Ką tik po praūžusių burtų traukimų žurnalistas Miknius JOmantas nusprendė pakalbinti ceremonijoje dalyvavusius komandų vairininkus. Iki ausų įsišiepęs buvo Vilniaus „Švyturio“ treneris-savininkas Arnoldas.
Kaip burtai? Kokios emocijos po jų?
Gerai, gerai... Emocijos? Na truputį šaltoka šitam paukštyne, blogas apšildymas, todėl tos vištos tiek mažai ir deda kiaušinių. Čia tas Lendsbergis sugriovė viską ir daba nėko nėra. Turim va daba krepšinio burtus paukštyne rengti, kas toliau?Krepšinio varžybos kiaulidėje?
Taip, gaila mažų viščiukų, bet grįžkim prie krepšinio. Kaip vertinate A grupę?
Sunki, sunki... Tokia sunki, kaip matematika 11 klasėje (juokiasi). Nu bet nieko, jei Skvernelis sugebėjo tapt premjeru, tai man šita grupė vaikų žaidimai. Vaikai... Matai kokia valstybė, aštuoniolikinės dirba šitam paukštyne, renka tuos kiaušiukus, nors ne ten jų rankos skirtos. Kiaušelius reikia glostyti ir ne vištų, o čia... Bezabrazija, kur žiūri valdžia...
Kaip jums pats renginys? Apie ką šnekėjotės su būsimaisiais varžovais?
Turim kaip žinia dvi komandas iš Alytaus. Taip sakant, Dzūkijos gūdžių miškų. Tai Alita ir TTT atvežė mums naminukės pasibandyt,, taip sakant, buvo pirmasis jų susidūrimas... UŽ AIKŠTĖS RIBŲ, hehehe (sunkiai tvardo juoką). Visgi laimėjo draugystė, nes nespėjus išgerti nė vieno, nė kito ginklas su amerikonu voliojosi po stalu. O renginys geras. Aišku jei ne ta naminukė, tai žopa būtų, bet vis tiek kur žiūri valdžia... Draudžia tokį gėrį...
Ką palinkėtumėt savo varžovams?
Mažiau gert. Visgi kai kurie turi šeimas, jau suaugę vyrai yra ir taip voliotis yra žema. Neginu savęs, aš pats palikau nemažą balą tame paukštyne, bet man atleistina, aš iš Vilniaus, galima sakyt vienintelio miesto Lietuvoje, matęs ir šilto, ir šalto, dar ne tokių zbitkų pridarę esam ten, nu bet aš esu supuvusios Europos hipis, o šitie Lietuvos intelektualai iš kaimų turi prisiminti savo protėvių, sukūrusių Lietuvą, žygdarbius. Nes be šitų mužikų mes išnyksim čiortava materi.
Last edited by ginklas at 2/10/2018 8:17:24 AM