Přesně tak, já bych to taky neviděl tak černě. Pořád jde jenom o hru a v životě jsou určitě důležitější věci :) Jako když se příště nenajde nikdo ochotný to dělat, tak se klidně do voleb přihlásím já :D Zkušenosti mám nulové, ale zapálení by mi nechybělo.
Jak psal rwystyrk, Lukainos mi přijde taky trochu jako kandidát z nouze, když si kladl podmínky, že buď mu s tím pomůže x lidí nebo z voleb odstoupí. Nic proti němu, asi ví, že sám by to těžko zvládal... Podle mě je důležité buď to chci dělat a přihlásím se anebo to nechci dělat a tečka. Samozřejmě záleží co od toho očekáváme, jestli zábavu navíc nebo jenom nepříjemnou povinnost, která mě obtěžuje. Pokud to někdo vnímá takhle, tak si myslím. že nemá smysl aby kandidoval.
Jasně pak druhá strana mince je, že se repre kouč může snažit k přetrhnutí a nikdo to pak neocení, naopak ho všichni ještě kritizují, že něco udělal špatně. Ale s tímhle do funkce repre kouče jde a ti kritici by pak zase měli umět přijmout odpovědnost ve stylu: "když si myslím, že bych to mohl dělat líp, tak bych měl jít sám dělat repre kouče a ne jenom kritizovat"!
Suma sumárum, já letos hlas taky nikomu nedám, protože oba dva vlastně tuhle funkci dělat nechtějí...
Last edited by vajns at 5/3/2015 8:44:42 AM