Οπότε με τέτοια νοοτροπία εγώ δυστυχώς δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.
Μα δεν πρόκειται περί νοοτροπίας! Σιγά μην διαμορφώνει και χαρακτήρες κιόλας. Ένα απλό παιχνίδι είναι που οι περισσότεροι το βλέπουν τελείως για πλάκα, να περάσει η ώρα τους, να διασκεδάσουν. και έτσι πρέπει να είναι στην τελική. Τώρα αν κάποιος έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί, ας το κάνει αλλά μην περιμένετε πράγματα λες και σας το χρωστάνε, ή είναι υποχρέωσή τους. Δεν θα χαθεί καμμιά εθνική υπερηφάνεια αν δεν πάει καλά η Εθνική του παιχνιδιού.
Όσο αναφορά τώρα για κάποιους οι οποίοι έχουν "δεθεί συναισθηματικά" με αυτό, εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό ούτε να μιλάτε για τους εικονικούς παίκτες λες και είναι πραγματικά, φυσικά πρόσωπα. ώρες ώρες βλέπω ορισμένους πως μιλάνε και απορώ,
Δεν θέλω να κατακρίνω κανέναν, απλά ρε παιδιά μην το παίρνετε τόσο προσωπικά, εξάλλου οι ιθύνοντες του παιχνιδιού σας βλέπουν σαν κέρδος και μόνο. Αν ήθελαν να γίνει ποιο γουστόζικο το παιχνίδι, ας έβαζαν χρηματικά έπαθλα, διάφορα δώρα (πραγματικά εννοώ), και να δεις εκεί πόσο καλά θα πήγαινε η εθνική και ο κάθε σύλλογος και πως θα αυξάνονταν οι συμμετοχές στο παιχνίδι.