Να' σαι καλά που έψαξες... ;Ρ
Άκου να δεις. Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολλοί οι φανέλες που έχουν οι διάφορες ομάδες είτε μπασκτικές είτε ποδοσφαιρικές. Ασχολούμαι με αυτό το θέμα από μικρό παιδάκι. Θεωρρώ λοιπόν ότι το ΒΒ στο συγκεκριμένο τομέα χωλαίνει καθώς δεν δίνει τη δυνατότητα -έστω στους supporters- να σχεδιάσουν ή έστω να διαλέξουν μια φανέλα. Αυτό ακριβώς προσπαθώ να "αντιμετωπίσω" με τα banners που σχεδιάζω. Προσφέρω στους παίκτες τη δυνατότητα να έχουν μια φανέλα για την ομάδα τους.
Οι φανέλες που φαίνονται είναι σχεδιασμένες από template που έχω φτιάξει ο ίδιος και χάνουν πάρα πολύ από την λεπτομέρειά τους στο resizing στα 65 pixels για να χωρέσουν στο banner.
Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα γούστου. Αν ένας παίκτης θέλει κάτι πολύ συγκεκριμένο μπορεί απλά να μου το ζητήσει. Στο μόνο θέμα που "επιμένω" είναι το θέμα της φανέλας, αν και όλοι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί μου το κάνουν για τη φανέλα.
Δεν το παίζω καλλιτέχνης ώστε να χρεώνω τις δουλειές μου. είμαι απλά ένας χειριστής ενος πολύ πολύπλοκου εργαλείου, του Photoshop, τίποτα παραπάνω. Η έμπνευση απλά μου λείπει. Αλλά, το ξαναλέω, η έμπνευση είναι θέμα υποκειμενικό.
Στο θέμα της τεχνικής αρτιότητας των διαφόρων banners ας το κρίνει ο καθένας, και αυτό το θέμα είναι αντικειμενικό.