@otto: Egyesek meg ne spammeljenek és éljenek vissza azzal, hogy LA-k.... Én személy szerint már sok embernek segítettem az indulásban és a válogatottnál sokat számít milyen kapcsolatot ápol az ember a többiekkel. Én például tervezem válogatottnál játékok (tippverseny, bingo) szervezését (függetlenül attól megválasztotok e...) És szerintem többet kell azért tenni, hogy jó szövkap legyél minthogy beírod fórumra, hogy "szavazzatok rám én jó leszek ígérem!" És akkor már inkább riot vagy én minthogy te.... A játék hasonlít hattrickra alapjaiban így hasonló felkészültség kell.
A szerintem fontos dolgok:
-Kapcsolattartás: Erre jók a játékok, közelebbbhozzák az átlag userhez a válogatottat, és ezáltal jobban a magáénak érzi, szívesebben segít neki. Válogatottak tulajaival folyamatos kapcsolattartás, játékosuk edzésének megbeszélése stb. Továbbá fontos a többi ország szövkapjaival jó kapcsolatot kialakítani.
-Taktika: Most nem kaarok vaktába lövöldözni mert azért 1 meccs után nem hiszem bárki is taktikai zseninek mondhatja magát de az biztos, fontos ellenfél feltérképezése, és ennek alapján a taktika feállítása (persze abból főzünk ami van..:) ). Globalon való olvasgatás segít megérteni a játékot.
-Játékosok: A megfelelő posztra megfelelő skillek megtalálása, és ez alapján behívás fontos, nem szabad csak a DMI-t nézni. Ezért én személy szerint végignézén az összes csapat játékosát illetve felhÍvnám a figyelmet, hogy írjanak nekem ha olyan játékos van a birtokukban akinerk esélye lehet bekerülni.
Ennyire gondoltam szerintem ez kell egy jó szövkapnak (és ez bennem megvan, tekintve régóta készülok szövkapi posztra , más játékokban is....).
Tehát szavazzatok belátásotok szerint!