνομαι ότι είχα αρκετά καλές κληρώσεις στο κύπελλο την περασμένη σεζόν και το ερώτημα που γενναται είναι: ; Αν κληρωθούμε με ισοδύναμη ομάδα στο κύπελλο θα πρέπει να χαρίσουμε κάποιο ματσάκι στο πρωτάθλημα ή να αδιαφορήσουμε τελειώς για το κύπελλο και να προσπαθήσουμε για το πλεονέκτημα έδρας...?? Το ερώτημα βέβαια αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι δεν θέλουμε προς το παρόν να αγοράσουμε κάποιο παίκτη για να έχουμε 9 άρι ρόστερ που θα μας βγάζει 3 ανταγωνιστικά παιχνίδια μέσα στη βδομάδα...
Για να τοποθετηθούν παρακαλώ και εκείνη που ήρθαν από πιο ψηλά μπας και ξεδιαλύνει λιγάκι το τοπίο στην σκέψη μας...!