O cirkusu na forumu mogu i ja da potvrdim, igrao sam Buha Bomberse, pa ono..ima decenija :) A i tada sam bio mator :)
Elem, druzenje, pivo u BG smose cesto nalazili...sve dok se nije desio onaj incident kada nas je onaj genije prijavio adminima.
Repka nam je bila top 5, do tada..
Ali to su neke druge teme, sto bi rekao moj drugar dugogocisnji CEO 4s u EVE online - kakav si u gamingu, takav si i privatno... i to je negde to.
Sto se ove sezone tice - potpuno je suluda. Prvo potpuno mi je nejasno kako od 4 druge lige i ukupno 8 konferencija, u ovu moju nesrecnu upadnu dvabivsa prvoligasa?
Imam neuporedivo bolji tim nego prosle godine, ali i neuporedivo vece sanse da ispadnem :)))
Takodje primetio sam i da je prosek zarade Lige - 44k - sto je dosta katastrofalno. Ja sa ovako malom arenom nemam sta da trazim :)
I jos nesto, onomad kad smo igrali,bilo je dosta price o taktici i cisto da odgovorim, neko je postavio pitanje - kako je odigrao prvo poluvreme super a onda ga u 3 i 4 razguzili.
Elem 2 su faktora:
1. Na forumima je bilo objasnjenje da tim prilagodjava taktiku protivniku, i ako je u 1 igrao jako lose, to popravi u 2/ Tako kaze Algoritam
i
2. (po meni mnogo vaznije) --> STAMINA I IZMENE. NEUPOREDIVU razliku tokom 2. poluvremena prave igraci sa visokom staminom, kao i dobra klupa. Algoritam kaze da zamorom igraca statovi padaju drasticno, sto se na kraju ividi iz ocena/br odigranih minuta.
Eto ako sam pomogao, to je to. A liga jbg...ceracemo se :)
Last edited by Shkobo at 7/27/2025 7:12:48 AM