BuzzerBeater Forums

BB Poland > U21 - Przemówienia kandydatów

U21 - Przemówienia kandydatów (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
44369.13 in reply to 44369.12
Date: 8/16/2008 2:40:51 PM
Overall Posts Rated:
00
Witam Was drodzy wyborcy!
Mój klub nazywa się NBA-ALL STARS
Za prawda jak wiecie żadnych sukcesów z moim zespołem nie odniosłem, ale zobaczcie na to,że ja wygrałem już dwa mecze z rzędu i w moim składzie jest ponad połowa graczy, których wiek nie przekracza 23 lat!
Moim atutem na pewno jest dobranie takiej taktyki która zmiecie rywala z parkietu, gdyż ja zawsze przed każdym meczem siedzę 2 godziny nad ustawieniem składu oraz wspomnianej wcześniej taktyki.
W tę grę gram dopiero cztery tygodnie a już zrobiłem duże postępy, a prowadzenie reprezentacji było by dla mnie czymś cudownym (jedynym w swoim rodzaju) i na pewno polepszyło by moje umiejętności.

Kadra U-21
Mogę Wam teraz od razu powiedzieć jak ja obejmę stanowisko selekcjonera reprezentacji to będę walczył z nią o wszystkie laury z całego serca. I będę chciał jak najlepiej, godnie reprezentować nasz kraj na arenach międzynarodowych...
Pierwszymi krokami po objęciu kadry będzie solidne przeanalizowanie składu ustawienie taktyki, trening i wybranie odpowiedniego personelu.
Ważna też dla mnie będzie współpraca z selekcjonerem naszej kadry seniorów al-saidem, gdyż na pewno widział też dobrych juniorów, których bym od razu dał do składu. Powiem szczerze współpraca z al'saidem będzie jedną z najważniejszych spraw na celu budowania drużyny.
Pierwszy mecz jaki bym chciał rozegrać to mecz z reprezentacją seniorów, na celu sprawdzenia składu, oraz zaprezentowaniu moich zawodników selekcjonerowi...
To już koniec mojego przemówienia. Dziękuję za przeczytanie go oraz jakby ktoś na moją kandytaturę zagłosował to z całego serca dziękuję.
Jako, że ja walczę o stanowisko fair-play oddam głos na mojego przeciwnika Wanga.

Z poważaniem
materix
Życzę Wam miłej gry
;D ;D ;D ;D