BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > סיכום עונה סדירה

סיכום עונה סדירה

Set priority
Show messages by
From: ranic

To: Ehud
This Post:
00
90061.13 in reply to 90061.12
Date: 5/17/2009 9:26:38 AM
Overall Posts Rated:
1717
נראה לי שהכוונה היתה כללית, לאו דווקא ביחס לאשכול הזה, אבל ברור שברוכים כל מעשיך ותרומתך אהוד! :)

From: Ehud

This Post:
00
90061.14 in reply to 90061.13
Date: 5/17/2009 9:34:22 AM
Overall Posts Rated:
274274
לא לא זה בסדר, אני מעדיף להעלב

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Warrior
This Post:
00
90061.15 in reply to 90061.7
Date: 5/17/2009 9:52:35 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני קודם אצטרף ליהודה ואגיד שגם אני נותן לרני בגדול את תואר המאמן התורם והמשקיע ולא רק העונה אלא מאז שהגיע עושה פה עבודה יוצאת מן הכלל ומכניס הרבה צבע לליגה והרבה שאפו לו על כך.. הופך את הליגה למעניינת .

כמובן שגם אני ואהוד תורמים ותרמנו הרבה וגם עומר שהיה פותח הימורים עד לא מזמן.. אבל זה שרני משקיע זה לא מובן מאליו והוא מוסיף המון .

הקבוצה החזקה ביותר העונה:
הטבלה לא משקרת.. עומר בנה את הקבוצה היציבה ביותר העונה..
שהצליחה בצורה מרשימה לרוץ ב2 מסגרות עד הסוף וכל הכבוד על כך..
בנוסף אני רוצה לציין את יניב שבכיף יכל לסיום ראשון בבית שלנו עם נצחונות על ארתור ועומר וגם על המובילות מהבית השני..
אבל ההפסדים שלו היו בעיקר במשחקים בהם לא השקיע מספיק וחשב שיוכל לנצח גם עם הרכב חלקי.. ואני מקווה שלמד משהו לעונה הבאה.

הקבוצה המפתיעה ביותר העונה:
יוני פתח חזק את העונה והפתיע מאוד אבל לא שמר על יציבות ולכן התואר לא הכי מגיע לו בסיכום הכללי..
אבל אני חושב שבסיכום הכללי התואר מגיע לדובי הנמלים שלא ציפו מהם יותר מידי.. אז אפילו נהפוך את התואר ל"הקבוצה המשתפרת" וזה בהחלט מגיע לו ואני בטוח שיחזור מהר לליגת העל ..

הקבוצה המאכזבת ביותר העונה:
דרור עלה עם ציפיות לא קטנות אבל בכל זאת פעם ראשונה עולה לליגת העל ולא ידענו בידיוק איך יתמודד פה אז אני בספק אם זאת אכזבה כמו שנרי ועידן מסיימים במקומות 5-6 עם עונה די מדשדשת.. בעיקר נרי עם המון שינויים.. וגם תומר עם העונה הכי חלשה שלו בליגת העל ולמרות הכל הצליח להשתחל לפלייאוף עליון, כבוד .

המפגש שהכי חששתם/נלחצתם ממנו העונה:
שוב אני לא אמלא את הסעיף כי הקבוצה שלי ספק אם אפשר לקרוא לה קבוצה בעונה-שתיים האחרונות עם הרבה שינויים והרבה וויתורים לצורכי כושר ואימון, שמח שבסוף זה היה מוצדק ונגיע לאיזושהי מטרה שהכל ישתלם בסוף..

הזר הטוב ביותר העונה:
מצטער אבל אני אלך עם הזרם :)
ג'וליאן..שיחק 14 משחקים בליגת העל העונה.. לא מעט.. אם הייתי יודע שמשחק אחד זה מה שהיה חסר כדי שיזכה די בהליכה בתואר הנקודות אז הייתי מחכה עוד שבוע עם המכירה.. אבל לפחות מרטי לקח אותו בסוף !
אז הרבה כבוד לג'וליאן.. אני אשמח להחזיר אותו תאמת עוד כמה עונות כשיהיה כסף.. שחקן מנוע וקלאץ' שעוד לא ראיתי כמוהו..
אגב, כשהוא עזב את הליגה הוא היה מלך השלשות עם 59 כשהפולני סיים את העונה הסדירה עם הכי הרבה, 61.. אז אני בטוח שעוד משחק אחד וגם על התואר הזה היה שומר :)

הישראלי הטוב ביותר העונה:
אמסלם לוקח אותו די בהליכה למרות שבחצי העונה השנייה הוא לא שמר על יציבות כמו בחצי הראשון.. אבל עדיין מבין הישראלים הוא נתן את ההופעות הכי מרשימות.. אחריו אייזן שעשה עבודה אבל יותר שקטה.. וכך גם פרדריק ומויאל וכו .

העברת העונה:
הסיני כאמור מאוד ייצב את הקו הקדמי של עידו והוסיף המון..
גם ההעברה של מויאל משי לעומר הוסיפה המון לעומר וגם הייתה מאוד מעניינת שככה כוכבים עוברים בין קבוצות בליגה.. מגניב מאוד.

השחקן שהכי היית רוצה לראות אצלך:
בפעם האחרונה שכתבתי את הסיכום רציתי גבוהה.. עכשיו זה התהפך..
אני מאוד הייתי שמח לראות גארד/סמול כמו האיטלקי החדש של נרי בקבוצה החדשה שתיבנה אצלי..
גארד עם יכולות טובות מאוד מבחוץ ועם הרבה גיוון ויכולות בלתי רגילות מבפנים, מה שיכול לשדרג קבוצת פנים בכמה דרגות..

השחקן המשתפר של העונה:
אצלי פרדריק השתפר לא מעט..
נראה שעוד 2 גארדים שמשתפרים יפה זה פמרה שכנראה שלא יהיה בליגה בעונה הבאה, וגם הפיני של יניב והגבוהים של רני..
עוד שחקנים שהייתי מכניס לרשימה זה היווני של עידו והגארדים של ערן שמתאמנים קבוע ומתחילים לקבל צורה .

משחק העונה (המשחק הטוב ביותר העונה):
לא זכור לי, מצטער .

מאמן העונה:
קשה מאוד..
הייתי נותן לעומר וליניב ביחד.. יניב מהסיבות שפירטתי למעלה כבר.. הביא גם כמה חיזוקים משמעותיים שיקדמו אותו מאוד בפלייאוף..
כשעידו ואהוד נכנסים למקומות מכובדים מאוד בטופ הרשימה..

From: idohaifa

To: Ehud
This Post:
00
90061.16 in reply to 90061.12
Date: 5/17/2009 10:37:21 AM
Overall Posts Rated:
99
אהוד,לא צריך להעלב.
כבר תיקנתי :)

From: Ehud

This Post:
00
90061.17 in reply to 90061.16
Date: 5/17/2009 10:48:07 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני מקווה שכולם הבינו שאני סתם צוחק ושאין מה לעשות שאני פולני ...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
90061.18 in reply to 90061.16
Date: 5/17/2009 10:49:06 AM
Overall Posts Rated:
1010
עכשיו גם אני נעלב שאני יזמתי את נושאי הסיכום ואף אחד לא נותן קרדיט
תערוך שוב :)

This Post:
00
90061.19 in reply to 90061.18
Date: 5/17/2009 10:52:11 AM
Overall Posts Rated:
99
שנייה,אני עורך שוב ;)

חחחח חבורה של ילדים ;)

This Post:
00
90061.20 in reply to 90061.19
Date: 5/17/2009 11:00:23 AM
Overall Posts Rated:
1010
אבל זה הוא התחיל :)
תודה שהוספת זה היה לי חשוב מאוד לביטחון העצמי !

This Post:
00
90061.21 in reply to 90061.20
Date: 5/17/2009 11:01:53 AM
Overall Posts Rated:
99
חחחח בכיף,כל מה שעושה לך טוב..:)

From: adomole
This Post:
00
90061.22 in reply to 90061.1
Date: 5/18/2009 12:15:45 PM
Overall Posts Rated:
22
הקבוצה החזקה ביותר העונה:
אני הולך על ארתור. סתם יצא לו חרא הגרלות שהוא קיבל בחוץ גם אותי וגם את אהוד, בהגרלות אחרות הוא היה היום ב21-1.

הקבוצה המפתיעה ביותר העונה:
אני הולך על שי. הציפיות משי בתחילת העונה היו נמוכות, אפילו הוא המעיט בערכו.
שי הגיע לכל המשחקים, לא וויתר על משחקים, ולכן מגיע לו כל הכבוד מבחינתי, סמלי מאוד שהוא מקום 3 ולא 4 על הפרש סלים.

הקבוצה המאכזבת ביותר העונה:
אמ... בחירה קצת בעייתית.
אפשר לבחור באחד כמו עופר שאמור להיות בפליאוף בקלות-אבל לא חכמה, הוא וויתר בשביל הגביע, לא חכמה לבחור בו.
אני אלך על דרור-שחשבו שיש לו קבוצה לפליאוף. אף אחד לא ציפה לראותו במקום השמיני והאחרון.

המפגש שהכי חששתם/נלחצתם ממנו העונה:
אותו משחק שגם הפסדתי בסוף, בעצם ההפסד היחיד בליגה שהפסדתי בהרכב ראשון. המשחק מול יניב בחוץ. ליניב תמיד הייתה קבוצת בית רצחנית, ומפחיד מאוד להגיע לשם. בד"כ זה המפגשים מול ארתור-אבל מפגשים כאלה אני לא מגדיר כחשש, אני אוהב את המשחקים מולו, גם כשאני מפסיד.

הזר הטוב ביותר העונה:
פבלס היה ופבלס נשאר. מצטער אם אני לא הכי אובייקטיבי. זה כמובן אם לא מתייחסים לאיך שהוא שיחק בגביע שם הוא רק הרס לי. הדיון כאן הוא על הליגה נטו.

הישראלי הטוב ביותר העונה:
הייתי שמח שזה יהיה מויאל אבל מאז שעבר אליי הוא הוריד הילוך.
אני מאוד מחזיק מדביר חסר מאוד, שלא נופל מאף גבוה זר עם משכורת 100 אלף בליגה. נותן מספרים יפים מאוד. גם משניים.

העברת העונה:
אני לא הולך לבחור במויאל. התאכזבתי מעט מהפן ההתקפי שלו אצלי.
אני אלך על דה סילבה של הנשרים, סקורר נדיר ממנו אני מחזיק מאוד מהמשחקים בהם שיחק כאן. לצערי אני לא מכיר מספיק העברות, אבל זו בלטה אצלי.

השחקן שהכי היית רוצה לראות אצלך:
מונטנה מתאים לי בול. מאוד ארצה לראות אותו אצלי. שי-בא לך למכור לי עוד שחקן? :)

השחקן המשתפר של העונה:
אני אלך על בור סימן.
אני יודע שכמה בחרו בפודאל שלי, שהשתפר מאוד העונה, אבל סימן הפך משחקן שבקושי משחק בעונה שעברה וקולע 4 נק' למשחק לסקורר השני בטבעו בקבוצתי וזה עוד מהספסל, עם 12 נק' למשחק.

משחק העונה (המשחק הטוב ביותר העונה):
אני אוהב משחקים צמודים בצמרת בד"כ לבחור, ההפסד שלי ליניב יכול להיות אחד כזה, הניצחון של אהוד על ארתור. פשוט לבחור אחד כזה. אלה מפגשים שמכריעים עונה, בטח בליגה שבה אתה משחק יותר מול הרכבים שניים מאשר מול הרכבים ראשונים.

מאמן העונה:
גם כאן זה יכל ללכת לעופר שעשה הימור מוצלח, אבל לתואר "מאמן העונה של ליגת העל" לא יכול להיבחר מישהו שוויתר על המון משחקים, אז יסלח לי עופר ואעביר את התואר מיידית אל שי, האלוף העתידי של עונה 10\11, תזכרו מה אמרתי לכם.

אני יכול לתת כמה מילים משלי על העונה הזו:
מבחינתי עונה מוצלחת. הבאת זקמי נתנה לי כ"כ הרבה אופציות משחק העונה.
לאחר מכן מויאל הגיע, ובעצם חיזק בעיקר את ההגנה בעמדה שהייתי צריך את זה. אני מקווה שאראה ממנו בעתיד יותר התקפה.
כקבוצה, אני מגדיר את העונה הסדירה כהצלחה, אני הפסדתי פעמיים בסך הכל, כאשר הפסד אחד אני בחרתי להפסיד-לאהוד.
ההפסד השני הוא ליניב, הפסד שאין מה לעשות-זה קורה.
היה משחק צמוד שיכל ללכת לכאן או לכאן, זה הלך ליניב וסחטיין עליו. אחד המשחקים שיותר נהנתי לראות למעשה.
הצלחתי לסיים במקום הראשון בליגה ולהגיע לגמר הגביע, עליו לא אפרט, ובלי לתת ביקורת יותר מדי-אני חושב שזה פאשלה של הליגה. הפסדתי רק משחק אחד בגלל הגביע-אחד שבחרתי להפסיד. לדעתי יש איכות בליגה לגרום לקבוצות כאלה לשלם יותר.