(79062)ось так, їм навіть не довелось мотсити...
так, я не очікував 3-2. інакше мабуть поставив би щит. але, якщо дивитись на рейтинги, то не повинно було бути чогось поганого навіть при 3-2. дуже важко грали в атаці кондаков та кріулін. кондаков грає значно гірше своїх навичок. від кріуліна вийвилось трохи забагато триочкових. хоча в нього все рівно 7 двоочкових спроб, могло бути і краще ніж 1/7. дупа, невельской, станкулеску... не очікував такого спротиву від чехії, ні до гри, ні після неї, тому хотілось від них кращого, але ок. знов пасивний верещяка
під час гри здавалось що нам не вистає замін. окрім позиції МФ, всі інші грали довше ніж зазвичай і довше ніж чехи. тобто чехи проводили зміни, виходили свіжі гравці і обігрували наш втомившийся старт. потім виходив наш запас і програвав рівнем запасу чехів. виглядало це так. але наш запас не настільки поганий. коли він виходив, могли б грати на рівні, а не на -11...
і ці ривки... коли ми протягом 6 та 8 хвилин не можемо забити жодного кидку маючі в інші 34 хвилини майже 50%... дивлюсь зараз ПО НБА: таке відбувається постійно. тому виглядає це доволі реалістично. але я не уявляю, як таке запрограмувати, що відповідає за це. а якщо це злосний рендом, то чому він лише проти нас у рівних іграх? і я не пам'ятаю такого у таких масштабах раніше...
до захисту в цілому питань немає, але ємельяненко з павловим допомогли б з підборо. був би хоча б один з них у формі, думаю питань до того, хто б переміг, не було б
доречі, чехи набрали 17 очок другого шансу. 5/6 з лінії і 6/21 влучаннями. відсоток влучань кидків другого шансу навіть гірший за їх середній показник
латвія найьлижче наблизилась до перемоги над ізраїлем, усього -6. поставили б 3-2 і перемога за ними. але ізраїль був без свого 200к+ гравця - він травмований.
в інших групах: франція обіграла польщу і тепер поляків чекає битва за вихід далі з грецією. win or go home. англія буде намагатись обіграти італію, але там 120 очок різниці на користь італії, тому може статись що англія не вийде у другий раунд маючі 6 перемог. угорщина навряд чи програє фінам і має також велику перевагу у різниці. румунія проводить сильний турнір, вже обігравши голандію та німечину. але щоб вийти далі їм потрібно обіграти литву, інакше в боснії набагто краща різниця
Last edited by Tiger at 5/20/2025 9:24:00 AM