Man pagājušās sezonas beigās uzsākot playoofus entuziasms bija 12. Protams cipari virs 10 nenormaļi strauji krītas.
No kurienes tādi cipari? No tā ka ir cilvēki kuri spēlē tikai normal un CT katru nedēļu, bet ir tādi kuri spēlē TIE teju katru spēli, piemērs - cranberrys.
Es piemēram no III līgas izkūlos tikai pateicoties entuziasmam. Mana komanda nebija nebūt stiprākā, bet taktiski spēlējot panācu to ko panācu. Daudz līgas spēles upurēju spēlējot TIE lai tiktu kausā tālāk un arī tiku samērā tālu. Uzskatu ka ja nebūtu negodīgais randoms kausā tad III līgas komandām nevajadzētu vispār tikt starp TOP32 komandām, bet komandas kuras pievicu pieveicu tieši tā faktora dēļ.
III līga nav salīdzināsanas vērta jo tur lielākā daļa nezin nedz par spēlēt'ju minūtēm, nedz entuziasmsu. Izlasa rīkojumos "sezonas svarīgākā spēle" un mauc. Tādējādi nav nozīmes cik III līgā bija uzvaras cik zāģi. Tur ir vairākas komandas kuras spēlē BB kopš 3 un4 sezonas bet nekur netiek... Bija viens kadrs kas CT mauca 4 vai pat 5 spēles pēc kārtas. Labi spēlētāji bija viņam, bet ko padarīsi ka tik traki nodzīti.
Last edited by smaidigais at 7/9/2009 7:50:34 AM