BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעה מוקדמת/עזרה לחבר

הצעה מוקדמת/עזרה לחבר

Set priority
Show messages by
This Post:
00
94094.13 in reply to 94094.12
Date: 6/3/2009 2:33:14 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני מוחה תגלול אחורה ותראה מי הציע את זה ראשון

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
94094.14 in reply to 94094.13
Date: 6/3/2009 4:29:51 PM
Overall Posts Rated:
11
סבבה
:)

From: adomole
This Post:
00
94094.15 in reply to 94094.14
Date: 6/5/2009 8:13:12 AM
Overall Posts Rated:
22
סוף סוף דיון בנושא חח, לי יש מה לאמר בנושא וקחו הכל בפרופורציות כי לא תהיה כאן כוונה לפגוע באף אחד.
אני אומר ככה את הדעה שלי בתור אחד ששומר על החוק, בתור אחד שמבין את החוק, ובתור האחד שהיה זה שאוכף אותו על הקהילה.

החוק אומר: לחברים ומשפחה (הכוונה ע"פ הגדרת החוק היא לאנשים שמקושרים איתכם באייפי) אסור לעשות איתכם העברות.
עכשיו.. תחשבו קצת בגדול, מהי המטרה של החוק?- המטרה של החוק, באופן חד וחלק, היא: שאתם לא תשתמשו בחברים\משפחה בשביל להתקדם במשחק על חשבון אלא שלא משתמשים בחברים באתר ואלה שאין להם חברים באתר.

ה"עזרה לחבר" הזאת-זה גועל אחד גדול.
לחבר אין תיאום אייפי, אז הוא יכול לעזור לכם להתקדם במשחק?
מבחינתי-זו אותה עבירה.
אם אני הייתי כותב את החוק-זה שמקבל את ההצעה המוקדמת מחבר וגם זה שהציע-היו מקבלים את אותו עונש של אלה שמחוברים באייפי-הם עוברים שניהם על אותו עיקרון של שימוש בחבר למען התקדמות במשחק. זו רמאות.

יש פה אנשים (ואכבד את דרור שביקש בהתחלה לא להשתמש בשמות) שנמצאים איפה שהם היום אך ורק בגלל שהם רימו עם חבר שלא קשור איתם באייפי. אם הייתי יכול-הייתי נותן באן בלי לחשוב יותר מדי, אבל חוק זה חוק.
אם זה מנחם אני יכול לאמר שראיתי כבר מקרה-שניים דומים בחו"ל בעונה 8 כשהייתי ג'יאם, ואני מתכוון למקרים גדולים, את הקטנים מן הסתם אני לא יכיר.

אם זה היה תלוי בי-אותם אנשים, גם מישראל, לא היו במשחק היום.
אותי זה מעצבן באופן אישי כשאני רואה את זה, ואני מקווה מאוד מאוד שתהיה חקיקה נגד זה כי אם זה מותר-אני פשוט ימצא לעצמי איזה חבר, אני והוא לא נתחבר מאותו מחשב, הוא יאגור כסף, יתן לי בידים ואני יקח שחקנים בידיעה מוקדמת שזה בזכות ביד של חבר-יש מישהו שחושב שזה תקין?

אני מקווה שתראו בזה ביקורת בונה ולא נסיון להיכנס במישהו-אם הייתי מחפש להתנגח עם מישהו הייתי מזכיר שם. הכל בעילום שם-מי שיודע יודע.
אני רציתי שתראו את זה מזווית של אחד שמכיר את החוק ומבין את התכלית של החוק.

Message deleted
From: Zvi

This Post:
00
94094.17 in reply to 94094.15
Date: 6/5/2009 8:25:09 AM
Elitzur Bney Ha'Yeshivot
III.7
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Lulu & Cookie
בס"ד
עומר עד עכשיו לא התערבתי כאן אבל אני לא מבין אותכם, אם זה חבר שלי, ואנחנו לא מאותו אייפי והוא מציע הצעה מוקדמת כדי לתת העלאה למחיר(כדי שמישהו אחר יציע יותר כסף משהיה מציע במקרה אחר) זה בעיה קטנה אבל אני מסכים עם זה שזה נותן תזרים מזומנים, ולכן לדעתי רק התזרים בעייתי, ולכן אפשר לעשות שהתזרים יגיע רק בסיום המכירה.

From: adomole

To: Zvi
This Post:
00
94094.18 in reply to 94094.17
Date: 6/5/2009 10:09:57 PM
Overall Posts Rated:
22
דווקא זה נשמע כאילו אתה כן מבין אותי:)
אני תומך במליון אחוז בחוק שאתה מציע. זה חוק שהועלה בפורומים בעבר ואם אני זוכר נכון כבר הועלה בפני הביברים.
אני מאוד מאוד מקווה שיתפסו שכל ויעשו את זה-זה פותר את מרבית הבעיה.
אבל האם זה משנה את העבר?-לדעתי לא.

From: Zvi

This Post:
00
94094.19 in reply to 94094.18
Date: 6/6/2009 2:28:25 PM
Elitzur Bney Ha'Yeshivot
III.7
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Lulu & Cookie
בס"ד
כנראה שהבנתי אותך בדרך אחרת:-), אני מסכים איתך אם כך.
נ.ב. לא פרשת?